24 Απριλίου 2021

Ο IFR (Δείκτης θνητότητας από τη μόλυνση) της Covid συνεχίζει να ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ

Νέα μελέτη αναφέρει ότι ο δείκτης θνητότητας από τη μόλυνση του "θανατηφόρου ιού" έχει μειωθεί από 3,4% σε 0,15%... δηλαδή κατακόρυφη πτώση 95% σε λιγότερο από ένα χρόνο.
 
21 Απριλίου 2021 Δείτε το άρθρο του Kit Knightly το OffGuardian εδώ: https://tinyl.io/3yjk [1]
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Με κάθε νέα μελέτη, με κάθε νέα δημοσίευση, η "θανατηφόρα" πανδημία λοιπόν, γίνεται ολοένα και λιγότερο θανατηφόρα. Η πιο πρόσφατη ανασκόπηση των δεδομένων, που δημοσιεύθηκε στα τέλη Μαρτίου, τοποθετεί το ποσοστό θνησιμότητας λόγω μόλυνσης (IFR) στο 0,15%. 
 
Αυτό είναι, για άλλη μια φορά, σχεδόν το ίδιο με μια κανονική περίοδο γρίπης. 
 
Η νέα μελέτη είναι έργο του Δρ. Ιωάννη Ιωαννίδη, τον οποίον πιθανόν να θυμάστε. Πρόκειται για διακεκριμένο επιδημιολόγο και στατιστικολόγο, ο οποίος την περασμένη άνοιξη τόνισε, δημοσίως, την ανάγκη για "αξιόπιστα δεδομένα". 
 
Θυμάστε την περασμένη άνοιξη..;;; Τις ευτυχισμένες ημέρες που δεν είχατε καν ακούσει ποτέ για την "αναλογία θνησιμότητας λοιμώξεων"..;;; (Εγώ το θυμάμαι. Με νοσταλγία.) 
 
Η φράση έγινε πραγματικά γνωστή πέρυσι, αφότου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε ότι ο IFR του τρομακτικού νέου ιού ήταν 3,4%. 
 
Αυτό δεν είναι, από μόνο του, ιδιαίτερα υψηλό. Αλλά είναι σημαντικά υψηλότερο από τους περισσότερους ιούς κρυολογήματος/γρίπης. 
 
Περίπου την ίδια εποχή, κάποιος (ή πολλοί κάποιοι) επεξεργάστηκαν πράγματι τη σελίδα της Wikipedia για την ισπανική γρίπη, για να αλλάξουν το IFR της και να την κάνουν να φαίνεται ότι η Covid ήταν εξίσου επικίνδυνη. Ποιος το έκανε αυτό παραμένει ένα μυστήριο, αν και το γιατί έχει γίνει αρκετά προφανές. 
 
Εκείνη την εποχή, πολλοί ειδικοί (όπως αυτοί που αναφέρονται στο άρθρο μας 12 ειδικοί (12 Experts)) προέβλεπαν ότι o πραγματικός IFR της "Covid " θα ήταν πολύ, πολύ χαμηλότερος από την εκτίμηση του ΠΟΥ, και ότι αυτό θα γινόταν σαφές καθώς θα συγκεντρώνονταν νέα δεδομένα. 
 
Ο Δρ. Ιωάννης Ιωαννίδης ήταν ένας από τους πιο θορυβώδεις σε αυτό το σημείο, είχε συμπεριληφθεί στον κατάλογό μας και ήταν επίσης η πρώτη συνέντευξη στη σειρά "Perspectives on the Pandemic" (Προοπτικές για την πανδημία). Καθ' όλη τη διάρκεια της συζήτησης προέτρεψε για την ανάγκη ψυχραιμίας και αξιόπιστων δεδομένων. Η πρώτη του μελέτη, τον περασμένο Απρίλιο, διαπίστωσε ότι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ IFR της Covid19 ήταν 0,27%. Στη συνέχεια, εκπόνησε άλλη μία τον Οκτώβριο, η οποία κατέληξε ότι μπορεί να είναι ακόμη χαμηλότερος, στο 0,2%. 
 
Και τώρα, αυτή η πιο πρόσφατη μελέτη βρήκε 0,15%. Ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με την εποχική γρίπη (η οποία, όπως είναι βολικό, έχει εξαφανιστεί από τον πλανήτη). 
 
Αυτό σημαίνει μείωση κατά 95% της εκτίμησης του ΠΟΥ, σε λιγότερο από ένα χρόνο. Είναι επίσης ακριβώς στην ίδια γραμμή με την (τυχαία) παραδοχή του ΠΟΥ, που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, ότι περίπου το 10% του κόσμου είχε πιθανότατα εκτεθεί στον ιό, καθιστώντας τον IFR περίπου 0,14%. 
 
Και μην ξεχνάτε να λάβετε υπόψη σας τον γελοίο τρόπο με τον οποίο οι εθνικές κυβερνήσεις συγκεντρώνουν τους λεγόμενους "θανάτους του Covid". Ακόμα και με τις επίσημες στατιστικές θανάτων να είναι "σημαντικές υπερεκτιμήσεις", ο IFR εξακολουθεί να είναι χαμηλός. Πολύ χαμηλός. 
 
Τώρα, ας το περιβάλλουμε αυτό με όλες τις συνήθεις δηλώσεις αποποίησης ευθυνών: Ναι, ο ιός μπορεί να μην έχει απομονωθεί ποτέ, και συνεπώς δεν έχει αποδειχθεί ακόμη η ύπαρξή του. Και ναι, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι υπάρχει, δεν έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί την ασθένεια που είναι γνωστή ως "Covid19". 
 
Αλλά, ολοένα και περισσότερο, η διάκριση μεταξύ "κανενός ιού" και "ενός ιού που δεν είναι επικίνδυνος" φαίνεται εντελώς ανούσια, έτσι δεν είναι..;;; 
 
Καθώς αποκαλύπτεται ότι ο πραγματικός IFR της Covid είναι χαμηλότερος (και χαμηλότερος, και χαμηλότερος) από τις αρχικές εκτιμήσεις, αυτό κινείται ολοένα και περισσότερο σε ευθυγράμμιση με τον βασικό κίνδυνο του να είσαι απλά ζωντανός. 
 
Ακόμα, μην ξεχάσετε να λάβετε αυτό το πειραματικό "εμβόλιο" γονιδιακής θεραπείας. Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι απολύτως ασφαλές, επειδή οι μακροχρόνιες δοκιμές δεν θα ολοκληρωθούν πριν από δύο χρόνια, και η τεχνολογία δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά σε ανθρώπους, αλλά και πάλι... έχεις μόνον 99,85% πιθανότητες επιβίωσης χωρίς αυτό. 
 
Δικτυογραφία: 
1.-- Covid’s IFR just keeps DROPPING – OffGuardian 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.