7 Απριλίου 2022

Η διεθνοποίηση του ολοκληρωτισμού

Γράφει ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
 
Η εθελοδουλεία του ελληνικού λαού, προκύπτει αιτιωδώς από την έλλειψη συνειδητοποίησης της φαιάς προπαγάνδας η οποία εσκεμμένα και αναρυθρίαστα εκτοξεύεται από τα ακροβολισμένα έμμισθα φερέφωνα της παρούσης κυβερνήσεως, δια μέσω των μέσων μαζικής εξαπατήσεως.
 
Η παταγώδης αποτυχία διαχείρισης της περίπυστης πανδημίας και η φενάκη προστασίας των πολύφερνων εμβολίων εκ του ιού αλλά και η παντελής αδιαφορία περί της προστασίας της δημόσιας υγείας συνιστά μία αδιαμφισβήτητη αντικειμενική πραγματικότητα.
 
Ενώ η κυβέρνηση δίχασε τον Ελληνικό λαό, τον εξύβρισε, τον διαίρεσε δήθεν με την ακατάσχετη ψευδολογία και την αισχρή διασπορά ψευδών ειδήσεων περί της αδηρίτου αναγκαιότητας του εμβολιασμού, ακροβόλισε τους ημέτερους ειδικούς λοιμοξιολόγους, οι οποίοι απολαμβάνοντες το σκανδαλώδες ακαταδίωκτο απειλούν εκ του ασφαλούς και ευθέως τους πολίτες, αποκρύπτοντας επιμελώς την αλήθεια περί των εμβολιασμών, με αποκλειστικό και μόνον γνώμονα την προαγωγή των εμβολίων, ουχ ήττον, ο Ελληνικός λαός καθεύδει τον νήδυμο ύμνο. 
 
Η σοβούσα αυτή δικτατορική πρακτική εις βάρος του Ελληνικού λαού και η συνεπαγόμενη υποτίμηση και εν γένει καταφρόνηση της ελεύθερης γνώμης του ή του θεμελιώδους δικαιώματος αποφάσεως επί του σώματος του επί ποινή κοινωνικού αποκλεισμού, ρατσιστικής μεταχειρίσεώς και στιγματισμού του ως φρενοβλαβούς αντιφρονούντος συνιστά μία ολοκληρωτικού τύπου πρακτική η οποία υποσκάπτει εκ βάθρων οιοδήποτε ψήγμα δημοκρατίας. 
 
Σήμερον, καίτοι τα εμβόλια δεν έχουν ανταποκριθεί εις τις προβλεπόμενες προσδοκίες, καθότι η κυβέρνηση δια πράξεων και παραλείψεων απέδειξε ότι ουδόλως ενδιαφέρεται εν τέλει δια την δημόσια υγεία (ίδετε την ιταμή ανοχή της σύμπασας της πολιτείας εις την υπερ-συγκέντρωση των Πακιστανών παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ήτοι την 31η-12-2021, εις το Σύνταγμα άνευ της λήψεως ουδενός προφυλακτικού μέτρου, ) παρά μόνον δια την Σταυροφορία των εμβολίων, άνευ ετέρου τινός, ο ελληνικός λαός δεν αντιδρά. 
 
Η πρωτόγνωρη αυτή υγειονομική δικτατορία και η επίμεμπτη έλλειψη ορθής και πολυφωνικής πληροφόρησης, επιβάλλοντας από τα συγκείμενα προς την εξουσία, αντί τριάκοντα αργυρίων, μέσα μαζικής εξαπατήσεως ,την μονολιθική καθεστωτική άποψη της εξουσίας, άνευ ουδεμίας ετέρας αμφισβήτησης, αποδεικνύει την αναλγησία της κυβερνήσεως. 
 
Εις επίρρωσιν των ανωτέρω, εν προκειμένω έγκειται το γεγονός της απολυταρχίας της κυβέρνησης μολονότι αντιλαμβάνεται την παταγώδη αποτυχία του υποχρεωτικού εμβολιασμού δια την δημόσια υγεία, παραμένει δολίως προσηλωμένη εις την αυτήν ταύτην απαράλλακτη αλυσιτελή ρητορική και μάλιστα επιδαψιλεύει επί μάλλον και μάλλον, ως προς αυτήν επί τω τέλει ίνα αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες τις οποίες αναμφιρήστως φέρει. 
 
Ενώ όλως ο πολιτισμένος κόσμος έχει καταργήσει τα μέτρα κατά της πανδημίας, ο «μετάνθρωπος» Ελλαδίτης, όντας πλήρως αλλοτριωμένος και καθολικά διαβρωμένος με εξαρθρωμένη κριτική σκέψη, αδυνατεί να επισκοπήσει συγκριτικά την πραγματικότητα και να ψηλαφήσει τις τρέχουσες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις κατά τον ορθόν τρόπο, αλλά ενδημεί εγκλωβισμένος εν τη υπερεκχειλίζουσα ευήθεια της παραπληροφόρησης, εθισμένος ακουσίως ως προς την ασκουμένη εις βάρος του ιδεολογική τρομοκρατία ,με αποτέλεσμα εξ ενστίκτου και σπασμωδικώς να ευθυγραμμίζεται απαρεγκλίτως με την ευλαβική λήψη των αποδεδειγμένα αναποτελεσματικών μέτρων. 
 
Η διανοητική ανεπάρκεια του μέσου πολίτη ο οποίος δρα αγεληδόν υποκείμενος εις την άμεση επιρροή των μέσων μαζικής εξαπατήσεως ως αυθεντική πυξίδα και οδοδείκτη, απηχεί την νοσηρή νοοτροπία του μέσου Έλληνα, ο οποίος στερείται παντελώς οιουδήποτε ψήγματος ελεύθερης πολιτικής σκέψεως καθώς ενεργεί ως υποχείριο, δηλονότι, ως ενασμενίζον δούλος. 
 
Εν κατακλείδι, βιώνουμε το τέλος της ουσιαστικής δημοκρατίας και την κατάργηση οιασδήποτε μορφής ελευθερίας μας, καθότι από την μέγγενη της οικονομικής εξαθλίωσης των μνημονίων, βιώνουμε τον εξευτελισμό και την αμαύρωση της ανθρωπίνης αξιοπρέπειάς μας, δια της επιβεβλημένης υγειονομικής αυτής δικτατορίας ενόψει και της εγκαθιδρυθησομένης νέας κλιματικής αλλαγής. 
 
Ως εκ τούτου καθίσταται πρόδηλο ότι βιώνουμε την απαρχή της μεγάλης επανεκκίνησης της πολιτισμικής υποκουλτούρας των ιθυνόντων νοών των υπερεθνικών μηχανισμών του κεφαλαίου, γεγονός ένθα σηματοδοτεί την μετάβαση μας προς μία νεοπαγή και καινοφανή πραγματικότητα όπου τα θεμελιώδη δικαιώματα μας θα συρρικνώνονται και οιαδήποτε μορφή ανάπτυξη της προσωπικότητάς μας, θα περιτέμνεται ούσα πλήρως εξαρτώμενη εκ των αυθεντικών βουλών της εξουσίας, η οποία δρα αβρόχοις ποσί, ελλείψει ανάνηψης ή εκδηλώσεως της ενδεδειγμένης δικαιολογημένης αγανάκτησης των πολιτών. Η λογική εάλω!
 
*Ο Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.