27 Μαΐου 2021

ΟΙ ΧΙΜΑΙΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos
 
Από τον διβδόμαδο εγκλεισμό που ήταν (κάποτε) αρκετός ούτως ώστε να υπερνικήσουμε αυτόν τον ιό πλέον έχουμε αρχίσει και συνηθίζουμε την ιδέα ότι τελικά ο τελευταίος θα αποτελέσει μόνιμο σύντροφο μας. Γι’αυτό και αρχίζουν σιγά σιγά να αναγγέλονται οι από φθινόπωρο επόμενες αναμνηστικές δοσεις που προφανώς θα δίνουν μαζί και κάποιο ενθύμιο μαζί και με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που φιλοδοξούν να είναι παγκόσμια ούτως ώστε να μην μείνει πίσω κανένας που δεν κυκλοφορεί με ασφάλεια.
 
Ταυτόχρονα, όχι μόνο θα έχουμε πολύ περισσότερα εμβόλια τον επόμενο καιρό αλλά μας επιβεβαιώθηκε κιόλας πως η αποτελεσματική αντιμετώπιση του υπεριού τελικά φαίνεται πως μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση τεχνολογιών που περιμέναμε όπως κβαντικές ακίδες και μαγνητικά νανοσωματίδια συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και τον ιατρικό μας φάκελο με μοναδικούς σκοπούς την έγκαιρη διάγνωση και διάλυση του! Τουλάχιστον η αντιπολίτευση μαχητικά όπως πάντα διεκδίκησε τα ανθρώπινα δικαιώματα απαιτώντας να επιτραπεί στους μη μπολιασμένους να τους γίνεται η χάρη να μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται φορώντας διαρκώς μουσούδες και χώνοντας συχνότατα μπατονέτες βαθιά μέσα στη μύτη. Όχι τίποτ’άλλο, μπας και πειστούν στο τέλος να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.  
 
Και με αφορμή τη eurovision, για την οποία γνωρίζαμε τη φανερά μαύρη κατεύθυνση, είδαμε και την προώθηση της ανάμειξης των φύλων και στη συνέχεια διαπιστώσαμε πως αυτές οι ιδέες έχουν εισβάλει στην εκπαίδευση σε βασικό επίπεδο, δηλαδή στις οδηγίες του τρόπου που χρησιμοποιούν τη γλώσσα και αφαιρούν λέξεις όπως αγόρια και κορίτσια. Στον κόσμο ετούτο λοιπόν, κι ας φαίνεται πως τίποτα δε μας χωρά, δεν κλονιζόμαστε επειδη η ικανοποίηση της διατήρησης των σημαντικών ιδεωδών που έχουν προτεραιότητα μοιάζει επαρκώς δυναμωτική.  
Μπορείτε να δείτε την εκπομπή του Αγγελου και στον ιστότοπό του ΕΔΩ 
 
Δείτε μια περίληψη της εκπομπής του στο νεοταξικό Youtube (αν υπάρχει ακόμα) ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.