29 Απριλίου 2021

Dr. Sucharit Bhakdi: Η υστερία του COVID βασίζεται σε ψέματα και τα εμβόλια COVID θα προκαλέσουν παγκόσμια καταστροφή και αποδεκατισμό του ανθρώπινου πληθυσμού.

 
Ο διάσημος καθηγητής του MAINZ το ομολογεί ευθαρσώς:Τα εμβόλια θα αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα! 
 
Σε αυτήν την αποκλειστική συνέντευξη με τον Senior Editor του New American Magazine, Alex Newman, o παγκοσμίου φήμης γερμανο-ταϊλανδό-αμερικανός μικροβιολόγος Dr. Sucharit Bhakdi ότι η υστερία του COVID βασίζεται σε ψέματα και ότι τα εμβόλια COVID θα προκαλέσουν παγκόσμια καταστροφή και αποδεκατισμό του ανθρώπινου πληθυσμού.
 
Κατά πρώτον, εξηγεί ότι το τεστ PCR δεν είναι ειδικό για τον COVID-SARS 2 αλλά θετικοποιείται στον COVID SARS 1 και σε άλλους COVID ιούς, όπως και στον ιό της flu (γρίπης) έχει όμως χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά για να δημιουργήσει πανικό και φόβο με έναν μη επιστημονικό τρόπο.Στους κύκλους άνω των 25 με 30 το τεστ ανιχνεύει fragments(τμήματα) του ιού ή παλαιοτέρων λοιμώξεων από κορωνοϊούς ή ακόμη και ιούς της γρίπης. Άρα είναι εντελώς αναξιόπιστο εκ της κατασκευής του.  
 
Στη συνέχεια, εξηγεί τι θα προκαλέσουν τα εμβόλια mRNA στο ανθρώπινο σώμα, χρησιμοποιώντας αναλογίες που μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι δημιουργούν θρομβώσεις στα μικρά τριχοειδή κυρίως των πνευμόνων, αλλά και στον εγκέφαλο.  
 
Ο ισχυρός πονοκέφαλος, η ναυτία, η ζάλη η κατέρρειψη, ο θάνατος του εμβολιασθέντος τι άλλο νομίζετε ότι είναι από εμβολικά επεισόδια στον εγκέφαλο; αναρωτήθηκε. Χώρια τις συνέπειες από τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος που θα καταστρέψουν το ανθρώπινο σώμα. Όταν εμβολιάσεις ένα άτομο και τυχόν νοσήσει από COVID-SARS 2 το ίδιο ή ένα άλλο στέλεχος η αντίδραση των λεμφοκυττάρων μπορεί να είναι τραγικά έντονη και μοιραία και να οδηγήσει στο θάνατο τον ήδη εμβολιασθέντα.  
 
Τέλος, ο Bhakdi, ο οποίος προειδοποίησε για την επικείμενη «καταστροφή» λόγω της εξάπλωσης μια καταστροφικής προπαγάνδας και έκανε παράκληση "σώστε τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας" και στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στον Alex Newman του Fox News, προειδοποίησε ότι οι υπεύθυνοι πρέπει να διωχθούν και αυτό το παγκόσμιο πείραμα με αδοκίμαστα εμβόλια, πρέπει να σταματήσει αμέσως.  
 
Η παραπάνω συνέντευξη του Dr. Sucharit Bhakdi για αποδεκατισμό της ανθρωπότητας είναι κλασική και οφείλουμε να τη διαδώσουμε στα αδέλφια μας τους Έλληνες με όποιο τρόπο μπορούμε. Ακούστε τον σε άπταιστα αγγλικά.
COVID-Schüsse zur „Dezimierung der Weltbevölkerung“, warnt Dr. Bhakdi 
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ (για όσους θα τον αμφισβητήσουν και χλευάσουν-δυστυχώς μόνο στα Αγγλικά)  
 
Bhakdi’s parents are Thai diplomats. In an interview, Bhakdi stated that his mother studied at Johns Hopkins University in Baltimore.  
Bhakdi studied at the Universities of Bonn, Gießen, Mainz and Copenhagen, and at the Max Planck Institute of Immunobiology and Epigenetics in Freiburg.  
He studied medicine at the University of Bonn from 1963 to 1970, during part of which (from 1966 to 1970) he was a scholarship holder of the German Academic Exchange Service. Bhakdi worked for a while as a private assistant to the internal medicine specialist Walter Siegenthaler. In February 1971 he received his doctorate in medicine. From 1972 to 1978, he studied at the Max Planck Institute for Immunobiology in Freiburg on scholarships from the Max Planck Society at the Max Planck Institute of Immunobiology in Freiburg and the Alexander von Humboldt Foundation.  
He worked at the University of Copenhagen for a year before moving to the Institute of Medical Microbiology at the Justus Liebig University in Gießen, where he worked from 1977 to 1990. In July 1979 he habilitated.  
 
Scientific and medical career  
 
Bhakdi was appointed C2 professor at Gießen in 1982. He spent a further year in Copenhagen and became C3 professor of medical microbiology (at Gießen again) in 1987 before being appointed to the University of Mainz in 1990. From 1991 he headed the Institute of Medical Microbiology and Hygiene as a C4 professor.  
 
Bhakdi retired on 1 April 2012. Since 2016 he has been a visiting scholar at the University of Kiel. Prior to his retirement, Bhakdi produced scientific work in fields such as bacteriology and atherosclerosis, and published multiple scientific articles in these areas. Awards he received include the Order of Merit of Rhineland-Palatinate.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.