27 Μαΐου 2021

ISLAM ANTE PORTAS

Του Κώστα Δημ Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)
 
Τι ακριβώς συμβαίνει και τι –σίγουρα- μας αναμένει, ως Ευρώπη, Δύση, Χριστιανισμό, πολιτισμό, αρχές και αξίες;  
 
Οι «φυλακισμένοι»- ελεύθεροι- (αυτό) γκετοποιημένοι Μουσουλμάνοι της Ε.Ε κυρίως, ασφυκτιούν και καταπιέζονται. Οι επυλίδες δεν είναι ελεύθεροι (ασύδοτοι ορθότερα) να κάνουν ό,τι θέλουν, να ζουν όπως θέλουν και να επιβάλλουν τα ήθη, έθιμα, βούλησή τους στους αυτόχθονες Ευρωπαίους (!). Αυτές, σε ελεύθερη μετάφραση είναι οι θέσεις του κ. Ερντογάν, ο οποίος εμφανίζεται ως αυτόκλητος προστάτης /αγαπητικός των απανταχού Μουσουλμάνων, Τούρκων και μη.  
 
Προφανώς έχει κατά νου να … «απελευθερώσει» τους ομοθρήσκους του από την … «σκλαβιά» των Ευρωπαίων, στις χώρες των οποίων εγκαταστάθηκαν ιδία βουλήσει, εγκαταλείποντες τις δικές τους (!). -Ούτε το τσαγανό, όντας άκαπνος – δεν έχει τη δύναμη (επί του παρόντος τουλάχιστον) να το πράξει δυναμικά, εκστρατεύοντας μέχρι τις Βρυξέλες –όπως κάποτε ο Σουλεϊμάν που έφθασε προ των πυλών της Βιέννης. Το επιχειρεί έμμεσα, μέσω της ραγδαίας πληθυσμιακής αύξησής τους, την οποία και χρησιμοποιεί. Επιπρόσθετα ευνοείται από το δημογραφικό πρόβλημα των γηγενών. Θέλει –αρχικό στάδιο – να παρεμβαίνει εκλογικά –πολιτικά στα ευρωπαϊκά (κυρίως) πράγματα με τους ψηφοφόρους πολίτες Μουσουλμάνους. Αργότερα θα επακολουθήσουν (κατάλληλα υποδαυλιζόμενες και από τις δικές του μυστικές υπηρεσίες) εμφύλιες αναταράξεις και συρράξεις. Η πρόσφατη κρίση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων, αλλά και η πρωτόγνωρη επιστολική παρέμβαση των ένστολων Γάλλων προς τον Πρόεδρο κ. Μακρόν, είναι αποτέλεσμα της ανησυχίας τους. Αναρωτιέμαι: τι άλλο χρειάζεται να γίνει προκειμένου να αντιδράσουμε ως χριστιανική Δύση στην επερχόμενη ισλαμική λαίλαπα; Προσωπικά συνεισέφερα, όσο μου ήταν μπορετό, με την γραφίδα μου που την μετέτρεψα –εδώ και αρκετά χρόνια – σε καμπάνα κρούσεως για την επαπειλούμενη Ισλαμοποίηση μας. Φωνή βοώντος. Βέβαια δεν επηρεάζονται εύκολα δύο παράγοντες: η διανοητική και ηθική υστέρηση, αλλά –κυρίως –τα οικονομικά συμφέροντα του πυγμαίου αναστήματος Δυτικών ηγετίσκων. Ουδεμία … εφίδρωση παρατηρείται εις ώτα μη ακουόντων.  
 
Ούτε οι τυφλοί, οι εθελότυφλοι, οι παρωπιδοφόροι (οι φέροντες συμφεροντολογικές , ιδιοτελείς παρωπίδες) έχουν πιθανότητες να διακρίνουν τα προφανή, τα οφθαλμοφανή. Τι αναμένουν οι κουφόνοες; Ιδίως η οικονομοκράτειρα Γερμανία; Εντάξει έχει μεγάλες επενδύσεις και συμφέροντα στην Τουρκία. Ε και; Χρειάζεται άραγε ιδιαίτερη ευφυΐα να αντιληφθεί πως αν μεσοπρόθεσμα ισλαμοποιηθεί, θα χάσει πολλά περισσότερα; Αυγά και καλάθια μαζί; Όμως , τόσο εκεί, όσο και σε άλλες χώρες, θα προηγηθεί κάτι που έχω κατ’ επανάληψη τονίσει /προβλέψει (όσο και αν δεν μου είναι επιθυμητό): ο σωβινισμός , η αυτοπεριχαράκωση, η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, το αίσθημα αυτοσυντήρησης των Κρατών /Εθνών, θα επέλθει νομοτελειακά. Ολοκληρωτικά /στρατιωτικά καθεστώτα θα ανακύψουν αντιδραστικά. Και τότε – μοιραία – θα οδηγηθούμε σε εσωτερικές και εξωτερικές πολεμικές συγκρούσεις. Μακάρι να διαψευστώ. Όμως αυτό, εδώ και πολλά χρόνια, πιστεύω και γράφω.  
 
Μπορεί τότε να αποτραπεί η τελική επικράτηση του Ισλαμισμού. Αλλά τα κατακερματισμένα, ολοκληρωτικά, εθνικά Κράτη της φοβικής περιχαρακωμένης Ευρώπης- και όχι μόνον – δεν θα είναι τα ίδια με τα σημερινά. Θα έχουν (πισω) γυρίσει μερικούς αιώνες πριν!.  
 
Αν αυτό θέλουμε, αυτό θα έχουμε. Αρκεί να στηρίξουμε (νε) το φαιδρό σουλτανικό /προεδρικό κακέκτυπο.  
 
ΥΓ Πρόβλεψη και προτροπή: Μόνον κατακερματισμός της Τουρκίας θα αποτρέψει την επιδιωκόμενη (όχι μόνον από τον Τούρκο Πρόεδρο δυστυχώς) ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και , συνακόλουθα, την Ισλαμοποίηση της Δύσεως.  
Αν –επιτέλους- δεν συνειδητοποιήσουμε την αναγκαιότητα αλλαγής πλεύσης /πορείας έναντι των Ισλαμιστών, τότε αυτό θα σημαίνει κάτι που έχω ξαναγράψει: «Μωραίνει Κύριος ον Αλλάχ βούλεται απολέσαι». Πάντως ο μέγιστος κίνδυνος δεν προέρχεται από εκείνους , αλλά από τους δικούς μας νάνους ηγέτες οι οποίοι άνοιξαν την κερκόπορτα.  
Η επαπειλούμενη, ίσως και επικείμενη δύση της Δύσεως και του Χριστιανισμού, θα οφείλεται στον δικό μας εκφυλισμό και παρακμή. Όχι στο Ισλάμ !!!.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.