28 Απριλίου 2021

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ

Γράφει η Λέττα Καλαμαρά
 
Η ΑΝΕΥΘΥΝΗ με Νόμο για τις επιστημονικές απόψεις της κα Παπαευαγγέλου ενώπιον των Υπουργών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, Κικίλια και διορισμένου Χαρδαλιά, προέβη σε ένα αντισυνταγματικό ρατσισμό εναντίον των μη εμβολιασμένων πολιτών της Ελλάδας, της ισονομίας και των ελευθεριών τους. 
 
Για ένα εμβόλιο που η εταιρεία κατασκευής τους δεν έχει καμία ευθύνη, το Κράτος "ποιεί τη νύσσα" και ο πολίτης εμβολιάζεται με προσωποποιημένο ραντεβού, η ειδικός κα Παπαευαγγέλου σήμερα Μεγάλη Τετάρτη του Χριστού, προαναγγέλλει το εμβόλιο ως κριτήριο διαχωρισμού των Ελλήνων. Το προαναγγέλλει ως κριτήριο απόλαυσης μεγαλύτερης ελευθερίας για την κατηγορία των εμβολιασμένων στο εγγύς μέλλον.
 
Η κατάργηση κάθε είδους ελευθερίας και δικαιώματος επιλογής ενός εμβολιασμού, η πλήρη αποποίηση ευθυνών του Κράτους και η τιμωρία του μη εμβολιασμού, αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση της δημοκρατίας από τις περιόδους της Χούντας και της κατοχής των Γερμανών. 
 
Ενώ προκλητικά η Επιτροπή Ειδικών εισηγείται και ο Υπουργός αποφασίζει πολιτικά τη συνέχιση χρήσης μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους για όλους τους πολίτες σε αντίθεση με άλλα όμορα Κράτη μαζί με την απαράδεκτη αποστολή SMS για την έξοδο από την οικία κάθε πολίτη, χωρίς καμία δημοσιευμένη επιστημονική μελέτη και με απόκρυψη των πρακτικών της Επιτροπής, η βαρβαρότητα εναντίον των Ελλήνων συνεχίζεται και στοχοποιείται το ιατρικό απόρρητό τους. 
 
Θα μας πεί η κ. Παπαευαγγέλου εκ μέρους της Επιτροπής των ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ Ειδικών και ο Υπουργός Υγείας της Ελλάδας, επιστημονικά και πολιτικά επιτέλους γιατί στη Βουλγαρία οι πολίτες κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς διακρίσεις και χωρίς μάσκες στους εξωτερικούς χώρους, χωρίς τα κρούσματα COVID-19 να αυξάνονται εδώ και καιρό; 
 
Σε ποιο Σύνταγμα της Ελλάδας και του υπόλοιπου κόσμου αναγράφεται ότι ο μη υποχρεωτικός εμβολιασμός από το Κράτος αποτελεί κριτήριο ελευθεριών, κύριε Μητσοτάκη και λοιπά ΠΙΟΝΙΑ εξουσίας που κωφεύεται στα λόγια της ΑΝΕΥΘΥΝΗΣ Ειδικού της ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗΣ Δημοκρατίας μας, κύριε Κικίλια; Αν είναι τόσο ασφαλής και αναγκαίος ο εμβολιασμός γιατί το Κράτος δεν αναλαμβάνει την ευθύνη εμβολιασμού και την μετακυλίει στον πολίτη και την ατομική ευθύνη κρατώντας μία ανεξέλεγκτη εξουσία; 
 
Αναλάβετε τις ευθύνες των εμβολίων ως Κράτος και ως Επιτροπή Ειδικών και μετά απλοί πολίτες να εξαγγείλετε κατάργηση των δημοκρατικών ελευθεριών. 
 
Ντροπή να ξαναζούμε τον ευγονισμό και την ιδεολογία διαχωρισμού πολιτών και ελευθεριών του Ράιχ στον 21ο αιώνα. 
 
Ο κ.Μητσοτάκης οφείλει να τοποθετηθεί άμεσα  
- αν οι μη εμβολιασμένοι είναι πολίτες β' κατηγορίας,  
- αν υιοθετεί αυτό το διαχωρισμό ελευθεριών και  
- αν οι Έλληνες πολίτες δεν είναι ίσοι μεταξύ τους στην απόλαυση των ελευθεριών τους. 
 
Ο κ. Μητσοτάκης να βγάλει τη μάσκα του Δημίου της Ελλάδας εις όφελος της Μαντάμ "Ο"... 
 
Ο Έλληνας και ο άνθρωπος ξανασταυρώνεται με την ιδεολογία του διαχωρισμού. 
 
Δηλώσεις κα Παπαευαγγέλου ενώπιον Υπουργών Μητσοτάκη 28/4/2021 (11':10'') 
...Και φυσικά ο εμβολιασμός προσφέρει ελευθερία και αποτελεί το σημαντικότερο όπλο για τον έλεγχο της πανδημίας.  
Είναι προφανές ότι μέσα στους επόμενους μήνες το καλοκαίρι και καθώς ένα μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της χώρας μας θα έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, όσοι επέλεξαν να εμβολιαστούν θα απολαμβάνουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων εντός και εκτός Ελλάδας, συμμετοχή σε περισσότερες και διαφορετικούς επιδημιολογικού χαρακτήρα δραστηριότητες... 
 
Αξιοπιστία Κυβέρνησης Μητσοτάκη 
 
28/4/2021, 09.43: Παπαθανάσης, αναπλ.ΥΠΑΝ,  
Δεν θα χρειάζεται το μήνυμα SMS για την εστίαση!  
 
28/4/2021, 14.47: Κικίλιας, Υπουργός Υγείας  
Όχι μήνυμα SMS για την εστίαση!  
 
28/4/2021,15.31: Χαρδαλιάς, Υπουργός Πολιτικής Προστασίας 
Τα SMS παραμένουν!  
 
Κυβέρνηση αλαλούμ, ΑΝΕΥΘΥΝΗ διά νόμου για όλα όσα επιβάλει ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.