23 Απριλίου 2021

Κορυφαίο σκάνδαλο σε εξέλιξη: Σε εξωφρενικά ύψη τα δάνεια των κομμάτων!

2021 και για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, παντού υπάρχει σιωπή και συγκάληψη.
Ο φάκελος έχει φτάσει στην δικαιοσύνη, οι τράπεζες έχουν κινηθεί δικαστικά για να πάρουν τα λεφτά πίσω, αλλά δεν κινείται τίποτα και αυτό είναι ντροπή για την Ελλάδα και την δημοκρατία.
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει ένα ακόμα διάγγελμα, η Φώφη Γεννηματά παριστάνει την αρχηγό ενω ο Ανδρέας Λοβέρδος παριστάνει τον Ιζνογκούντ.
 
Το μέγα σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, βρίσκεται σε εξέλιξη λοιπόν με τα πόσα των δανείων της Νέας Δημοκρατίας και ΠΑ.ΣΟ.Κ. να έχουν φτάσει τα 580 εκατομμύρια ευρώ. 
 
Τα δυο κόμματα οχι μόνο άρμεξαν τις τράπεζες σκανδαλωδώς και παράνομα, αλλά δεν ασχολούνται καν για να αποπληρώσουν τα ιλιγγιώδη ποσά με τα οποία έχουν χρεώσει τον ελληνικό λαό. Σε αυτά τα ποσά φυσικά δεν υπολογίζουμε τις τεράστιες κρατικές επιδοτήσεις που έχουν λάβει τα δύο μεγάλα κόμματα σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. 
 
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε πτωχεύσει. Μα όταν αυτοί που μας κυβερνούν αποδεικνύουν περίτρανα ότι στην Ελλάδα επιπλέουν οι μπαταχτσήδες, πως είναι δυνατόν να προκόψει το κράτος; Όταν δεν μπορούν να συμπεριφερθούν νόμιμα και ηθικά στα μαγαζιά τους, πως θα επιβάλουν την νομιμότητα και την ηθική στο δημόσιο βίο; 
 
Και φυσικά οι συγκρίσεις είναι τραγικές. Το επόμενο κόμμα στην Ευρώπη σε ύψος δανείων, είναι το γερμανικό SPD που χρωστά μόλις 50 εκατομμύρια €! Και μιλάμε για ένα μεγάλο κόμμα σε μία χώρα σαν την Γερμανία η οποία έχει πολλαπλάσιο ΑΕΠ από την Ελλάδα. 
 
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του newsbreak.gr, η Νέα Δημοκρατία στο τέλος Δεκεμβρίου του 2020 χρωστούσε στις τράπεζες 320 εκατομμύρια € με το ΠΑΣΟΚ να χρωστά 260 εκατομμύρια. 
 
Η δέσμευση λοιπόν του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα αποπλήρωνε τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας με νοικοκύρεμα και ορθή διαχείριση, ακούγεται μόνο ως ένα ακόμα κακόγουστο ανέκδοτο. Για την ακρίβεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέχει πλέον το ρεκόρ δανεισμού κόμματος όλων των εποχών, αφού επί των ημερών του το χρέος της Νέας Δημοκρατίας προς τις τράπεζες εκτινάχθηκε με ρυθμό πολύ μεγαλύτερο από όλους τους προκατόχους του. Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέλαβε το κόμμα με τα δάνεια να ανέρχονται στα 200 εκατομμύρια €. Αντί να τα μειώσει, τα εκτίναξε όσο ουδείς πολιτικός όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην ιστορία της Ευρώπης τόλμησε να κάνει κάτι αντίστοιχο. 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Και φυσικά ο έτερος των συμμοριτών οι τράπεζες (το άλλο μέλος της συμμορίας είναι το κράτος) δεν απαιτεί ποτέ την αποπληρωμή των δανείων... Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.