30 Απριλίου 2021

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Την ισχύ του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος και τη διείσδυσή του σε αποτυχημένα Κράτη και Κράτη Ελαττωματικής Δημοκρατίας την έχει αναδείξει, παρουσιάσει και αναλύσει το thedayaftergr. Ένας πανίσχυρος παγκόσμιος πόλος ισχύος που καταλύει συχνά Κράτη και τα μετατρέπει σε εργαλεία του αλώνοντας τα εκ των έσω.
 
Η Ελλάδα που βρίσκεται στη γέφυρα Ανατολής και Δύσης ανά τους αιώνες και κυρίαρχη στις παγκόσμιες θάλασσες αποτέλεσε το Μήλον της Έριδος από την αρχαιότητα μέχρι τις νύχτες Τσίπρα και Μητσοτάκη που διανύουμε. Θεματοφύλακας του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και φωτός υπήρξαν στο διηνεκές οι Ένοπλες Δυνάμεις της, οι πολεμιστές της φυλής μας ακόμα και στις μέρες μας που ο πόλεμος δεν διεξάγεται κυρίαρχα με σφαίρες αλλά με την επικοινωνία και βιολογικά όπλα. 
 
Πρωταρχικός στόχος του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος, της ελίτ και της αυλής του είναι ο έλεγχος των πολεμιστών, ο έλεγχος του Ελληνικού Στρατού. Αξιωματικοί και πιόνια επιδιώκεται να τοποθετούνται στη σκακιέρα έτσι ώστε οι πληροφορίες να διαρρέουν και οι αποφάσεις να ελέγχονται στο μέγιστο βαθμό. Το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα επιδιώκει κάθε αφοσιωμένη αντίσταση που πηγάζει από τις αρχές των πολεμιστών και του έθνους να εξουδετερώνεται τεχνηέντως. 
 
Κάθε τέτοια εποχή των κρίσεων και τοποθετήσεων σε κρίσιμες θέσεις του Ελληνικού Στρατού οι υπηρεσιακές ανάγκες για την ανάδειξη της αξιοκρατίας και του αξιόμαχου της Ελλάδας συγκρούονται με πολιτικές σκοπιμότητες, επιχειρηματικά συμφέροντα, πελατειακές σχέσεις, ξένες επιθυμίες και εθελοδουλισμό και προθυμία των μετρίων εις βάρος εκείνων που δεν υποκύπτουν σε κάθε είδους συναλλαγές. 
 
Ένα μπραντ-ντε-φερ διεξάγεται, ένας πόλεμος χωρίς σφαίρες όπου η πολιτική και στρατιωτική ενίοτε ιδιοτέλεια επιβάλλει τους μετρίους, τα λεγόμενα golden boys που η καριέρα τους διακρίνεται από τον εύκολο δρόμο, την ανικανότητα, την προνομιακή σταδιοδρομία και την πλήρη κάλυψη σε κάθε λογής έγκλημα ακόμα και οικονομικό εις βάρος της πατρίδος και των πολιτών. 
 
Η σκληρή μάχη που διεξάγεται συμπίπτει ταυτόχρονα με πραγματικά ή τεχνητά συμβάντα κλοπής οπλισμού, εύρεσης πυρομαχικών, απώλειας ασυρμάτων και κάθε άλλη αρνητική επικοινωνιακή επικαιρότητα που μπορεί να συμβάλλει στην απόσυρση κάθε υγιούς αντίστασης σε εγκλήματα τοποθετήσεων μετρίων σε κρίσιμες θέσεις.
 
Κοινό χαρακτηριστικό παρά τη δομή και την άριστη λειτουργία των μηχανισμών σε Στρατό και Αστυνομία συμπεριλαμβανομένης της Αντιτρομοκρατικής, είναι η ουδέποτε εξιχνίαση των παραπάνω εγκλημάτων επικοινωνιακής εκμετάλλευσης. «Βρισκόμαστε κοντά στην εξιχνίαση της κλοπής του στρατιωτικού υλικού στην Λέρο και είναι στοίχημα αυτό» δήλωνε ο νυν Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Παναγιωτόπουλος για την κλοπή οπλισμού στη Λέρο την Παρασκευή και 13 Σεπτεμβρίου 2019 χωρίς ποτέ όμως να δήλωσε εφεξής το κέρδος του στοιχήματός του. 
 
Να μην κουράζουμε τους αναγνώστες Μεγάλη Παρασκευή του σωτήριου έτους 2021, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση των Ελλήνων, ήρθε η ώρα το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Ας πάνε μαζί και οι αυλικοί του αν δεν αντέχουν το φως και τον πόλεμο.  
 
Απορία παραμένει για τον δραστήριο Υπουργό Εθνικής Άμυνας που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τις ευαίσθητες μεταθέσεις στο προσωπικό του Ελληνικού Στρατού, παρά το γεγονός ότι φέρονται να έχουν υπογραφεί και να κωλυσιεργούν στα γρανάζια αγνώστων μηχανισμών.  
 
"Βήμα Πρόσθες", Υπουργέ μου, μη χαθεί και τίποτα πιο ευαίσθητο από τα πυρομαχικά και αρχίσουν οι πολιτικές κατολισθήσεις δίνοντας χαρά στο Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα... 
 
Καλή Ανάσταση, στον Ελληνικό Στρατό που δεν φοβήθηκε ποτέ την ιστορία του από τις σκιές των αντιπάλων. Για τα πράσινα γιουσουφάκια η καθημερινή προβολή βλάπτει σημαντικά στην καριέρα, αναμφίβολα. 
 
Και όπως λένε οι ειδικοί: 
"Ο Ελληνικός Στρατός δεν οφείλει να επιζητεί τον Πόλεμο. 
Όταν ο Πόλεμος όμως επιζητεί τον Ελληνικό Στρατό, ο Ελληνικός Στρατός και οι Σύμμαχοι του οφείλουν στον ελληνικό λαό να είναι Νικητές, με κάθε θυσία."
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.