31 Μαΐου 2021

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Η τραγωδία απώλειας μίας μητέρας τριών παιδιών στην Κρήτη μετά τον εμβολιασμό της "ξεγύμνωσε" ένα πολιτικό και ιατρικό σύστημα που στην προσπάθεια επιβολής μίας θεραπείας απέναντι στο COVID-19 με προϊόντα συγκεκριμένων εταιρειών καθησύχαζε μέχρι τώρα τους πολίτες για την ασφάλεια του ανεύθυνα και δημοσίως.
 
Δυστυχώς, όλοι οι Ανεύθυνοι διά Νόμου πολιτικοί, επιστήμονες και επιχειρηματίες δεν απώλεσαν κάποιο συγγενικό πρόσωπο για να κατανοούν την παραπλάνησή τους απέναντι στους πολίτες, ενώ συνεχίζουν προκλητικά να προσπαθούν να επιβάλλουν τα εμβόλια κατασκευής με προσωρινή άδεια κυκλοφορίας από τους αρμόδιους υγειονομικούς οργανισμούς ακόμα και σε παιδιά. 
 
Ο κ.Μητσοτάκης που επέβαλε πρωτοφανή, οδυνηρά και καταστροφικά για την κοινωνία και οικονομία μέτρα με το πρόσχημα προστασίας ακόμα και μίας ζωής κάποιου ηλικιωμένου με υποκείμενο νόσημα, οφείλει να απολογηθεί δημόσια για το θάνατο μίας μητέρας κατόπιν παροτρύνσεώς των πολιτών για εμβολιασμό στην παρούσα φάση. Οφείλει πλέον να αναγνωρίσει ότι στην παρότρυνση εμβολιασμού κάθε πολίτη μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα και το θάνατό του. 
 
Η ώρα έρευνας και καταλογισμού ευθυνών για τα δρακόντεια μέτρα, θανάτους και παρενέργειες από τις αποφάσεις της εξουσίας δεν θα αργήσει. Τότε θα καταγραφεί το αληθινό πρόσωπο κάθε ΑΝΕΥΘΥΝΟΥ κατόχου εξουσίας και προβεβλημένου επιστήμονα που φλυαρεί χωρίς δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες. 
 
Δυστυχώς, το Δόγμα αντιμετώπισης του COVID-19 "Πίστευε και Mη Eρεύνα" μας στέλνει πίσω στο Μεσαίωνα διαλύοντας την έννοια και εποχή της επιστήμης και προόδου του ανθρώπου. Επιβάλλεται μία νέα εποχή όπου άνθρωποι διώκονται και λοιδορούνται ξανά γιατί απλά ζητούν επιστημονικές αποδείξεις και δημοσιευμένες μελέτες για τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και μη χώρους καθώς και την αρνητική επίδραση της μουσικής στην εξάπλωση του COVID-19 από τους ιθύνοντες της Επιτροπής. 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.