30 Μαΐου 2021

Οι εμβολι@σμένοι θα ευθύνονται για την φονική μετάλλαξη του ιού που έρχεται!!


ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ FACEBOOK KAI XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ 'ΕΜΕΤΙΚΑ ΧΟΑΞΕΣ' ΩΣ ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΠΟΎΔΑΣΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟ-ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΜΊΑ ΕΚΠΛΗΞΙΣ ΔΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ 7 ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΠΑΧΤΟ-ΛΥΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

 
Δείτε το βίντεο στην πηγή
 
Με λίγα λόγια, ο κος Γιαννουλόπουλος μάς λέει ότι όσοι εμβολιάζονται με τα mRNA εμβόλια «κατά του COVID», για να νικήσουν πολύ πιο εύκολα τον ιό αν τον κολλήσουν.., ο ιός τότε θα αντιληφθεί τα αντισώματα και θα μεταλλαχθεί σε πιο επικίνδυνη μορφή, η οποία μπορεί και να τους στείλει στα θυμαράκια, κι αυτούς και τους ανεμβολίαστους διπλανούς τους.
 
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ροκφέλλερ, στην ανάρτηση "Τα εμβόλια COVID-19 ενδέχεται να χρειάζονται τακτικές ενημερώσεις για αναπτυσσόμενες παραλλαγές", διαβάζουμε στην 5η παράγραφο: «Οι νέες παραλλαγές coronavirus έχουν αποδειχθεί ότι φέρουν συγκεκριμένες μεταλλάξεις, επιτρέποντάς τους να «ξεφύγουν» μερικά από τα εξουδετερωτικά αντισώματα που χρησιμοποιεί ο οργανισμός για να καταπολεμήσει το Covid-19». Στην 7η παράγραφο διαβάζουμε: «Για το στέλεχος Wuhan, τα δείγματα πλάσματος εμβολιασμένων ατόμων έδειξαν δραστηριότητα εξουδετέρωσης παρόμοια με εκείνη που προκύπτει σε φυσική λοίμωξη. Ωστόσο, για μεταλλαγμένους ιούς, τα δείγματα πλάσματος έδειξαν μία έως τρεις φορές μείωση της δραστικότητας εξουδετέρωσης». Και στην 10η παράγραφο: «Δεκατέσσερα από τα 17 αντισώματα που δοκιμάστηκαν έδειξαν τουλάχιστον δέκα φορές μείωση της ικανότητάς τους να εξουδετερώνουν τους κοροναϊούς που φέρουν σημαντικές μεταλλάξεις που βρέθηκαν στις παραλλαγές από τη Βρετανία, τη Νότια Αφρική και τη Βραζιλία». 
 
Το PDF της ιστοσελίδας του ιδρύματος Rockefeller, μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ.  
 
Επίσης, η ανάρτηση "Το ανοσοποιητικό σύστημα τοποθετεί μια μόνιμη άμυνα μετά την ανάρρωση από το COVID-19", στη 10η παράγραφο αναφέρει: «Όπως ήταν αναμενόμενο, διαπίστωσαν ότι αν και τα αντισώματα ήταν ακόμη ανιχνεύσιμα έως το εξάμηνο, ο αριθμός τους είχε μειωθεί σημαντικά. Τα εργαστηριακά πειράματα έδειξαν ότι η ικανότητα των δειγμάτων πλάσματος των συμμετεχόντων να εξουδετερώσουν τον ιό μειώθηκε κατά πέντε φορές». 
 
Με λίγα λόγια.. η επίσημη ιστοσελίδα του ΤΗΕ ROCKEFELLER UNIVERSITY, επιβεβαιώνει τον κύριο Γιαννουλόπουλο. 
 
Καλή χώνεψη στα παντός είδους ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια της αντινόησης... 
 
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 
 
[Ευχαριστώ πολύ την αξιόλογη αναγνώστριά μας και σχολιαστή 'Voula Sketo', η οποία μάς ενημέρωσε έγκαιρα για την ανάρτηση του βίντεο στο facebook, εδώ, ..Ευχαριστώ πολύ επίσης και τον φίλο και συνάδελφο Γιώργο Μεταξά, για την αστραπιαία ΟΡΘΗ μετάφραση των ανωτέρω παραγράφων, από τις αναρτήσεις του πανεπιστημίου τις οποίες μού πήρε 2 ώρες να τις εντοπίσω.] 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.