2 Ιουνίου 2023

Αποκάλυψη ΤΩΡΑ

Χαίρετε
 
Είμαστε σε πόλεμο …
Μπορεί να μελετώ την Αγία Γραφή, ειδικά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, να βρίσκομαι μέσα σε γεγονότα που περιγράφονται στους στίχους της και να μην το αντιλαμβάνομαι. 
 
Για αυτό το λόγο η ερμηνεία του ΤΩΡΑ του παρόντος, των γεγονότων που τρέχουν, ώστε να γνωρίζω τι γίνεται στον αόρατο, πνευματικό πόλεμο σημαίνει σωτηρία.
 
Έτσι θα λάβω τα μέτρα μου, για την σωτηρία της ΨΥΧΗΣ μου, είναι το πιο σημαντικό, γιατί αφορά την ΨΥΧΗ μου.
 
Είμαστε σε πόλεμο με τα πνευματικά της πονηρίας και τα όργανα τους, τους δικούς τους ανθρώπους και ο πόλεμος βρίσκεται στο παρακάτω στάδιο. 
 
Αποκ. 12,14 καὶ ἐδόθησαν τῇ γυναικὶ δύο πτέρυγες τοῦ ἀετοῦ τοῦ μεγάλου, ἵνα πέτηται εἰς τὴν ἔρημον εἰς τὸν τόπον αὐτῆς, ὅπως τρέφηται ἐκεῖ καιρὸν καὶ καιροὺς καὶ ἥμισυ καιροῦ ἀπὸ προσώπου τοῦ ὄφεως. 
 
Η Εκκλησία του Χριστού, μέσα στην Αποκάλυψη γυνὴ περιβεβλημένη τὸν ἥλιον, καὶ ἡ σελήνη ὑποκάτω τῶν ποδῶν αὐτῆς, καὶ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς αὐτῆς στέφανος ἀστέρων δώδεκα.
 
Είναι το πρόβλημα και ο στόχος του σατανά, η Εκκλησία, ο μοναχισμός του δημιουργεί πρόβλημα, τον καίει, μετά την επουράνια ήττα του, όταν και ὁ δράκων ἐβλήθη εἰς τὴν γῆν.  
 
Αποκ. 12,15 καὶ ἔβαλεν ὁ ὄφις ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ ὀπίσω τῆς γυναικὸς ὕδωρ ὡς ποταμόν, ἵνα αὐτὴν ποταμοφόρητον ποιήσῃ.
 
Όπου υπάρχει αντίσταση πνευματική, εκεί και από το στόμα του εξαπολύει με τα όργανα του, την αίρεση, το χρήμα, ὕδωρ ὡς ποταμόν για να πνίξει κάθε πνευματική αντίσταση. 
Όπου υπάρχει πνευματικός φάρος που φωτίζει το σκοτάδι εξαπολύει μαζικές επιθέσεις, πως γίνεται αυτό;  
 
Το Άγιο Όρος συμπεριλαμβάνεται και σε έργα από το Ταμείο Ανάκαμψης στο πλαίσιο του προγράμματος δημιουργίας δικτύου μονοπατιών, ύψους 30 εκατ. Ευρώ, συνολικά.
 
 
Αποκ. 12,16 καὶ ἐβοήθησεν ἡ γῆ τῇ γυναικί, καὶ ἤνοιξεν ἡ γῆ τὸ στόμα αὐτῆς καὶ κατέπιε τὸν ποταμὸν ὃν ἔβαλεν ὁ δράκων ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ.
 
Όσα έργα έγιναν και αυτά που θα γίνουν με τα ΕΣΠΑ είναι από έλεον αμαρτωλών είναι βρώμικό χρήμα …και θα τα καταπιεί η γή μαζί με αυτούς που τα δέχτηκαν και δεν μετανόησαν. 
 
Τώρα βρισκόμαστε στο σημείο που ὁ ὄφις έχει ανοίξει το στόμα του και εξαπολύει το ὕδωρ ὡς ποταμόν πακτωλό χρημάτων.  
 
 
Σε αποστολή …  
 
Ήταν και σκοπεύει να ξαναγίνει πρωθυπουργός μας, είναι όμως και όργανο, αυτός και όλη η δύση πρός το παρόν Όργανα που ὁ ὄφις Χρησιμοποιεί για να πετύχει τους στόχους του. 
Πάει και κάνει όπου και οτι του πούν, είναι άρρωστος με την εξουσία, με την προβολή, τον ακολουθεί ένας στρατός σωματοφυλάκων και αυτή την στιγμή θέλουν την αυτοδυναμία, θέλουν πλήρως το ΘΕΛΗΜΑ μας, τον στέλνουν να κάμψει τις αντιστάσεις, ειδάλλως θα τον σβήσουν και θα βάλουν άλλον. Το ξέρει και φοβάται. 
 
Βλέπουν τον ΦΑΡΟ που λέγεται Άγιο Όρος να εναντιώνεται στο σκοτάδι που απλώνουν και στέλνουν τον δικό τους να τους πείσει και να πάρει ευλογία… 
Η Ελλάδα, οι Έλληνες ,είναι στόχος και το Άγιο Όρος είναι εμπόδιο, στην πνευματικη αλλά και ολική καταστροφή μας.
 
Στόχος να σβήσουμε, να χάσουμε την ΠΙΣΤΗ μας, την ΨΥΧΗ μας σαν λαός και μετά το Αιγαίο και ότι μας έχει απομείνει.  
 
Θέλουν να μας υποτάξουν ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ να μας σκοτώσουν, να πάρουν την ΨΥΧΗ μας, ο Κυριάκος δεν ξέρει τι κάνει. 
Ο Χριστός, η Παναγιά, ο Ουρανός είναι μαζί μας, αλλα σέβονται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, το αυτεξούσιο μας, δεν εκβιάζουν, δεν πιέζουν, Όστις θέλει …  
 
Η Ελλάδα είναι ένας παγκόσμιος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΡΟΣ. 
Ειδικά το Άγιο Όρος, παρά τις επιθέσεις που δέχεται από τον όφη, αποτελεί τον πιο φωτεινό Φάρο της Ορθοδοξίας, για όλο τον κόσμο.
Έτσι το σκοτάδι εκεί επιτίθεται, όπως και στην Λαύρα του Κιέβου.  
 
Γεν. 4,7 ἥμαρτες; ἡσύχασον· πρὸς σὲ ἡ ἀποστροφὴ αὐτοῦ, καὶ σὺ ἄρξεις αὐτο
 
Αμαρτάνεις ενώπιον του Θεού; Αλλά ησύχασε· το κακόν είναι εις την εξουσίαν σου και δύνασαι αν θέλης να το νικήσης.  
Όλα είναι στο χέρι μας και από εμάς εξαρτώνται πλέον, από την στάση μας στις εκλογές, που θα παραδώσουμε το θέλημα μας.
 
Στραφήκαμε και πιστέψαμε στην δύση και έρχεται η ώρα που ζητά το κακό ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, την πλήρη παράδοση μας, σε ότι αυτό θέλει, να του παραδώσουμε την ΨΥΧΗ μας. 
 
Είναι πλέον πλήρως κατανοητή η ανάγκη της επέμβασης του Χριστού, λίγο πρίν μας αφοπλίσει πλήρως και μας καταπιεί το σκοτάδι, του Χαράρι, του Σβάμπ, του Γκέιτς, της λέσχης Bilderberg του σατανά …  
 
Αποκ. 2,27 καὶ ποιμανεῖ αὐτοὺς ἐν ῥάβδῳ σιδηρᾷ, ὡς τὰ σκεύη τὰ κεραμικὰ συντριβήσεται, ὡς κἀγὼ εἴληφα παρὰ τοῦ πατρός μου. 
 
Δεν Θέλουν απλά ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, την ΨΥΧΗ μας θέλουν, όλο σχεδόν τον κόσμο τον έχουν, την δική μας όχι.
 
Δεν θα την πάρουν ποτέ και αντίθετα την κατάλληλη και ορισμένη ώρα θα συντρίβουν, σαν πήλινα πιατάκια …Οπως και η Ρωμαίικη αυτοκρατορία.
 
Η λύση είναι, σὺ δὲ ὅταν προσεύχῃ, εἴσελθε εἰς τὸ ταμεῖόν σου καὶ κλείσας τὴν θύραν σου πρόσευξαι τῷ πατρί σου τῷ ἐν τῷ κρυπτῷ· καὶ ὁ πατήρ σου ὁ βλέπων ἐν τῷ κρυπτῷ ἀποδώσει
 
Καλή φώτιση και Αρχή Μετανοίας
 
Γ.Μ 
 



Share

3 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Η λέξη καταπληκτικό, είναι λίγη για αυτό το άρθρο.

Πράγματι δεν ξέρω ποια λέξη να χρησιμοποιήσω για να του δώσω τον έπαινο.

Μέσα σε λίγες σειρές περνάει όλα τα νοήματα!

Όσο πλησιάζουμε στα χρόνια των εσχάτων δηλαδή στα χρόνια του αντιχρίστου η αποστασία μας, μεγαλώνει.
(Στην Αποκάλυψη συνεχώς αναφέρεται η λέξη (αποστασία), που σημαίνει απόσταση, δηλαδή απομάκρυνση από τον Άγιο Τριαδικό Θεό μας, και ειδωλοποίηση του εγώ μας.

Το παρήγορο όμως είναι πως όσο θα προχωρούμε προς την αποστασία και τα χρόνια του αντιχρίστου (σσ. που είναι πολύ κοντά από ότι φαίνεται), τόσο θα εμφανίζονται και Ομολογητές.

Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός μας θέλει να είμαστε Ομολογητές.
Μας το έχει πει ξεκάθαρα:
«Πᾶς ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς…» (Ματθ. 10, 32)

Τί σημαίνουν τὰ λόγια αὐτά;
Ἂν ἀγαπᾷς τὸ Χριστό, θὰ τὸν κηρύξῃς – θὰ τὸν ὁμολογή­σῃς. Καὶ ἂν τὸν ὁμολογῇς ἐσύ, θὰ σὲ ὁμολογήσῃ καὶ αὐτὸς μπροστὰ στὸν οὐράνιο Πατέρα του· δι­αφορετικά, θὰ σὲ ἀρνηθῇ καὶ αὐτός.
Πότε εἶπε τὰ λόγια αὐτὰ ὁ Χριστός;
Τὰ εἶπε στοὺς ἀποστόλους προτοῦ νὰ τοὺς στείλῃ στὸ κήρυγμα.
Ἀφῆστε τὰ δίκτυα, εἶπε, καὶ πηγαίνετε παντοῦ νὰ κηρύξετε τὸ Εὐαγγέλιο. Θὰ σᾶς καταδιώξουν, θὰ ὑπο­στῆτε μαρτύρια, θὰ εἶστε σὰν πρόβατα ἀνάμε­σα σὲ λύκους…
Γιά φανταστῆτε δώδεκα ἀρ­νάκια μέσα σ᾽ ἕνα κοπάδι λύκων!
Ποιός θὰ νικήσῃ; Καὶ ὅμως τὰ ἀρνάκια αὐτὰ ὄχι μόνο νίκη­σαν τοὺς λύκους, ἀλλὰ καὶ ἔκαναν τοὺς λύκους ἀρνιά! Πῶς ἔγινε αὐτό; Οἱ ἀπόστολοι δὲν εἶχαν ὅπλα. Μονα­δικὸ ὅπλο τους ἦταν ὁ λόγος. Κήρυ­ξαν καὶ ὡ­μολόγησαν τὸ Χριστὸ μπροστὰ σὲ ὅλους.

Ὁμολογία τῆς Πίστεως! χρέος καὶ κα­θῆκον κάθε Χριστιανοῦ.

Θα γράψω λίγα λόγια ακόμα με αφορμή το άρθρο.

Χρήστος είπε...

Θα αντιγράψω μερικές σειρές από τον ευλογημένο Αρθρογράφο:

Έτσι θα λάβω τα μέτρα μου, για την σωτηρία της ΨΥΧΗΣ μου, είναι το πιο σημαντικό, γιατί αφορά την ΨΥΧΗ μου.

Στόχος να σβήσουμε, να χάσουμε την ΠΙΣΤΗ μας, την ΨΥΧΗ μας σαν λαός και μετά το Αιγαίο και ότι μας έχει απομείνει.

Θέλουν να μας υποτάξουν ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ να μας σκοτώσουν, να πάρουν την ΨΥΧΗ μας, ο Κυριάκος δεν ξέρει τι κάνει.
Ο Χριστός, η Παναγιά, ο Ουρανός είναι μαζί μας, αλλα σέβονται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, το αυτεξούσιο μας, δεν εκβιάζουν, δεν πιέζουν, Όστις θέλει …

Έχω μόνο έναν ενδοιασμό, εκεί που γράφει δεν ξέρει τι κάνει, σίγουρα δεν ξέρει;

Ο Άγιος Πατροκοσμάς μας λέει: ψυχή και Χριστός σας χρειάζεται, αν αυτά δεν τα δώσετε εσείς κανείς δεν μπορεί να σας τα πάρει.

Μην πάθουμε ότι και οι ιθαγενείς στην Αφρική, τους δίνανε χάντρες και καθρεφτάκια οι (πολιτισμένοι Ευρωπαίοι), και τους περνάνε τα ανεκτίμητα μαργαριτάρια τους.
Έτσι και ο διάβολος, μας δίνει εφήμερα δόξα και χρήμα, για να μας πάρει την αιώνια ψυχή μας.

Ότι γίνεται μέχρι σήμερα και ότι θα γίνει από δω και πέρα εντονότερα, ένα στόχο έχει μόνο.
Να πολεμηθεί ο Χριστός και η Εκκλησία Του, και επειδή δεν μπορεί να πολεμήσει τον Χριστό, πολεμάει τους Χριστιανούς ο διάβολος με τα όργανα του.

Το μόνο πάθος που κατάφερε να ανεβάσει τον Χριστό επάνω στον Σταυρό ήταν η φιλαργυρία.
Το γνωρίζει πολύ καλά αυτό διάβολος, για αυτό και με αυτό προσπαθεί να πολεμήσει το Άγιο Όρος.
Με τον μαμωνά, τα ΕΣΠΑ.

Ο Πρωτοκορυφαίος Απόστολος Παύλος, ονομάζει την φιλαργυρία μήτηρ πάσης κακίας και ρίζα όλων των κακών.

Όταν ο διάβολος, σου δίνει ΕΣΠΑ για να αναστηλώσεις το Μοναστήρι σου, μετά σου ζητάει να ρίξεις νερό στο κρασί σου, δηλαδή να νοθεύσεις την Πίστη σου.

Και όπως λέει και ο Άγιος Παΐσιος:

Έγινε τόσος αγώνας για να λαμπικάρει ο χρυσός το Δόγμα της Πίστεως μας και εμείς πάλι θα αναμειγνύουμε τον Χρυσό με το μπακίρι (το χαλκό);
Που θέλουν να ενώσουν όλες τις θρησκείες, με πρωτεργάτη τον αιρετικό Βαρθολομαίο.

Ας γίνουμε Ομολογητές Αδέρφια μου σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αμήν.

Υ.Γ. να ευχαριστήσουμε και το Ιστολόγιο για το πολύ ωραίο και ωφελιμότατο άρθρο που ανέβασε.

Χρήστος είπε...

Και θα κλείσω αυτό που μας λέει στο τέλος ο Αρθρογράφος:

Προσευχή, να λέμε πάντοτε την ευχούλα:
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με τον αμαρτωλό.
Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς.

Με λένε Πίστη τι και αν είμαι μικρή.
Εγώ κινώ Ουρανό και Γη.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.