1 Οκτωβρίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ είναι Έλληνες Χάκερς (Hackers) αυτοί που σας προτρέπουν να πάρετε την «νέα ταυτότητα». Είναι ΠΑΓΙΔΑ του συστήματος.

Αναδημοσιεύουμε από το παλιό ιστολόγιο Αντιπαρακμή (εδώ) για την Greek Hacking Scene (GHS):
 
«Ήταν η ομάδα Ελλήνων χάκερς που σε κάθε εθνική μας επέτειο (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου) μας έκανε περήφανους με "χτυπήματα" σε Σκοπιανές, Βουλγάρικες και Τουρκικές Ιστοσελίδες.
 
Άφηναν παντού τα σημάδια τους, την Ελληνική σημαία και όμορφα φωτογραφικά εφέ.
Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών μας»
 
Εδώ και καιρό εμφανίστηκε στο facebook σελίδα που παριστάνει ότι είναι η συνέχεια της ένδοξης «Greek Hacking Scene», σελίδα που προτρέπει τους Έλληνες να πάνε να πάρουν την «νέα ταυτότητα» με το τσιπάκι !!! (για την ακρίβεια με τα δύο τσιπάκια).
 
Δείτε τι γράφουν:
 
«ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. Χωρίς πολλές εξηγήσεις, η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή (...)σας ενημερώνει: 
 
Οι νέες ταυτότητες είναι checked material και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και δεν διαφέρουν ουσιαστικά σε τίποτα από τις παλιές πέρα του ότι μπορούν να διαβαστούν από readers (όπως και με όλες οι κάρτες), γιατί μέχρι τώρα εν έτη 2023 ο έλεγχος γίνεται χειροκίνητα! Δηλαδή πρέπει ο άλλος να γράψει τα στοιχεία στο σύστημα και να πατήσει enter, αντί απλά να το scanάρει».
 
Ισχυρίζονται δηλαδή ότι απλά για λόγους ταχύτητας υπάρχουν τα τσιπάκια Για να εξοικονομούν χρόνο από την πληκτρολόγηση!!! 
 
Σε προηγούμενη δημοσίευση (28/2/2022) στο ίδιο προφίλ, γίνεται έκκληση για «ευρεία επίθεση» κατά της «ιμπεριαλιστικής Μόσχας»!!! 
 
Δείτε:
 
Ένα μήνα μετά (17/3/2022) ανακοινώνουν ότι:
«Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS σφυροκοπάει ασταμάτητα τη Μόσχα»!!! Ότι κάνει και το ΝΑΤΟ δηλαδή!
 
Λίγους μήνες αργότερα (12/11/2022) οι «επιθέσεις» απέκτησαν επιτέλους και ιδεολογικό υπόβαθρο! Γράφουν: 
 
«Επίθεση προς την Ουκρανία και την Μαριούπολη είναι προδοσία της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας ... κάτι που έκανε η Μόσχα»! 
 
Τώρα το πόσο Ορθόδοξοι είναι οι Ναζιστές του Αζόφ ή οι αχειροτόνητοι σχισματικοί της Ουκρανίας, αν είχαν στοιχειώδη γνώση θεμάτων της Ορθοδοξίας, θα το ήξεραν.
 
Για όσους γνωρίζουν έστω και ελάχιστα από hacking, ξέρουν ότι κανείς αληθινός hacker δεν θα έκανε ποτέ προφίλ στο facebook (στο οποίο τα πάντα φακελώνονται), αφού αυτό θα ισοδυναμούσε με την αποκάλυψη και τη σύλληψή του.
 
Όσο η Νέα Τάξη και τα εγχώρια τσιράκια της, βλέπουν αυθόρμητα κινήματα πολιτών ή και οργανωμένες ομάδες Ελλήνων με ιδανικά (πχ πιστούς με ευλαβείς ιερείς, αγωνιστικά ελληνορθόδοξα σωματεία, αξιόλογες προσωπικότητες, ιστολόγια κλπ) να αγωνίζονται κόντρα στα σχέδιά τους, όσο δημιουργούνται αυθόρμητα εκατοντάδες ομάδες αντισυστημικής ενημέρωσης σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαδίδοντας την αλήθεια κόντρα στην πληρωμένη δημοσιογραφική προπαγάνδα, τόσο θα επιστρατεύουν τέτοιους μηχανισμούς για να προκαλούν σύγχυση και υποταγή.
 
Δεν ξέρουμε αν κάποιο μέλος της GHS αποφάσισε να «εξαργυρώσει» τις νεανικές ακτιβιστικές του δράσεις στο hacking πηγαίνοντας με την «σωστή μεριά της ιστορίας» (δεν θα ήταν ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος, μια ζωή αγώνες, είδαμε πολλούς να «πέφτουν» ελπίζοντας σε μια βουλευτική ή υπουργική καρέκλα ή σε μια δεσποτική μήτρα, ή έστω για να μην χάσουν την ευμένεια της εξουσίας ή του δεσπότη τους) ή αν απλά με οποιοδήποτε τρόπο κάποιος πήρε τον έλεγχο από το προφίλ αυτό.
 
Προς όλους τους νέους Έλληνες και Ορθόδοξες μαχητές που δρουν ή κάνουν τα πρώτα βήματα στο hacking.
 
ΜΗΝ εμπιστεύεστε καθέναν, απλά επειδή δηλώνει Έλληνας πατριώτης.
Το ίδιο θα δήλωνε και ένας εκπαιδευμένος πράκτορας με αποστολή να αποκαλύψει μελλοντικούς επίδοξους χάκερς. Θα έβαζε 4-5 φωτογραφίες και θα σχολίαζε παριστάνοντας τον πατριώτη.
 
Με δεδομένο ότι το hacking είναι μια παράνομη πράξη, κανένας αληθινός χάκερ δεν έχει προφίλ στο Facebook, πόσο μάλλον με το ίδιο το όνομα που έχει και ως hacker!
 
Το πιο πιθανό είναι ότι πίσω από αυτό και αντίστοιχα προφίλ να βρίσκονται ασφαλίτες που ψάχνουν να εντοπίσουν πιτσιρικάδες που μελλοντικά θα αποτελούσαν κίνδυνο για την Νέα Τάξη. Τους ενδιαφέρει να γνωρίζουν τους «επικίνδυνους» και αποφασισμένους αγωνιστές πριν συγκροτήσουν ομάδες και μαζικοποιήσουν τα χτυπήματά τους.
 
Και μην αποκλείεται, την κατάλληλη στιγμή, οι ίδιοι οι ασφ-αλήτες να τους καθοδηγήσουν να κάνουν μία παράνομη πράξη, για να τους συλλάβουν και να ανακοινώσουν περήφανοι την σύλληψή τους από την ΕΛΑΣ. 
 
Οι αληθινοί χάκερς γνωρίζουν τους κινδύνους από το ηλεκτρονικό φακέλωμα. 
Δεν παριστάνουν ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι, ούτε ότι τα τσιπάκια είναι θέμα εξοικονόμησης χρόνου στην πληκτρολόγηση (!) για να πείσουν τους ανίδεους. 
 
Στηρίζουμε κάθε αγνή, σοβαρή και ανιδιοτελή πρωτοβουλία που ενημερώνει, αφυπνίζει και αντιστρατεύεται στα «σχέδιά τους». 
Συντονιζόμαστε με πρόσωπα (πχ ιερωμένους, ορθόδοξες ή πατριωτικές ομάδες) που έχουν διωχθεί και έχουν αποδείξει στην πράξη το ασυμβίβαστο φρόνημά τους. 
Σε κάθε πόλη, παντού υπάρχουν ακέραιοι άνθρωποι, αληθινοί Έλληνες πατριώτες και ορθόδοξοι πιστοί που ΔΕΝ έσκυψαν το κεφάλι. 
 
 
ΥΓ. Αξίζει να διαβάσετε το δημοσίευμα:
 
«Ποιος πρόδωσε την Greek Hacking Scene;» 
https://antiparakmi.blogspot.com/2012/02/greek-hacking-scene_20.html Σχετικές αναρτήσεις στην ετικέτα Greek Hacking Scene (10 αναρτήσεις) από το ιστολόγιο Αντιπαρακμή, εδώ: https://antiparakmi.blogspot.com/search/label/Greek%20Hacking%20Scene



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.