27 Απριλίου 2021

H μεγάλη λεηλασία! Εν μέσω "πανδημίας" πλουτίζουν ραγδαία οι νεοταξίτες της παγκόσμιας ελίτ....

Ἡ ἑταιρική ὀλιγαρχία εἶναι τόσο ἀποτελεσματική τόσο ἐξελιγμένη καί συντονισμένη πού οἱ πολίτες της ἀκόμη τήν ἀποκαλοῦν δημοκρατία. 
 
Σε παγκόσμιον ἐπίπεδο, οἱ 2.365 δισεκατομμυριοῦχοι τοῦ πλανήτου ἔχουν ᾿δῆ τόν πλοῦτο τους ν᾿ αὐξάνεται κατά 4 τρισεκατομμύρια δολάρια ἤ 54 τοῖς ἑκατό, κατά τήν διάρκεια τῆς χρονιᾶς μέ τήν πανδημία.
 
Ὁ συνολικός πλοῦτος τους αὐξήθηκε ἀπό 8,04 τρισεκατομμύρια δολάρια σέ 12,39 τρισεκατομμύρια δολάρια μεταξύ 18 Μαρτίου 2020 καί 18 Μαρτίου 2021. 
 
Ὡστόσο, οἱ μικρές ἐπιχειρήσεις παραμένουν κλειστές καί πτωχεύουν. 
Ἄν μυρίζει σάν λεηλασία, περπατᾷ σάν λεηλασία, μοιάζει μέ λεηλασία, προφανῶς εἶναι λεηλασία. (ἀπό ἐδῶ) 
 
Οὐδέν σχόλιον... 
 
Ἡ Πελασγική 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Στην εγκληματολογία οι ερευνητές ψάχνουν το κίνητρο ενός εγκλήματος για να βρουν τον δράστη...
Εσάς σας φαίνεται για κίνητρο ο υπερπλουτισμός αυτών των ανθρώπων;Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος εφηύρε το ΕΡΓΑΛΕΙΟ που λέγεται "χρήμα" για να διεκολύνει τις συναλλαγές του...
Επειδή όλα τα εργαλεία μπορούν να μετατραπούν σε φονικά ΟΠΛΑ...
Ο Εξαποδώ πήρε αυτό το εργαλείο (το φονικώτερο όλων!!!) και το έκανε όπλο καταστροφής της Ανθρωπότητος!!!

Υ.Γ. Φυσικά και είναι ΚΙΝΗΤΡΟ!!! Ο μεγάλος Ρωμαίος ρήτορας Κικέρων, θέσπισε για πρώτη φορά το ερώτημα "QUI BONO" (Ποίος ωφελείται;") κατά την διάρκεια των δικών, ώστε να ανακαλύπτει τους δράστες των εγκλημάτων!
Δημοσθένης ο Μακεδών

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.