14 Απριλίου 2022

Η Δύση σπρώχνει τον ρωσικό λαό στα άκρα (ένα άκρως ενδιαφέρον ρωσικό προπαγανδιστικό άρθρο με αλήθειες και ψέματα...)

Του Ιβάν Μιχαήλοβιτς Φράκοφ
 
Η τρέχουσα κατάσταση έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για τις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των δυτικών χωρών, και εδώ και αρκετές ημέρες βλέπουμε ένα τεράστιο αίσθημα αγανάκτησης να αυξάνεται στη Ρωσία. Όχι μόνο μεταξύ ορισμένων ελίτ, αλλά μεταξύ του Λαού. 
 
Ο λόγος; Δεν είναι τόσο κλοπή 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε αποκαλούμενες «κυρώσεις» που είναι στην πραγματικότητα κλοπή: η Ρωσία μπορεί να εξοικονομήσει ξανά αυτό το ποσό σε 2 ή 3 χρόνια.  
 
Δεν είναι τόσο πολύ να θέλεις να μας στερήσεις iPhone, Kronenbourgs και MacDos, Chanel και Volkswagen: Μπορούμε και χωρίς αυτά!  
 
Δεν είναι τόσο πολύ να μας κόψετε από το Facebook, το Twitter Youtube και το Instagram: Θα είμαστε μόνο καλύτερα!  
 
Ο λόγος της αγανάκτησής μας είναι ότι οι δυτικές χώρες μας κατηγορούν για φρικτά εγκλήματα, εγκλήματα που δεν κάναμε. Υπήρχε η Μπούχα όπου χωρίς καμία έρευνα και ενώ αρκετά στοιχεία ήδη καθιστούν δυνατό να πούμε «Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό, δείτε τους Ουκρανούςμ οι ρωσικές δυνάμεις κατηγορούνται ότι σφαγίασαν αμάχους. Εκεί ήταν το Kramatorsk όπου αυτή τη φορά τα υπολείμματα ενός πυραύλου που έπεσε στην πλατεία του σταθμού, μας επιτρέπουν να πούμε χωρίς κανένα δισταγμό ότι η Ουκρανία είναι υπεύθυνη για την εκτόξευση. Παρόλα αυτά, οι ρωσικές δυνάμεις κατηγορούνται γι’ αυτό!  
 
Όλα αυτά ενώ οι δυνάμεις μας καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να αποτρέψουν τον θάνατο αμάχων στις μάχες κατά των ουκρανικών δυνάμεων, θέτοντας σε κίνδυνο τους ίδιους τους συμπατριώτες μας! Α, θα μπορούσαμε, για να κάνουμε τον Ζελένσκι να συνθηκολογήσει, να βομβαρδίσουμε το Κίεβο και μερικές άλλες πόλεις για έναν ή δύο μήνες, καταστρέφοντας τα πάντα και σκοτώνοντας τους πάντες χωρίς να στείλουμε ούτε έναν από τους άντρες μας στη μάχη! Θα είχαμε αποφύγει τις απώλειες που είχαμε! Ναι, θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει όπως έκανε το ΝΑΤΟ στη Βαγδάτη. Στην Τρίπολη. Στο Βελιγράδι! Σκοτώνοντας δεκάδες χιλιάδες πολίτες κάθε φορά, παραμένοντας αναπαυτικά καθισμένοι στις πολυθρόνες μας!  
 
Αλλά δεν είμαστε οι σφαγείς του ΝΑΤΟ, δεν είμαστε οι τρομοκράτες της Ουάσιγκτον! Είμαστε Ρωσία και παλεύουμε για Δικαιοσύνη!  
 
Αυτή τη λέξη, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες ούτε το ΝΑΤΟ τη γνωρίζουν!  
Δικαιοσύνη είναι να διασφαλίσεις ότι οι πολίτες του Ντονμπάς, που για 8 χρόνια σφαγιάζονται από τις ουκρανικές δυνάμεις και τους δυτικούς χορηγούς τους, μπορούν επιτέλους να ζήσουν ειρηνικά!  
 
Δικαιοσύνη είναι ότι η Ρωσία δεν έχει στα σύνορά της ορδές μαχητών με επικεφαλής τρελούς στις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον, που αποτελούν τεράστια απειλή ακόμη και για την επιβίωσή της.  
 
Δικαιοσύνη είναι ότι ο κόσμος μας αφήνει να ζούμε ειρηνικά χωρίς να θέλει να μας επιβάλει τις ψευδο«αξίες» τους που δεν θέλουμε!  
 
Δικαιοσύνη είναι ότι καμία χώρα, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν διεκδίκησε το δικαίωμα να παρέμβει πουθενά στον κόσμο για να επιβάλει την πολιτική της!  
 
Αυτή τη Δικαιοσύνη απαιτούμε εμείς οι Ρώσοι σήμερα!  
 
Αν, στην αρχή της στρατιωτικής μας επιχείρησης, υπήρχε «μόνο» το 60% των Ρώσων για να την υποστηρίξουν, ένα αίσθημα αγανάκτησης μεγαλώνει καθημερινά και πάνω από το 85% από εμάς λέμε σήμερα ότι ΝΑΙ, πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος! Οι πολλαπλές «κυρώσεις» σε όλους τους τομείς, οι άθλιες κατηγορίες για σφαγές, παρά όλα τα στοιχεία για το αντίθετο, μας ωθούν στα άκρα και μόνο μας συγκολλούν, ξεχνώντας τα περασμένα παράπονά μας.  
 
Σήμερα, υψώνονται φωνές από όλες τις περιοχές μας, που ζητούν σκληρότερες στρατιωτικές ενέργειες και αυστηρότερες ποινές κατά των προδότων που τους αντιτίθενται. Φωνές κάποιων αιρετών, βουλευτών και γερουσιαστών, αλλά και φωνές του Λαού. Καλοί άνθρωποι που εξοργίζονται που κατηγορούνται χωρίς λόγο.  
 
Γιατί στη Ρωσία, όταν κατηγορούμε τον στρατό, κατηγορούμε τον ρωσικό λαό!  
 
Και τώρα ο κόσμος αρχίζει να δείχνει την οργή του εναντίον ορισμένων ανώτερων Ρώσων αξιωματούχων, εκείνων που, για παράδειγμα, ενώ διατηρούν ένα μέρος της «Εξουσίας» στη Ρωσία, κρύβουν την περιουσία τους και στέλνουν τα παιδιά τους να ζήσουν στο εξωτερικό! Ο εκπρόσωπος του Προέδρου Πούτιν, για παράδειγμα, έγινε στόχος λαϊκής αγανάκτησης μετά από πολλές αμφισβητήσιμες δηλώσεις που αντιτίθεντο στις θέσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν και ενώ η κόρη του, που ζούσε στη Γαλλία, δήλωσε κατά της «ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία». Κάποιοι άλλοι προδότες δεν κάνουν λάθος και προτίμησαν να φύγουν σαν αρουραίοι, όπως ο Anatoly Chubaïs ή ο Alexey Kudrin, εύκαιρα «πήγαν διακοπές» στο Ισραήλ!  
 
Ο λαός θέλει περισσότερα και πιο γρήγορα, καθώς είναι σαφές ότι όλα συνδέονται: Η στρατιωτική επιτυχία χωρίς εσωτερική αναδιοργάνωση δεν θα είναι αρκετή για τη Ρωσία για να επιτύχει τους στόχους της για τη Δικαιοσύνη.  
 
Ξέρετε ποιος, μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι ο πιο δημοφιλής πολιτικός στη Ρωσία σήμερα; Καθήστε και σκεφτείτε! Είναι ο Καντίροφ, ο πρόεδρος της Τσετσενίας! Και αυτό δεν είναι αστείο! Αυτό συμβαίνει διότι ο Καντίροφ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περιοχή της Μαριούπολης και οδηγεί τις τσετσενικές μονάδες στη μάχη! Συμβαίνει διότι ο Καντίροφ έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι «πρέπει να πάμε μέχρι τέρμα» και έχει απαιτήσει να του δοθεί «καθαρή άδεια» γι’ αυτό. Λοιπόν αυτό ακριβώς σκέφτεται και θέλει ο ρωσικός λαός!  
 
Έχω πει επανειλημμένα σε διάφορους ιστότοπους και σε διάφορες περιστάσεις, ιδιωτικές και δημόσιες, ότι «θα λείψει στον κόσμο ο Βλαντιμίρ Πούτιν» όταν δεν θα είναι πλέον στο Κρεμλίνο.  
Διαβάστε προσεκτικά τις 2 παραπάνω παραγράφους! Και φανταστείτε…  
 
Δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σε μεγάλη ομάδα τηλεγραφημάτων σήμερα το απόγευμα: «Εάν η σύγκρουση κλιμακωθεί, θα θέλατε η Ρωσία να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον των πόλεων των χωρών του ΝΑΤΟ; Από περισσότερες από 169.000 ψήφους, μόνο το 30% λέει «όχι», και το 54% λέει «ναι»! 
 
Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Φυσικά η Ρωσία έχει άλλα όπλα, πιο χρησιμοποιήσιμα από τα πυρηνικά και εντελώς ανίκητα προς το παρόν, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν πρώτα. Τελικά, όμως, βλέπετε πού οδηγεί τον κόσμο η στάση των δυτικών κυβερνήσεων;  
 
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε πάντα ως στόχο του την ασφάλεια της Ρωσίας και των Ρώσων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσο παραμένει στο Κρεμλίνο θα αφοσιωθεί σε αυτό και ούτε θα μπορέσει, ούτε θα θέλει να μείνει κωφός στις απαιτήσεις του Λαού! Ο καθαρισμός θα γίνει εντός της χώρας, είναι εσωτερικό θέμα που αφορά μόνο εμάς. Εξωτερικά όμως;  
 
Όσο η Δύση συνεχίζει να εξοπλίζει την Ουκρανία και να πληρώνει τον Ζελένσκι για να συνεχίσει έναν χαμένο αγώνα, αυτός ο αγώνας θα διαρκέσει. Και όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ παρέχουν όπλα που χρησιμοποιούνται ενάντια στις δυνάμεις μας. Η Τσεχική Δημοκρατία προσθέτει τα περισσότερα και τώρα παρέχει και βαρύ εξοπλισμό. Για να μην αναφέρουμε την Αγγλία, πάντα έτοιμη να ρίξει λάδι στη φωτιά για να ευχαριστήσει τα αφεντικά της στην Ουάσιγκτον, η οποία ανακοίνωσε ότι σύντομα θα παραδώσει πυραύλους στην Ουκρανία!  
 
Και σε αυτό το σημείο, τι λέει ο ρωσικός λαός; Όλο και περισσότεροι ζητούν από τη Ρωσία να χτυπήσει τις χώρες που προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία. Λογικό όχι; Κάτω από αυτή την πίεση είναι προφανές ότι η Ρωσία θα χτυπήσει περισσότερο. Και περαιτέρω, με όλες τις συνέπειες που θα έχει.  
 
Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες παρακολουθούν από μακριά, η Ευρώπη θα γονατίσει, θα χτυπηθεί στρατιωτικά και θα καταστραφεί οικονομικά από τις δικές της κυρώσεις στη Ρωσία!  
 
Και να είστε βέβαιοι ότι εμείς, ο ρωσικός λαός, δεν θα έχουμε πλέον καμία συμπόνια για εκείνους που, με το να μας παρενοχλούν, να μας προσβάλλουν και να μας περιφρονούν, θα έχουν τελικά λάβει μια δίκαιη τιμωρία.  
 
Τι έγινε όμως με τους άλλοτε περήφανους λαούς της Ευρώπης; Από δειλία για να μην χρειαστεί να πολεμήσουν, γονάτισαν μπροστά σε ψευτοεπιστήμονες, επέτρεψαν να τους φιμώσουν, να τους κλείσουν στα σπίτια τους, να τους κάνουν ένεση με ένα πειραματικό προϊόν. Επιτρέπουν στους εαυτούς τους την εισβολή βαρβάρων ορδών και αφήνουν τους εαυτούς τους να λεηλατηθούν, να βιαστούν και να σφαγιαστούν ενώ γυρίζουν το άλλο μάγουλο και σήμερα καταπίνουν ότι τους λένε οι κυβερνήσεις τους για τη Ρωσία!  
 
Δεν βλέπετε ότι ΕΣΕΙΣ θα υποστείτε τις συνέπειες; Οι ηγέτες σας θα είναι καλά κρυμμένοι σε καταφύγια ή στο εξωτερικό!  
 
Μπορείτε ακόμα να το αποφύγετε αυτό αναγκάζοντας τις κυβερνήσεις σας να σταματήσουν την τρέλα τους. Όμως ο χρόνος τελειώνει. Η κατάσταση στην ίδια τη Ρωσία μπορεί πολύ γρήγορα να αλλάξει προς το χειρότερο. Το χειρότερο σου! Τότε θα είναι πολύ αργά για να έχουμε τύψεις γιατί δεν θα τα παρατήσουμε! Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξήγησε τέλεια το διακύβευμα του αγώνα που διεξάγουμε για την επιβίωση του Λαού μας. Και γι’ αυτό θα πάμε μέχρι τέλους, όποιο κι αν είναι το κόστος. 
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ.
ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ Κ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ, Η ΠΙΟ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΦΩΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ '''ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ''' ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.