6 Ιουνίου 2024

Ελλάδα-Κύπρος: Πριν από την 3η Εθνική Συμφορά

Οι διεκδικήσεις της Τουρκίας διατηρούνται στο ακέραιο:
 
(1) Διεκδικεί καθαρά το μισό Αιγαίο.
(2) Καταργεί το όνομα Αιγαίο και το μεταγλωττίζει σε «Θάλασσα των Νήσων». 
(3) Εισάγει τη «Γαλάζια Πατρίδα» επίσημα στα σχολεία, χρησιμοποιώντας διδακτικές φωτογραφικές λεπτομέρειες. Γίνεται βαθιά εκπαίδευση, που είναι συστρατευμένη με την Τουρκική Αναθεωρητική Πολιτική. 
(4) Θέλει να θέσει την Ανατολική Μεσόγειο κάτω από τον δικό της πλήρη έλεγχο. 
(5) Διακηρύττει ότι είναι δική της η μισή Κύπρος και σχεδιάζει πώς θα προχωρήσει στην πλήρη τουρκοποίηση. 
(6) Χρησιμοποιεί την Αλβανία και τα Σκόπια για να πιέζουν την Αθήνα από τις δικές τους βαλκανικές πλευρές και με τις δικές τους αξιώσεις επί μειονοτικών θεμάτων. 
(7) Αξιώνει με συγκεκριμένο τρόπο την αποστρατιωτικοποίηση των Νησιών του Αιγαίου και ταυτοχρόνως θέτει θέμα κυριαρχικών δικαιωμάτων επί άγνωστου αριθμού Ελληνικών Νησιών. 
(8) Συνομιλεί δήθεν με τον Μητσοτάκη για καλύτερες μέρες στις σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας και, την ίδια ώρα, σχεδιάζει με καθαρότητα και αποφασιστικότητα τις επόμενες στρατηγικές κινήσεις, και εδαφικές, καθώς και θαλάσσιες κατακτήσεις κατά της Ελλάδος. 
 
Πέραν τούτων, η Αθήνα είναι εναντίον της Χαμάς, την οποία, μαζί με τους Δυτικούς και τους Αμερικανούς, χαρακτηρίζει ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Οργάνωση. Αντιθέτως, ο Ερντογάν την θεωρεί ηρωική, πατριωτική Οργάνωση, που είναι ταυτισμένη με την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων. Και, όμως, Ερντογάν και Μητσοτάκης αγκαλιάζονται και φιλιούνται διαφωνούντες σε όλα και για όλα. 
 
Ο Μητσοτάκης κοροϊδεύει τον Ελληνικό Λαό. Παρέδωσε την Κύπρο. Υποχωρεί στον Τούρκο. Υποτάσσεται. Παραδίδει σταδιακά και στα κρυφά την Κυριαρχία της Ελλάδος. Η Μητέρα και Εγγυήτρια της πολύπαθης και ημιτουρκοκρατούμενης Κύπρου εδώ και 50 χρόνια, δυστυχώς, αυτοαναιρείται. Και όλα αυτά που σήμερα οργανώνει, σχεδιάζει και ετοιμάζει η Τουρκία, ο Ερντογάν υπόσχεται και απειλεί να τα κατακτήσει και να τα εξασφαλίσει «ένα πρωί». Ή «να έρθει νύχτα». Συνήθως οι Τούρκοι είναι συνεπείς με ό,τι λένε και ό,τι υπόσχονται ότι θα πράξουν… Κατά τραγικόν τρόπον πολλάκις στο παρελθόν δεν τους λάβαμε υπ’ όψιν. 
 
Η Κύπρος προδόθηκε. Παραδόθηκε με εθνικό αυτοεξευτελισμό. Η Ελλάς παραδίδεται. Η νέα Εσχάτη Προδοσία κατά νεκρών και ζωντανών Ελλήνων έρχεται. Ποιοι, πότε και πώς θα μιλήσουν στον προδομένο Ελληνισμό; Οι αυτοεξευτελισμένοι, ανιστόρητοι και χαμαιλέοντες πολιτικοί, οι οποίοι νομίζουν ότι θα κατευνάσουν τον Τούρκο με τη δουλοφροσύνη και την υποτακτική, εξευμενιστική τους πολιτική; Ποιοι, πώς και πότε θα ξυπνήσουν πριν τους ξυπνήσουν οι επιθετικοί πύραυλοι της Τρίτης Εθνικής Καταστροφής (1η 1922 Σμύρνη, 2η 1974 Κύπρος, 3η 2024-2029 Αιγαίο, Κύπρος και Θράκη); Οι Καμπάνες κτυπούν… 
 
Κανείς δεν δικαιούται να συνεχίσει να ζει στις ηδονικές πλάνες του και ειδικότερα οι ηγεσίες που έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν διπλωματικά να «διπλώσουν» τον Τουρκικό Επεκτατισμό. Ο Τουρκικός Αναθεωρητισμός καθημερινά εξελίσσεται. Τρώει και τα φύλλα και τα κλαδιά και τον κορμό και τις ρίζες του Ελληνισμού και του Χώρου του. Την κρίσιμη ώρα, βεβαίως, όταν θα αρχίζει η Τρίτη Συμφορά, οι σύμμαχοι της Ελλάδας θα κοιτάζουν αλλού και οι φίλοι της, οι Αμερικανοί, θα μεσολαβούν υπέρ του ισχυρού Τούρκου. Και οι Έλληνες θα σωριάζονται επί των ερειπίων… 
 
Όσοι δεν κατανοούν, όσοι δεν ακούν όσα η Τουρκία υποδομεί στον κατευναστικό διπλωματικό κόσμο, που επιβάλλει η ανιστόρητη συμπεριφορά του Μητσοτάκη, αν δεν είναι συνειδητά υπονομευτές των εθνικών δικαίων, είναι συνεργοί της ερχόμενης 3ης Εθνικής Καταστροφής. 
 
Πηγή: Σημερινή 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.