18 Απριλίου 2021

2014 ΑΣΚΗΤΗΣ " παιδί μου με την προσάρτηση της Κριμαίας από τους Ρώσους υπογράφηκε από τον Ουρανό η άλωση της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ από το έθνος των Ρως"

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
Ποια είναι η διττή σημασία των τελευταίων κινήσεων της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής στην Ελληνιστική χερσόνησο της Ταυρίδος δηλ. στην ΚΡΙΜΑΙΑ;
 
Εν πρώτοις μπορεί να φαίνεται ότι είναι η σημερινή ένταση στις Ρωσο- ουκρανικές σχέσεις, αλλά υπάρχει παράλληλα και άλλος γεωστρατηγικός στόχος. 
 
Σήμερα ξαναφόρτωσε πάλι το επίγειο ρωσικό αεροπλανοφόρο στην Μαύρη Θάλασσα που είναι η χερσόνησος της ΚΡΙΜΑΙΑΣ.
 
18 Απριλίου 2021 " Η ρωσική πολεμική αεροπορία μετέφερε μία μοίρα επιθετικών αεροσκαφών Su-25 στην Κριμαία. Τα μαχητικά αεροσκάφη μεταφέρθηκαν από τη Σταυρούπολη, όπως σημειώνει ουκρανικό δημοσίευμα. 
 
«Σημειώνεται ότι τα πληρώματα της αεροπορικής μονάδας Su-25SM3 του 4ου Στρατού της Πολεμικής Αεροπορίας και της Αεροπορικής Άμυνας της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας, που σταθμεύουν στην περιοχή της Σταυρούπολης, έχουν μεταφερθεί σε επιχειρησιακά αεροδρόμια στην Κριμαία»." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.echedoros-a.gr/2021/04/blog-post_83.html#more 
 
Όταν το 2014 προσάρτησαν οι Ρώσοι την Κριμαία με αιφνιδιαστική επιχείρηση, ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελαν αυτή να πέσει στα χέρια της φιλοδυτικής ουκρανικής κυβέρνησης μετά τα γεγονότα που προηγήθηκαν στις πλατείες του Κιέβου. 
 
Οι ρώσοι γνώριζαν τι έρχεται για αυτό προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια , άσχετα που διαταράχτηκαν από τότε σοβαρά οι σχέσεις τους με την Δύση, η οποία τους επέβαλλε ποικίλες κυρώσεις.  
 
Μεταφερόμαστε στο έτος 2014 που συνέβησαν αυτά τα γεγονότα και που έχουν άμεση σχέση με αυτά που γίνονται σήμερα το 2021. 
 
Τότε με αρθρογραφία μας μεταφέραμε την συγκλονιστική αυτή ιστορική ανατροπή γιατί η ΚΡΙΜΑΙΑ έγινε στα καλά των καθουμένων το επίγειο ρωσικό αεροπλανοφόρο στην Μαύρη Θάλασσα ή το ρωσικό μπαλκόνι που έβλεπε σε απόσταση βολής τα στρατηγικά ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου. 
 
Αξέχαστο ήταν εκείνο που μας είπε ασκητής εκείνες τις μέρες:  
"παιδί μου με την προσάρτηση της Κριμαίας από τους Ρώσους υπογράφηκε από τον Ουρανό η άλωση της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ από το έθνος των Ρως, θα το δούμε" 
 
Αν σήμερα όλα αυτά καθυστέρησαν είναι γιατί η πονηρή αλεπού δίπλα μας ξέρει όλες τις προφητείες των αγίων μας και χαράζει πολιτικές. Για τον λόγο αυτό συνέπηξε δήθεν φιλία με τους ρώσους το καλοκαίρι του 2016, ώστε να αποφύγει το μένος τους όταν έριξε στην Συρία μπαμπέσικα ένα ρωσικό μαχητικό και τζιχαντιστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ στην γη τον Ρώσο πιλότο. 
 
Όπως το είπαν οι άγιοι μας " η αλεπού δίπλα μας με τις εξυπνάδες που κάνει θα πιαστεί στην φάκα"  
 
Αυτό βιώνουμε σήμερα και όλα αυτά συσχετίζονται με τα ανοικτά προβλήματα που δημιουργεί η τουρκία στο ΑΙΓΑΙΟ που τις τελευταίες ώρες παρασκηνιακά φτιάχνει νέες συμφωνίες - παζάρια με τους δυτικούς φίλους μας και πάντα προς όφελος της.  
 
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας  
 
ΥΓ το 2014 αναλυτές μας επιστούσαν την προσοχή ότι αυτά που αρθρογραφούμε είναι αίολα, αλλά εμείς επιμέναμε γιατί γνωρίζαμε ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους αγίους του και ήδη ξεκινήσαμε να τα βιώνουμε.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.