29 Απριλίου 2021

Θα έχει το τέλος του Μακαριστού Χριστόδουλου ο δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης;

Γράφει ο Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής 
 
Ο πολιτικο-κοινωνικός δημόσιος λόγος του κυρίου Αντωνιάδη, δε διαφέρει και πολύ από το δημόσιο λόγο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Είναι πατριωτικός, ακομμάτιστος, ευλαβικός, θεοσεβούμενος και φιλολαϊκός. Επίσης, ο νομικός ακτιβισμός του, είναι ταγμένος υπέρ του κοινωνικού και δημοσίου συμφέροντος. Αυτό, λοιπόν, αρκεί για το πολιτικό σύστημα των συγκατανευσηφάγων που διοικούν τη χώρα, για να τον στοχοποιήσει και να τον κατατάξει στην λίστα των θανάσιμων εχθρών του. Δεξιοί και Αριστεροί, νιώθουν, ότι ο Αντωνιάδης, αποτελεί συστημικό κίνδυνο, όπως κάποιοι θεωρούσαν ότι ήταν ο αγαπητός σε όλους μας Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος.
 
Ο αριθμός των ακολούθων του στα κοινωνικά δίκτυα, γιγαντώθηκε τόσο πολύ, που από μόνος του ήταν μία τεράστια κοινωνική δεξαμενή, δυνάμενη να προκαλέσει στο μέλλον πολιτικές ανακατατάξεις, τις οποίες δεν θα μπορούσε να ελέγξει το σύστημα.Είναι πάρα πολλές οι φωνές, μέσα στην κοινωνία, που απαιτούν από τον συμπαθέστατο δικηγόρο, να αναλάβει πολιτικές και κοινωνικές δράσεις ανατροπής του σάπιου καθεστώτος.  
 
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που η σελίδα του ιδίου και της συζύγου του, κατέβηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Επίσης, δεν είναι τυχαίο, που κανένας συστημικός εκδότης –παράγοντας, δεν στηρίζει τον αγώνα του για την αποκάλυψη εγκληματικών πτυχών στη διαχείριση της πανδημίας, οι οποίες μένουν αθέατες στα μάτια της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας.  
 
Ο Νίκος Αντωνιάδης, με τον νομικό του ακτιβισμό, συνέβαλε τα μάλα, ώστε η κυβέρνηση, να ψηφίσει αντισυνταγματική τροπολογία μέσα στη νύχτα, για το ακαταδίωκτο της επιτροπής λοιμωξιολόγων. Τώρα, θέλουν και οι γιατροί των νοσοκομείων να απολαύσουν την ίδια νομική ασυλία, όπως μας ενημέρωσε, θρασύτατα, ο κύριος Εξαδάχτυλος. Γιατί;  
 
Η απάντηση και πάλι βρίσκεται στα πεπραγμένα του Αντωνιάδη. Είναι ο μόνος που έχει καταγγείλει και κυνηγήσει δημόσια, γιατρούς, που έχουν διαπράξει ιατρικά εγκλήματα κατά τη διάρκεια νοσηλείας ασθενών, που φέρονταν ότι έπασχαν από Covid. Είναι ο μοναδικός, αυτή την στιγμή, στην Ελλάδα, που έχει συλλέξει τόσο πολύ υλικό, που μπορεί να τινάξει στον αέρα όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα συνενοχής στην εργαλειοποίηση της πανδημίας, για πολιτικούς σκοπούς.  
 
Είναι τόσα πολλά τα καταγεγραμμένα περιστατικά που διαθέτει ο Νίκος Αντωνιάδης, που μπορούν να στείλουν τον Μητσοτάκη στο διεθνές ποινικό δικαστήριο, όπου εκεί η υπόθεση θα λάβει διεθνείς διαστάσεις και θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας για πολλές Ευρωπαϊκές ηγεσίες που έπαιξαν το παιχνίδι του κορωνοϊού!  
 
Βλέπετε λοιπόν, πόσο τρέμει το σύστημα την κατάληξη αυτής της υπόθεσης, που με αυταπάρνηση ανέδειξε ο μαχητικός δικηγόρος. Το ευρύτερο πολιτικό περιβάλλον, είναι φονικό προς όλες τις κατευθύνσεις. Η απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου, η δολοφονία Καραϊβάζ, η παραλίγο απόπειρα κατά του Κώστα Βαξεβάνη, συνθέτουν μία υπερτοξική ατμόσφαιρα για τη Δημοκρατία και την λειτουργία της.  
 
Δεν είμαι βέβαιος και απόλυτα πεπεισμένος, ότι πίσω από την παραλίγο απόπειρα κατά του Κώστα Βαξεβάνη, δεν υπάρχει το νεύμα συγκατάνευσης σε αυτήν και από την Αριστερά. Είμαι βέβαιος, ότι στο κεφάλι της ηγεσίας της Κουμουνδούρου, θα αναρωτιούνται μέχρι πότε ο Βαξεβάνης και ο Πολάκης θα διατηρήσουν το στόμα τους κλειστό και πότε θα αποφασίσουν να θέσουν ενώπιον του εκλογικού σώματος και των πολιτικών ηγεσιών, την μεγάλη απάτη πίσω από την σφοδρή εκμετάλλευση, για πολιτικούς λόγους, της πανδημίας.  
 
Μέχρι πότε ο Κώστας Βαξεβάνης και ο Παύλος Πολάκης, θα κάνουν την πάπια για τον Τσίπρα και την αλληλοσυμπλήρωση που προσέφερε στη ΝΔ, στη διασπορά πανικού στην κοινωνία, τα εγκληματικά πρωτόκολλα θανάτου των νοσοκομείων, αλλά και την αποσιώπηση όλων αυτών των, ποινικά, κολάσιμων πράξεων του νοσηλευτικού προσωπικού, κατά τη διάρκεια της αποκαλούμενης πανδημίας. 
 
Το παιχνίδι, είναι πολύ βαθύ και θανάσιμο προς όλες τις κατευθύνσεις. Μόνο ο λαός με την ενεργό στήριξη και κινητοποίησή του, μπορεί να βάλει φρένο σε όποιους έχουν σκοτεινά σχέδια και σκέψεις. Δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, αλλά με πολιτικούς Αρχαγγέλους του σκότους και του θανάτου.  
 
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.  
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.