Τελευταίες αναρτήσεις

12 Αυγούστου 2017

Βάστα ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ, εσύ θα οδηγάς μακριά από το πλανητικό τρελοκομείο.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ενώ το χαλί για το Παγκόσμιο τρελοκομείο στρώθηκε,  εδώ στην Ορθόδοξη Ελλάδα τα βάζουμε με την Ορθοδοξία την στιγμή που γνωρίζουμε ότι ΑΥΤΗ θα μας σώσει από την εισαγωγή μας στην πλανητική ψυχιατρική κλινική. 

Ημέρες του Πάσχα του Καλοκαιριού  και οι περισσότεροι εξ ημών με αυτά τα βέβηλα που ακούμε από θεσμικά χείλη προστρέχουμε στην ιστορική συνείδηση μας και επιλέγουμε σωστικά. 
«Βάλτε Αρχιστράτηγο του Έθνους μας την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ»

Οι θνητοί πέθαναν πριν την ώρα τους και  δεν μπορούν πλέον ΄να διαχειριστούν τίποτε από τα συγκλονιστικά γεγονότα που ανοίγουν στον πλανήτη μας.
Όταν μάλιστα τα βάζουν και  με τα ΘΕΙΑ επιβαρύνουν την ήδη επιβεβαριμμένη πνευματική κατάσταση μας.
«Τραμπ: «Κλειδωμένες και οπλισμένες» οι στρατιωτικές επιλογές κατά της Πιονγιάνγκ»

«Οι στρατιωτικές επιλογές βρίσκονται σε ετοιμότητα, κλειδωμένες και οπλισμένες, εάν η Βόρεια Κορέα ενεργήσει με ασύνετο τρόπο. Ελπίζω ότι ο Κιμ Γιονγκ-ουν θα βρει κάποιον άλλο δρόμο!», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ.»  http://www.iefimerida.gr/ 11 Αυγούστου 2017 

«Οι πύραυλοι της Βόρειας Κορέας θα χρειαστούν 14 λεπτά για να πλήξουν το Γκουάμ» 

Στην περίπτωση που η Βόρεια Κορέα πραγματοποιήσει πυραυλική επίθεση κατά του Γκουάμ, θα απαιτηθεί χρόνος 14 λεπτών μέχρι οι πύραυλοι να πλήξουν τον στόχο τους, ενώ το σύστημα συναγερμού θα έχει προειδοποιήσει τους κατοίκους, σύμφωνα με το Γραφείο Εσωτερικής Ασφάλειας του Γκουάμ. Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του αναφερόμενου γραφείου, οι κάτοικοι θα ειδοποιηθούν άμεσα από σειρήνες που υπάρχουν σε όλα τα σημεία του νησιού.» Π. Καρβουνόπουλος11/08/2017 | http://www.militaire.gr/ 

«Κίνα: Έτοιμη να εμποδίσει όποια απρόκλητη επίθεση των ΗΠΑ σε Κορεατικό έδαφος»
«Κάλεσμα προς όλες τις πλευρές απηύθηνε σήμερα το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας, συνιστώντας τους να ομιλούν και να δρουν με προσοχή.

Παράλληλα, μια κινεζική κρατική εφημερίδα υπογράμμισε πως η Κίνα θα πρέπει να παραμείνει ουδέτερη, στην περίπτωση που η Βόρεια Κορέα εξαπολύσει επίθεση απειλητική για τις ΗΠΑ, διατυπώνοντας έτσι μια προειδοποίηση προς την Πιονγκγιάνγκ, σε σχέση με τα σχέδιά της να εκτοξεύσει πυραύλους προς το αμερικανικό έδαφος του νησιού Γκουάμ στον Ειρηνικό.»  http://www.pronews.gr/11 Αυγούστου 2017 
Λίγο πριν ξαναζεσταθεί το ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ  ένας υπερ ηλικιωμένος λευίτης μας  είπε κάτι πρωτάκουστο:  

¨- σε αυτούς τους χρόνους δεν θα επιτραπεί να μας σώσουν άνθρωποι καθ ότι απέτυχε  σε όλα η λογική τους  ..μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα επέμβει μέσω σωστικών συγκυριών  για να αποκαλυφτεί στην εποχή της αποστασίας μας η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ. 

- το δαιμονικό των ημερών μας αντιπαραβάλλεται στις ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. 
- εμείς δεν βλέπουμε, ούτε εννοούμε τίποτε 
- η σύγκρουση θα είναι συγκλονιστική 
- θα ταραχτούν τα Έθνη...ουσιαστικά θα ταραχτεί η αμαρτία που φώλιασε τόσα χρόνια σαν παλιαρρώστια στις ζωές μας. 
- την θεραπεία θα την ολοκληρώσει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ και όχι ανθρώπινο σύστημα ή ιδεολογία"

Πραγματικά αδελφοί τέτοιες μέρες θρησκευτικής κατάνυξης 
… ζούμε ΑΓΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ και ευχόμαστε  για ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
Εμείς πρέπει με την ίδια την ζωή μας να ζητήσουμε  από την ΠΑΝΑΓΙΑ μας να μπει Αρχιστράτηγος του Έθνους μας.

Τα κηρύγματα μετανοίας τελείωσαν στα λόγια.
Ως χριστιανοί παραμείναμε στην πλειοψηφία νερόβραστοι.
Και τώρα έρχεται το βράσιμο, η πολεμική τήξη, η πυρηνική σχάση.

Ας μείνουμε  τουλάχιστον στην έμπρακτη μετάνοια και στην καταλλαγή με τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ και τον πλησίον μας. 
Στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε δεν χρειαζόμαστε μόνο ανδρείους αλλά και Αγίους.
Χρησιμοποίησαν  τα πάντα για να μας  θάψουν, αλλά δεν κατάλαβαν ότι είμεθα  ΣΠΟΡΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΙΚΗ.
Στην ανασκαφή του Ελληνικού Χρέους οι τοκογλύφοι κτύπησαν βράχο και ο βράχος λέγετε ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και φυσικά δεν ξεπουλιέται αλλά επενδύεται σε άλλους ΚΑΙ αποφέρει μεγάλα πνευματικά κέρδη.

«Η καθαρή πληροφορία είναι του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ, η παραπληροφόρηση των ανθρώπων»
Ο ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥΣ του, όλα θα γίνουν στις μέρες μας. 
Ο “πολλαπλασιαστής ισχύος” των ΕΛΛΗΝΩΝ πάντα θα είναι η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ. 

To διακήρυξε η ίδια η ΠΑΝΑΓΙΑ για τις ημέρες μας: Μια μέρα, η Ελλάς θα γίνει το προσκύνημα όλων των λαών της οικουμένης.
Μόλις ανοίξει το πλανητικό τρελοκομείο θα δούμε τον τούρκο να ξαναέρχεται …για αυτό πρέπει να μην σβήσουμε το ΦΩΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και της Ιστορικής Παράδοσης μας.
Δεν πειράζει ας περιμένει ο εκσυγχρονισμός, η Ελλάδα πάλι θα χορέψει με τους λύκους καθότι ήδη χορεύει με ντόπια ράτσα.

Το 21 και το 40 ήταν το ΕΠΟΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και τελειώνει με το ΕΠΟΣ της  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΠΟΛΗΣ.
Πάει – πάει από την Κωνσταντινούπολη περνάει και εκεί ξεκινάει η μεγάλη παγκόσμια ανατροπή.

Ο ΘΕΟΣ δεν κάνει γεωπολιτική, απλώς γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ πάλι για την Μικρά Ασία 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ-ΑΓΙΩΝ -ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ θα πορευτούμε διαφορετικά αλλά σωστά. 
«Ο ΟΣΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΣΙΜΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ»

«Ο μακαριστός όσιος γέροντας Σίμων Αρβανίτης υπήρξε ο πρώτος μου πνευματικός όταν ήμουν 5 ετών! Η προσωπική μου μαρτυρία είναι ότι ήτο άγιος άνθρωπος, σε διαρκή σχέση με τον Χριστό και τους Αγίους του, ιδιαιτέρως με τον Άγιο Παντελεήμονα του οποίου το μοναστήρι έκτισε ο ίδιος στην Ν. Πεντέλη.» 


Το 1975 (τότε περίπου χρονολογούνται και οι παραπάνω προρρήσεις του) είχε πεί στην αδελφή μου ότι όταν θα γίνει ο πόλεμος, οι πιστοί θα βλέπουν τους αγίους ζωντανούς και θα τους βοηθάνε. "Αν είσαστε στο εξωτερικό, αμέσως να γυρίσετε στην Ελλάδα, η Ελλάδα δεν θα πάθει σχεδόν τίποτε..." της είχε πεί τότε επειδή επρόκειτο να μείνει με την οικογένειά της για κάποια χρόνια στη Αγγλία. 

Την αγία του ευχή να έχουμε και να πρεσβεύει στον Χριστό για μας και την Ελλάδα μας.» http://oimos-athina.blogspot.gr/ 22 Ιουλίου 2012 

Γνωρίσαμε προσωπικά τον ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΙΜΩΝΑ και αισθανθήκαμε το μεγάλο πνευματικό ανάστημα του.
ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ 

Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.