30 Μαΐου 2021

Έκθεση της επιτροπής Ισραηλινών: καταστροφικές οι παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer.

 
Η Ισραηλινή Λαϊκή Επιτροπή (IPC), ένα πολιτικό σώμα που αποτελείται από κορυφαίους Ισραηλινούς εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας, δημοσίευσε μια έκθεση τον Απρίλιο σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer, υποδεικνύοντας πως γίνεται ζημιά με αυτό,σε σχεδόν κάθε κομμάτι του ανθρώπινου σώματος. Τα ευρήματα είναι καταστροφικά σε κάθε πιθανό επίπεδο. Και η έκθεση αυτή είναι μια λεπτομερής έκθεση μεν που όμως επισημαίνει μόνο τα χειρότερα ευρήματα.
 
Η ετυμηγορία της Ισραηλινής Λαϊκής Επιτροπής είναι ότι «δεν υπήρξε ποτέ εμβόλιο που να έχει βλάψει τόσους πολλούς ανθρώπους». Η έκθεση είναι μεγάλη και λεπτομερής (διαβάστε την πλήρη έκθεση παρακάτω).  
 
«Λάβαμε 288 αναφορές θανάτου κοντά στην ημερομηνία του εμβολιασμού (το 90% έως και 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό), το 64% ήταν άνδρες.»  
 
Ωστόσο, η έκθεση αναφέρει ότι, «σύμφωνα με στοιχεία που παρέχονται από το Υπουργείο Υγείας, μόνο 45 θάνατοι στο Ισραήλ σχετίζονται με εμβόλια.»  
 
Εάν αυτοί είναι οι πραγματικοί αριθμοί, τότε το Ισραήλ (όπως μάλλον και οι περισσότερες χώρες)δεν κατάφερε, -η δεν ήθελε- να αναφέρει επίσημα τα πραγματικά (πειραματικά) του αποτελέσματα.  
 
Ακούσαμε πολλά για τις σπάνιες παρενέργειες του εμβολίου AstraZeneca και περισσότερες από 300 περιπτώσεις θρομβώσεων που δηλώθηκαν στην Ευρώπη.  
 
Εάν τα ευρήματα της IPC είναι αληθινά, τότε το εμβόλιο της Pfizer συνδέεται με περισσότερους θανάτους στο Ισραήλ από ό, τι το AstraZeneca σε ολόκληρη την Ευρώπη.  
 
Οι Γερμανοί επιστήμονες έχουν βρει την ακριβή διαδικασία (σε 2 βήματα) με την οποία το εμβόλιο AstraZeneca COVID-19 προκαλεί θρομβώσεις στους λήπτες. Περιγράφουν μια σειρά γεγονότων που πρέπει να συμβούν στο σώμα πριν τα εμβόλια δημιουργήσουν αυτούς τους μεγάλους θρόμβους.  
 
Εν τω μεταξύ, το CDC των ΗΠΑ και το FDA έχουν δώσει εκ νέου άδεια κυκλοφορίας στο εμβόλιο της Johnson & Johnson με την προϋπόθεση ότι θα περιλαμβάνει μια ετικέτα ασφαλείας που θα προειδοποιεί ότι το εμβόλιο αυτό σχετίζεται με κινδύνους θρομβώσεων!
 
«Σύμφωνα με τα στοιχεία της Κεντρικής Στατιστικής Υπηρεσίας κατά τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2021, στο αποκορύφωμα της ισραηλινής εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού, σημειώθηκε αύξηση 22% στη συνολική θνησιμότητα στο Ισραήλ σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.»
 
«Στην πραγματικότητα, ο Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2021 ήταν οι πιο θανατηφόροι μήνες της τελευταίας δεκαετίας, με τα υψηλότερα συνολικά ποσοστά θνησιμότητας σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μήνες τα τελευταία 10 χρόνια».  
 
Η IPC ​​διαπιστώνει ότι «μεταξύ των ηλικιακών ομάδων 20-29 η αύξηση της συνολικής θνησιμότητας ήταν η πιο δραματική. Σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, εντοπίζουμε αύξηση της συνολικής θνησιμότητας κατά 32% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. “  
 
«Η στατιστική ανάλυση πληροφοριών από το Κεντρικό Στατιστικό Γραφείο, σε συνδυασμό με πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των εμβολιασμένων εκτιμάται σε περίπου 1: 5000. » 
 
«Σύμφωνα με αυτήν την εκτίμηση, είναι δυνατόν να εκτιμηθεί ο αριθμός των θανάτων στο Ισραήλ που ήταν κοντά στον εμβολιασμό, από το σήμερα, σε περίπου 1000-1100 άτομα.»  
 
Εάν αυτό πρόκειται για πραγματική στατιστική ανάλυση, τότε οι αριθμοί που αναφέρθηκαν από τις υγειονομικές αρχές του Ισραήλ είναι παραπλανητικοί σε πολύ μεγάλο βαθμό.  
 
«Υπάρχει μεγάλη συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των ατόμων που εμβολιάζονται ανά ημέρα και του αριθμού των θανάτων ανά ημέρα, στο εύρος έως και 10 ημερών, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες».  
 
«Ηλικίες 20-49 – μια σειρά 9 ημερών από την ημερομηνία εμβολιασμού έως τη θνησιμότητα, ηλικίες 50-69 – 5 ημέρες από την ημερομηνία εμβολιασμού έως τη θνησιμότητα, ηλικίες 70 και άνω – 3 ημέρες από την ημερομηνία εμβολιασμού έως τη θνησιμότητα.»  
 
Η IPC ​​αποκαλύπτει επίσης ότι «ο κίνδυνος θνησιμότητας μετά το δεύτερο εμβόλιο είναι υψηλότερος από τον κίνδυνο θνησιμότητας μετά το πρώτο εμβόλιο».  
 
Αυτό δε αφορά μόνο τον κίνδυνο θανάτου, διότι σύμφωνα με τις αναφορές της IPC, «από την ημερομηνία δημοσίευσης της έκθεσης, έχουν συγκεντρωθεί 2066 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στην Επιτροπή Πολιτικής Έρευνας και τα δεδομένα συνεχίζουν να εισέρχονται».  
 
Αυτές οι αναφορές δείχνουν βλάβες σε σχεδόν κάθε σύστημα του ανθρώπινου σώματος. Η ανάλυσή μας διαπίστωσε σχετικά υψηλό ποσοστό παρενεργειών που σχετίζονται με την καρδιά.  
 
Το 26% όλων των καρδιακών επεισοδίων εμφανίστηκε σε νέους έως την ηλικία των 40 ετών, με τη συνηθέστερη διάγνωση σε αυτές τις περιπτώσεις να είναι η μυοκαρδίτιδα ή η περικαρδίτιδα.  
 
Επίσης, παρατηρήθηκε υψηλό ποσοστό μαζικής κολπικής αιμορραγίας, νευρολογικής βλάβης και βλάβης στο σκελετικό σύστημα και το δέρμα.
 
«Πρέπει να σημειωθεί ότι ένας σημαντικός αριθμός αναφορών παρενεργειών σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με υπερπηκτικότητα (έμφραγμα), έμφραγμα του μυοκαρδίου, εγκεφαλικό επεισόδιο, αποβολές, μειωμένη ροή αίματος στα άκρα, πνευμονική εμβολή.»  
 
Διαβάστε την περίληψη της έκθεσης της IPC στα Αγγλικά παρακάτω.  
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.