4 Μαΐου 2021

Το μεγάλο φιάσκο του προγράμματος εμβολιασμού: Δείτε τα ποσοστά εμβολιασμένων ανά ηλικιακή ομάδα - Πουθενά πάνω από 65%...

Το ECDC (Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων) δημοσίευσε τον πίνακα με τα ποσοστά των εμβολιασμένων ανά ηλικιακή ομάδα. 
 
Όπως παρατηρούμε και στον πίνακα σε καμία ηλικιακή ομάδα δεν έχει εμβολιαστεί πάνω από το 65%, ενώ τα ποσοστά που δίνουν συμβαδίζουν απόλυτα με αυτά που έχει δώσει τον τελευταίο καιρό τo pronews.gr.
 
Το pronews.gr είναι από τα λίγα μέσα που δεν «φούσκωσε» τα ποσοστά, αντιθέτως προσπάθησε να αποτυπώσει όσο δυνατόν καλύτερα την αλήθεια και το ECDC μας επιβεβαιώνει.  
 
Στις ηλικίες 24-49 ετών, εκεί που -σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ- γίνεται χαμός για ένα εμβόλιο έχει εμβολιαστεί μόλις το 5,9% του πληθυσμού, ποσοστό που φυσικά θα αυξηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά και πάλι επιβεβαιώνει τα νούμερα που είχε δώσει το pronews.gr. 
 
Ενώ σε ότι αφορά τις μεγαλύτερες ηλικίες βλέπουμε πως άνω των 80 ετών έχει εμβολιαστεί μόλις το 62,8%, κάτι που συνάδει απόλυτα με το 62% που είχαμε αναφέρει.  
 
Σε ότι αφορά τους 70 έως 79 έχει εμβολιαστεί το 63,4%, ενώ ακόμη πιο άσχημα είναι τα ποσοστά για τους 60 έως 69 εκεί που έχει εμβολιαστεί μόλις το 45,3%. Σε ότι αφορά τους 50 έως 59 έχει εμβολιαστεί το 11%. 
 
 
Οι 85 και άνω έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 62%, με κλεισμένα ραντεβού στο 67% 
Οι 80-84 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 62%, με κλεισμένα ραντεβού στο 67% 
Οι 75-79 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 71%, με κλεισμένα ραντεβού στο 78% 
Οι 70-74 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 55%, με κλεισμένα ραντεβού στο 73% 
Οι 65-69 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 35%, με κλεισμένα ραντεβού στο 71% 
Οι 60-64 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 51%, με κλεισμένα ραντεβού στο 64% 
Οι 55-59 έχουν κλείσει ραντεβού σε ποσοστό 53% 
Οι 50-54 έχουν κλείσει ραντεβού σε ποσοστό 43% 
 
Αναλυτικά σύμφωνα του ECDC με τα στοιχεία η χώρα μας βρίσκεται: 
 
Στην 17η θέση με ποσοστό εμβολιασμένων τουλάχιστον μία φορά, 62,8% στους άνω των 80. 
Στην 18η θέση με ποσοστό εμβολιασμένων τουλάχιστον μία φορά, 63,4% στους 70-79 ετών. 
Στην 11η θέση με ποσοστό εμβολιασμένων τουλάχιστον μία φορά, 45,3% στους 60-69 ετών 
Στην 24η θέση με ποσοστό εμβολιασμένων τουλάχιστον μία φορά, 11% στους 50-59 ετών. 
Στην 22η θέση μαζί με την Κροατία με ποσοστό εμβολιασμένων τουλάχιστον μία φορά, 5,9% στους 24-49 ετών. 
Στην 24η θέση με ποσοστό εμβολιασμένων τουλάχιστον μία φορά, 1,2% στους 18-24 ετών. 
Στην Ουγγαρία έχει εμβολιαστεί το 20% των ατόμων 18-24, και το 79% των πολιτών στην ηλικιακή ομάδα 70 -79. 
 
Δείτε αναλυτικά τον πίνακα του ECDC 
 
Επιπλέον χαμηλά είναι τα ποσοστά στην Ελλάδα και σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς των υγειονομικών  
 
Φαίνεται πως το «καλύτερο εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο εμβόλιο» για το οποίο επιμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πείσει τους πολίτες, παρά το αφήγημα των συστημικών ΜΜΕ.  
Η κυβερνητική και τηλεοπτική «χαρά» των «ορδών που προστρέχουν για εμβόλιο» μάλλον είναι μια μαγική εικόνα σε μια προσπάθεια να μεταπείσουν τα εκατομμύρια των Ελλήνων που θεωρούν (και όχι πολλές φορές αβάσιμα) τις επιφυλάξεις τους.  
 
Την ίδια ώρα μέχρι σήμερα - σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του embolio.gov.gr έχουν εμβολιαστεί με τη δεύτερη δόση 945.331πολίτες, δηλαδή ούτε το 10% του πληθυσμού! Όλο αυτό την ώρα που η Ματίνα Παγώνη δήλωνε πως θα βγάλουμε τις μάσκες όταν εμβολιαστεί το 90% του πληθυσμού και μάλιστα υπολόγιζε πως αυτό θα γίνει στα μέση του Σεπτέμβρη.  
 
Και στην κυβέρνηση λένε και ξαναλένε ότι τον Ιούνιο θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού! Τα ραντεβού δεν σημαίνει εμβόλια (για όσους έχουν κλείσει), ενώ ακόμα και αν όλα τα ραντεβού υλοποιηθούν παραμένει και πάλι άγνωστο το ποσοστό πραγματικά πόσων έχουν εμβολιαστεί. 
 
Τέσσερις μήνες μετά την έναρξη των εμβολιασμών μόλις ένα εκατομμύριο πολίτες έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου είτε της Pfizer/BioNTech (που επίσης έχει ξεκινήσει να πληρώνει ελληνικά ΜΜΕ με διαφημίσεις) είτε της AstraZeneca που έχει απαγορευτεί σε διάφορες χώρες. 
 
Και βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μολύνονται και παύουν να μεταδίδουν τον ιό, αυτοί οι 1 εκατ. Έλληνες, ενώ η ίδια η κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι το 4% των πολιτών που πέθαναν, περίπου 280 άτομα, είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου! 
 
Να τονίσουμε εδώ πως σύμφωνα με τους «ειδικούς» για να αποκτήσει η κοινωνία τη λεγόμενη ανοσία της αγέλης θα πρέπει να εμβολιαστεί περίπου το 70-75% του πληθυσμού (συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών όπως είπε ο Μ.Δερμιτζάκης).  
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.