13 Απριλίου 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ» 
Έλληνες, Αρμένιοι, Μαρωνίτες και Λατίνοι, πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ
 
Πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας Γρηγορείτε διότι, η Κυπριακή Δημοκρατία και η φυσική ύπαρξη μας κινδυνεύουν άμεσα από τον ακήρυχτο πόλεμο που κλιμακώνουν εναντίον μας: 
 • Η Τουρκία, ως κατακτητής, 37% εδαφών της χώρας μας και η οποία μέσα από σειρά παράνομων πράξεων έχει στήσει ξεχωριστό Κράτος πάνω στην κατεχόμενη γη μας.
 • Η Βρετανία, ως ο ηθικός αυτουργός και νονός της ΤουρκοΒρετανικής συνωμοσίας, αρχικά για κατάπνιξη του δίκαιου αιτήματος του Κυπριακού Λαού για αυτοδιάθεση – ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα και στη συνέχεια για διχοτόμηση της Κύπρου,   
 • Η Αμερική, ως συνοδοιπόρος της Βρετανίας και της Τουρκίας,   
 • Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ως πιόνι των Αμερικανικών συμφερόντων σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού και,
 • Ο ΟΗΕ, ως εργαλείο καθυπόταξης των Λαών στα συμφέροντα των μεγάλων χωρών της Δύσης, 
Όλοι αυτοί, παρόλο ότι ισχυροί και παντοδύναμοι από όλες τις απόψεις, αναγνωρίζουν δύο δεδομένα: 
 1. Ότι ο Κυπριακός Λαός δεν είναι έτοιμος να ξεπουλήσει την Πατρίδα, τα Δίκαια και τα Δικαιώματα του, κάτι το οποίο δεν εξυπηρετεί τα δικά τους άνομα στρατηγικά και άλλα συμφέροντα.   
 2. Ότι δυστυχώς γιαυτούς, το Διεθνές Δίκαιο, ακόμη μας προστατεύει ως μικρό Κράτος που είμαστε και δεν μπορούν να μας επιβάλουν τα σχέδιά τους, οι ίδιοι, δια της βίας. Επιδιώκουν με κάθε τρόπο να τα εγκρίνουμε εμείς. 
Γι’ αυτό, καταφεύγουν και στρατολογούν πρόθυμους υπηρέτες τους, μεταξύ των Λαών και τους αξιοποιούν ώστε να εξασφαλίζουν εκ των έσω υποστήριξη για να επιβάλλουν τις επιδιώξεις τους. Σε ότι αφορά το Κυπριακό αυτό έγινε σε διάφορες φάσεις της διαδρομής από το 1955 μέχρι το 1974. Το ίδιο συνέχισε και μετά το 1974 και κλιμακώνεται σήμερα, που έχουν φέρει τα πράγματα σε σημείο ολοκλήρωσης της συνωμοσίας σε βάρος του Κράτους και του Λαού μας. Τώρα, χρειάζονται τη συναίνεση του Κυπριακού Λαού για να «κλείσουν» το Κυπριακό. Επειδή δε, τη συναίνεση του Κυπριακού Λαού δεν την έχουν, προσπαθούν με δόλο και επικοινωνιακά τεχνάσματα να παρασύρουν και να ξεγελάσουν, επιστρατεύοντας την απαραίτητη πέμπτη φάλαγγα.  
 
Στην Κύπρο, λειτουργούν ως Πέμπτη Φάλαγγα πολλοί και διάφοροι, που προπαγανδίζουν υπέρ της ΤουρκοΒρετανικής λύσης ΔΔΟ, είτε ενεργούντες αυτόβουλα, είτε υποκινούμενοι από τα ξένα συμφέροντα. Σε ότι αφορά τους υποστηρικτές λύσης ΔΔΟ μας δίδεται το δικαίωμα να θεωρούμε ότι ενεργούν ως Πέμπτη φάλαγγα που εξυπηρετεί την κατοχή και τα ξένα συμφέροντα, από τη στιγμή που: 
 • Ωραιοποιούν τη λύση ΔΔΟ, χωρίς επιχειρήματα για να δικαιολογούν την «Ωραιότητά» και την αποδοχή της και αντί τέτοιων επιχειρημάτων δεν λένε ξεκάθαρα τί θέλουν να πουν, προβάλλουν εκβιαστικά και παραπλανητικά διλήμματα.  
 • Μάλιστα παρουσιάζουν τη ΔΔΟ ως λύση η οποία θα τερματίσει την κατοχή και θα απελευθερώνει την Κύπρο και,   
 • Δεν έχουν το θάρρος να ομολογούν ότι
 • αποδέχονται τα κατοχικά δεδομένα, ως βάση της λύσης ΔΔΟ
 • είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν με αυτά και
 • αποδέχονται τους όρους του Τούρκου κατακτητή,   
 • Να καταδικασθούμε εμείς οι πρόσφυγες και εκτοπισμένοι, το 30% του πληθυσμού της Κύπρου, σε μόνιμη προσφυγιά, για να μπορεί να εφαρμοστεί η λύση ΔΔΟ.
 • Να στερηθούμε για πάντα τους τόπους καταγωγής μας, τα σπίτια και τις περιουσίες μας,
 • Να λειτουργήσουν Κράτος οι Τούρκοι πάνω στις περιουσίες των προσφύγων, με όλες τις άλλες συνέπειες που θα έχει αυτό το γεγονός πάνω σε ολόκληρη την Κύπρο, τις οποίες μπορούμε να απαριθμήσουμε. 
Αν είχαν το θάρρος να κάνουν αυτή την ομολογία, παράλληλα με την υποστήριξη τους στη λύση ΔΔΟ, τότε θα λέγαμε ότι, εκφράζουν άποψη την οποία θα σεβόμασταν και θα συζητούσαμε. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν εκφράζουν άποψη αλλά δρουν υποστηρικτικά της κλιμακούμενης παράνομης πίεσης να δεχθούμε τη συνθηκολόγηση που ακούει στο όνομα ΔΔΟ.  
 
Γι αυτό, καλούμε το Λαό να μην παρασύρεται από τέτοιους κράχτες οι οποίοι σε συντονισμό με τις ξένες πρωτοβουλίες σπρώχνουν για επανέναρξη συνομιλιών, με προδιαγεγραμμένη κατάληξη εναντίον μας και να αποφεύγει να υπογράψει κείμενα τα οποία κυκλοφορούν με καμουφλαρισμένο περιεχόμενο, όπως αυτό των 1Cyprus και δεύτερου με 250 ονόματα τα οποία συστήνουν τάχα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προσέξει στην «Άτυπη Πενταμερή».  
 
ΠΗΓΗ: adoulotikerinia.com.cyShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.