28 Μαΐου 2021

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά 
 
Η απόδοση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στο μέσο της τετραετίας του, όπως αποτυπώνεται στο δημόσιο χρέος, στο ΑΕΠ της Ελλάδας και στην αναιμική ανάπτυξη, είναι τραγική. Δεν υπήρξε στη σύγχρονη πολιτική ιστορία μεγαλύτερη πολιτική διάψευση και περιφρόνηση της εντολής του λαού στις κάλπες από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.
 
Ο κ.Μητσοτάκης εκλέχθηκε, διαδεχόμενος τον επίσης αποτυχημένο και ομοϊδεάτη στη γερμανική συνταγή διακυβέρνησης αποικιών Τσίπρα, για την άσκηση εξουσίας του οποίου αποκαλύπτονται στις μέρες μας γεγονότα που ομοιάζουν σε παρακρατική λειτουργία. Όχι τυχαία σήμερα, ο κ.Τσίπρας αποτελεί το σημαντικότερο πολιτικό στήριγμα στο κ.Μητσοτάκη σε βαθμό παρεξηγήσεως καθόσον με την απειλή επανόδου του στην εξουσία δημιουργεί ένα πολιτικό αδιέξοδο και έκτρωμα που καθιστά την αποκαρδιωτική διακυβέρνηση Μητσοτάκη να αποτελεί πολιτικό μονοπώλιο. 
 
Συνεργάτες των Γερμανών και οι δύο και πιστοί ακόλουθοι της εξωτερικής πολιτικής της εις βάρος της Ελλάδας και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της, υπηρετούν τη Γερμανία και όχι τον ελληνικό λαό μειώνοντας το βιοτικό επίπεδο του. Πρεσβεύουν τις σκοτεινές δυνάμεις που ευαγγελίζονται την Ελλάδα ως πράσινη αποικία μία σάπιας νομενκλατούρας, που έχει βασανίζει και έχει κουράσει το λαό, ενώ φέρνει καταστρεπτικά αποτελέσματα καθίζησης της οικονομίας μας. 
 
Ειρωνικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέναντι στο λαό του εργάζεται εναντίον και του τουρισμού έχοντας επιβάλλει ανούσια δρακόντεια μέτρα για τον COVID-19 που αποθαρρύνουν κάθε επίδοξο επισκέπτη. Ποιος τουρίστας και η οικογένειά του θα έρθει, κ. Μητσοτάκη, και θα πληρώσει από το εισόδημα του για να κυκλοφορεί στους δρόμους μόνος με μάσκες, να γευματίζει χωρίς μουσική και πολλά άλλα; Φυσικά και θα προτιμήσει ελεύθερους προορισμούς σε γειτονικές και άλλες μεσογειακές χώρες που θα του παρέχουν πιο ανθρώπινες και ανέξοδες συνθήκες χαλάρωσης για τον ίδιο και την οικογένειά του. 
 
Η αποτυχία των αρίστων Μητσοτάκη δεν ευθύνεται τόσο στους ίδιους που έχουν περγαμηνές σπουδών και εργασίας ενίοτε, ενώ ελάχιστοι από αυτούς και την εμπιστοσύνη του λαού μέσω της ψήφου του. Απλά το κεφάλι βρωμάει στο Μαξίμου και την Αυλή του που μετατρέπει κάθε προσπάθεια άξιων Υπουργών και στελεχών σε σπαρτάρισμα χωρίς ουσία. 
 
Ο κ.Μητσοτάκης δεν προχωράει τον EastMed, ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία στα ΕΛΠΕ, ενταφιάζει την Αμφίπολη, προσκυνάει στην Ανατολή και παρέχει στους Έλληνες το όραμα της παγκόσμιας καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης διά πάσαν νόσο. Διατηρώντας άκαπνες τις Ένοπλες Δυνάμεις λειτουργεί ως κρατικός dealer για εξοπλιστικές μπίζνες αμφιλεγόμενης αξίας και πασχίζει να διατηρηθεί στην εξουσία εις βάρος του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων και της εθνικής οικονομικής ισχύος μας. 
 
Το τέλος του θα είναι όπως κάθε άλλου συνεργάτη των Γερμανών σε κάθε πόλεμο. Ασφαλώς στο τέλος αυτός και η Αυλή του θα αλλάξουν στρατόπεδο περνώντας στην όχθη του νικητή, θυμίζοντας τη γειτονική Τουρκία στο Β'ΠΠ. Άδικα ονειρεύεται και εργάζεται για την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας. Η Ελλάδα θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει μειώνοντας το δημόσιο χρέος της, εκτοξεύοντας το ΑΕΠ της και πετυχαίνοντας εκρηκτική ανάπτυξη μόλις το κεφάλι της εξουσίας ξεβρωμίσει, η Δικαιοσύνη λειτουργήσει σύμφωνα με το περί κοινού δικαίου αίσθημα απόδοσης δικαιοσύνης και τήρησης του δημοσίου συμφέροντος και ο λαός δυναμώσει τη φωνή του δημοκρατικά. 
 
Η Ελλάδα των τριών ηπείρων και των πέντε θαλασσών πέρα από τα εθνικά ευρωπαϊκά σύνορα αναζητώντας ρίζες του ελληνισμού είναι η μόνη διέξοδος νίκης. Θα πέσουν οι μάσκες της εξουσίας Μητσοτάκη που κρύβεται πίσω από τη συστημική τρομοκράτηση της κοινής γνώμης και την αποποίηση ευθυνών ακόμα και για ιατρικές πράξεις εις βάρος ανηλίκων.  
 
Ήδη ακούγονται οι σειρήνες του Μονάχου για το δυσώδες πολιτικό κεφάλι της Α. Μέρκελ. Άδικα πασχίζει η Μαντάμ "Ο" με την απονενοημένη πράξη της. Η ελευθερία των Ελλήνων ορίστηκε στη Παναγία των Παρισίων και δεν χρειάζεται να αλλάξει το DNA της για να βγουν στο φως οι Έλληνες και η ανθρωπότητα. Η Ακρόπολη δεν καλύπτεται από το φερετζέ του ξεπλυμένου life style όσο και να προσπαθεί με τα πειθήνια ανθελληνικά όργανα της ως άλλη Μέδουσα. 
Όσοι πιστοί και γενναίοι ας ακολουθήσουν στο δρόμο της ΝΙΚΗΣ.
 Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Στην πραγματικοτητα ολοι αυτοι που κατσικωνονται στις κυβερνησεις δεν ειναι τιποτα πιο πολυ απο ονοματα οικογενειων που συνεχιζουν το σερι της προωθησης ή απο κυκλους διαλλεγμενα προσωπα που μεσα απο πληρωμενες δημοσκοπησεις απο πληρωμενα μμε απο καθε ειδους διαφημιση των προσωπων, ωστε να ενταχτουν στο υποσυνειδητο των ψηφοφορων σαν οι νεοι σωτηρες των προηγουμενων αποτυχημενων σωτηρων ...κ παει λεγοντας.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.