3 Νοεμβρίου 2020

Απίστευτο-Επέβαλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ σε Κύπριους φοιτητές για εκδήλωση κατά της εισβολής στα Βαρώσια


Ντροπή και όνειδος. Επέβαλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ σε Κύπριους φοιτητές , σε συγκέντρωση μνήμης κατά της Κατοχής και διαμαρτυρίας για την νέα εισβολή στα Βαρώσια. 
 
Άναυδοι οι Κύπριοι φοιτητές στην Πάτρα, παρέλαβαν το «ραβασάκι» από τις αστυνομικές αρχές Αχαΐας, για υποτιθέμενη παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Μόνο που στο βίντεο που ανάρτησαν φαίνεται ξεκάθαρα ότι ακολούθησαν τα μέτρα, που δεν τηρούν άλλες ομάδες (πχ μετανάστες και αλληλέγγυοι) που απολαμβάνουν προκλητική ασυλία.
 
Πρόστιμο αθλιότητας, εθνικής αμνησίας και δουλικότητας.
 
Δεν μπόρεσαν και δεν ήθελαν να κρατήσουν στάση αδράνειας στις προκλητικές πράξεις του Ερντογάν και του κατοχικού στρατού με την διάνοιξη μέρους της περίκλειστής ζώνης της Αμμοχώστου. Ο λόγος για τους Κύπριους Φοιτητές στην Πάτρα του Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Πάτρας, οι οποίοι διοργάνωσαν μια εκδήλωση καταδίκης για το Βαρώσι.
 
Ως ένδειξη της θέλησης τους να γνωρίσουν τα εδάφη που τους στέρησαν, τραγουδούσαν κάθε λεπτό για μία ολόκληρη ώρα, για την Αμμόχωστο, το τραγούδι με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελληνοκυπρίων, με την ελπίδα της επιστροφής, «Χώμα που περπάτησα». Αν και φορούσαν μάσκα κατά τις εκδηλώσεις εκτιμήθηκε πως είχαν προκαλέσει συγχρωτισμό στην πλατεία και αστυνομικοί επέδωσαν στον φοιτητικό σύλλογο, πρόστιμο 3.000 ευρώ.
 
Αλήθεια πόσα πρόστιμα επιβλήθηκαν στους 20.000 συγκεντρωθέντες στο Εφετείο Αθηνών. Πόσα πρόστιμα στις πορείες των αλληλέγγυων και κουκουλοφόρων του περιθωρίου; Πόσα πρόστιμα σε πορείες και συγκεντρώσεις μεταναστών;  
 
Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης που εκθέτει τις αρχές 
 
Η εκδήλωση των κύπριων φοιτητών οργανώθηκε με επιτυχία στις 14 Οκτωβρίου, πρόσφατα ωστόσο έγινε γνωστή η εξέλιξη της επιβολής προστίμου για τη συγκέντρωση στην πλατεία Αχαιών Πεσόντων Κύπρου στην περιοχή της Αγυιάς. Στην πλατεία έγινε κατάθεση 46 κεριών στο μνημείο της πλατείας συμβολίζοντας τα 46 χρόνια της παράνομης κατοχής της μισής μας Πατρίδας από τον τουρκικό στρατό. Ακολούθως, οι Κύπριοι φοιτητές τραγούδησαν κάθε λεπτό και για μια ολόκληρη ώρα – 60 φορές – για την Αμμόχωστο, το τραγούδι με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελληνοκυπρίων με την ελπίδα της επιστροφής, «Χώμα που περπάτησα»…  
 
www.otavoice.gr 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Η χεοιρότερη φάρα προδοτών είναι αυτοί που παριστάνουν τους πατριώτες....
Οι συγκεκριμένοι δεξιοί είναι χειρότερα αποβράσματα κι από τους αριστερούς του Συριζα...
Αλλα μην αυταπατάσθε...
Τα έχουμε πει πολλές φορές...
Δεν υπάρχει πια δεξιά κι αριστερά...
Υπάρχουν μόνο πατριώτες και προδότες αποδομητές... ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας και κόμματος... 
Εξάλλου είναι όλοι τους όργανα της Νέας Τάξης (που μισεί πατρίδες και Ορθοδοξία) και ως τέτοια ενεργούν...



Share

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΟΛΙΓΟΥΣ" ΠΟΥ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΛΗΣΗ 3000 Ε. ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΛΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ .... ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ .... ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ....

ΕΙΣΤΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ .... ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΛΑΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ... ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ; Η ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΕΙΔΕ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ... ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ...ΤΑ 3000 ΑΡΓΥΡΙΑ ΙΟΥΔΕΣ ..

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΘΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ... ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ... ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΟΙ, ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ .... ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΛΩΝ...

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΑΔΩΝ, ΕΧΩ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΕΣΑΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΗΡΩΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ... ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΗΡΩΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑ....
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ.

ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΟΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΨΥΧΗ, ΜΙΑ ΘΥΜΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.. ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝ ΘΥΜΩ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΚΙΑΝΤΡΑΠΟΣ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΖΙΑΙ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΤΖΙΑΙΡΙ, ΚΑΚΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΖΙΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΖΙΑΙΡΟ....

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ .... ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ;;; ΑΝΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ... ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ... ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΘΑ ΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΜΟΛΟΤΩΦ!
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ...

Χέσαιτο γαρ ει μαχαίσετο.
– Ετσι και μαχότανε σίγουρα θα χεζότανε.
Αριστοφάνης

Δειλού γαρ αντρός δειλά και φρονήματα.
Μένανδρος

Οι πονηριές και οι προδοσίες οφείλονται αποκλειστικά σε έλλειψη ικανότητας.
Λα Ροσφουκώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΤΟΛΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ... ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ... ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΞΩΦΛΗΣΟΥΜΕ ... ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΕΣ
ΕΥΓΕ!!!

Αγαπητό koukfamily αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τα γραφόμενα μου.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.