19 Απριλίου 2021

"Ηρθε η ώρα του ΑΙΓΑΙΟΥ αντί για την Μαύρη Θάλασσα"

φώτο από english.pravda.ru/news 
 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
Στην ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ αυτή την στιγμή υπάρχει το αδιαχώρητο από ρωσικά πολεμικά. 
"Τα πολεμικά πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας έφυγαν από το λιμάνι της Σεβαστούπολης για να ασκηθούν με αληθινά πυρά σύμφωνα με την εφημερίδα Novy Sevastopol με αναφορά στο τμήμα πληροφοριών του στόλου. 
 
Η φρεγάτα Ναύαρχος Μακάροφ, μικρά πυραυλικά πλοία Graivoron και Vyshny Volochek, το αντιπυραυλικό πλοίο Samum, ο ναρκαλιευτής του Ivan Golubetsv, καθώς και μεγάλα πολεμικά σκάφη βρέθηκαν στην Μαύρη Θάλασσα."  
 
 
Κάτω υπό τέτοιες συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να ενεργήσουν τα πολεμικά του ΝΑΤΟ και αυτό λέει η λογική, απλώς παρακολουθούμε ένα παιγνίδι εντυπώσεων με διπλωματικούς ελιγμούς ή οξύνσεις. 
 
Αν δεν μπορούν να ενοχλήσουν την Ρωσία μέσα στην Μαύρη Θάλασσα λόγω της υπεροχής της τότε που θα την φρενάρουν; 
 
Φίλος αναλυτής γνώστης αυτών των θεμάτων πριν λίγη ώρα μας είπε:  
"ήρθε η ώρα του ΑΙΓΑΙΟΥ αντί για την Μαύρη Θάλασσα, εκεί μπορεί να γίνει εμπλοκή και ο ρώσος θα αρχίσει να δυσκολεύεται να διέλθει τα ΣΤΕΝΑ"  
 
"το κανάλι της Κωνσταντινούπολης που προανήγγειλε ο Ερντογάν πριν λίγα 24ώρα είναι το κερασάκι στην τούρτα"  
"το εύφλεκτο υλικό είναι η σημερινή ένταση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων"  
 
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

4 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Το παντα ευκολο ''θυμα'' η Ελλαδιτσα θα την πληρωνει την αδηφαγια των τρωκτικων ...
Εχουμε διαχρονικες ηγεσιες πεκινουα που το μονο που ξερουν ειναι να κουνανε την ουριτσα τους στα αφεντικα τους.
............"το εύφλεκτο υλικό είναι η σημερινή ένταση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων"
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ !

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

..............Ε, λοιπόν , από τις 15 Απριλίου, η Ελλάδα απέδειξε ότι έχει στόμα, έχει φωνή και «μιλάει» όταν ο Νίκος Δένδιας, «άνοιξε» το δικό του στόμα, απάντησε στον Τούρκο ομόλογό του...
ΠΟΛΥ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου Δαναε θα σου πω πως βλεπω εγω ολο το θεμα του ψευτοτσαμπουκα του Δενδια...
Θα σου αντιγραψω λοιπον την γνωμη μου οπως την εξεθεσα συνοπτικα σε φίλο αρθρογραφο του οποιου αναρτησαμε και σχετικο άρθρο...

Δεν μπορω να συμμεριστω τον ενθουσιασμό των ΜΜΕ (και καποιων πατριωτικων ιστολογιων) για τον Δενδια και την σταση του με τον Τσαβουσογλου...
Δυστυχως απλα εδειξε ενα πιο πατριωτικο προσωπο και τιποτα άλλο...
Καταρχην απεχθανομαι ολες τις αναφορες του για ευρωπαικα κεκτημενα και ευρωπαικες προοπτικες της Τουρκιας...
Δευτερον συνεχισε στο ιδιο αμυντικο τρυπακι και δεν περασε στην αντεπιθεση... στις ελληνικες διεκδικησεις...
Δεν ειπε κουβεντα για την εξαφανιση των Ελληνων της Κωνσταντινουπολης οταν ο Τσαβουσογλου του πεταξε το μπαλακι με τους μουσουλμανους της Θρακης...
θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα, το μονο που θελω να σταθω ειναι το ότι ο Δενδιας δεν μπορει απο προδοτης που χαρακτηρισε "Καλη συμφωνία" την προδοτικη "Συμφωνια των Πρεσπων" να προκαλει ριγη ενθουσιασμου στον τυπο..
Φιλε μου την εξωτερικη πολιτικη της Ελλαδας εδω και χρονια ασκουν οι ΗΠΑ...
Ολες οι εντολες απο εκει προερχονται και πολυ φοβαμαι οτι ο Μπαιντεν που ακομα δεν εχει σηκωσει το ακουστικο να μιλησει στον Ερντογαν ξαναγυρισε στο σημειο που ειχε αφησει τις αμερικανοτουρκικες σχεσεις ο Ομπαμα...
Ετσι τα δικα μας φερεφωνα πηραν εντολη να κανουν τσαμπουκαλικια στον Τουρκο μπας και συμμορφωθεί και γυρισει στην αγκαλια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ ενοψει μαλιστα της δυσκολης καταστασης που παει να αρχισει στην Ουκρανια....

Μονο οταν παρουν την αδεια των Αμερικανων μιλανε αυτα τα ανθρωπακια.... και ειδικα το μητσοτακεικο... οπως και το ΓΑΠικο Πασοκ και ολοι οι υπολοιποι....

Ολα λοιπον ηταν ενα ωραιο στημενο θεατρακι γιατι αμεσως μετα τουρκικα πολεμικα βγαινουν και παλι για ερευνες στο Αιγαιο... και οι Τουρκοι με Navtex ακυρωσαν ελληνογαλλικες ερευνες νοτια της Κρητης λεγοντας οτι η περιοχη ειναι δικη μας!!!! (ακομα περιμενουμε την αντιδραση....)
Φιλε μου οταν τα τουρκικα πολεμικα φτανουν ανενοχλητα στα 6,1 ναυτικα μιλια απο τα νησια μας επειδη ενας ηλιθιος διπλωματης της Κυβερνησης δηλωσε οτι ειναι αβλαβης διελευση κι εξω απο τα χωρικα μας υδατα, τι να λεμε για τον Δενδια...

Και προσπερνω ως συνωμοσιολογικα οσα λεγονται για τον Δενδια και την σχεση του με μυστικες λεσχες και στοες... (ξερεις τι εννοώ).

Δυστυχως εκει καταντησαμε...
Μολις βγαζει γλωσσα ενας στον Τουρκο να νομιζουμε οτι ειναι θεός.... και ηρωας...

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Εχουν ακυρωσει απο χρονια οπως τα ειπες, την ανεξαρτησια της χωρας
Εχουν τυφλωσει τον λαο, τον εχουν αποπροσανατολίσει
Εχουν οικονομικα στραγγαλισει ολη την χωρα
Εχουν διαλυσει τον πυρηνα ...την οικογενεια
Εχουν αλλοιωσει κ αρρωστησει καθε τι που μυριζει Ελλαδα

Τελικα δικιο εχεις

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.