2 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΙΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ ΚΟΒΕΙ …ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Η αιτία θα είναι ο πατρο – Κοσμάς

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Τελικά η Κως άντεξε από τον πολύ μεγάλο σεισμό που έπληξε το νησί στις 21 Ιουλίου 2017. Όμως δεν συνέβη το ίδιο και με το τζαμί Ντεφτερντάρ, το τέμενος – σύμβολο των Χαριτζήδων – Τζιχαντιστών – Τούρκων, στην κεντρική πλατεία της Ελευθερίας στην Κω, που το διατηρούσαν ακέραιο από το 1786, όταν και είχε χτιστεί! Σημείο σταυροδρόμι πολιτισμών, όπως το αποκαλούσαν αφού εκεί υπήρχαν και τα ιταλικά κτήρια της Δημοτικής Αγοράς, το Αρχαιολογικό Μουσείο και η Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά!

Αυτό το τέμενος (τζαμί Ντεφτερντάρ) είχε χτιστεί πάνω στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, τον οποίο αυθαίρετα είχαν κατεδαφίσει οι Χαριτζήδες – Τούρκοι (τυχαίο το γεγονός πως ο καταστροφικός σεισμός για το τζαμί Ντεφτερντάρ έγινε ξημερώματα Παρασκευής;;)!

Επίσης, πολλές ζημιές υπέστη το τζαμί των λατινοτουρκοεβραίων (Μουσουλμανικό Τέμενος Λότζιας) το οποίο χτίστηκε επάνω στα ερείπια του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, το 1786 από το Γαζή Χασάν Πασά, ναύαρχο και διοικητή των νησιών μας εκείνη την εποχή! Δίπλα ο Πλάτανος του Ιπποκράτους, όπου δίδασκε τους μαθητές του, ο πατέρας της ιατρικής! Επίσης, εκεί δίδαξε ο Απόστολος Παύλος.! Σε αυτόν τον Πλάτανο, οι Χαριτζήδες – Τζιχαντιστές – Τούρκοι, τον Ιούλιο του 1821 σφάγιασαν - εκτέλεσαν δεκάδες – εκατοντάδες Έλληνες κατοίκους της Κω, λόγω της συμμετοχής πλοίων του νησιού στην Επανάσταση! Έκτοτε ο εν λόγω Πλάτανος μεταφέρει με το θρόισμα των φύλλων του, την αναζήτηση της εκδίκησης για τις θηριωδίες των Τούρκων!

Μεγάλες οι ζημιές στα “Εξάρχεια”! 

Όμως, αυτός ο σεισμός έπληξε και την τουρκο-εβραϊκή συνοικία του λιμένος της Κω. Εκεί όπου “ανθεί” η επονομαζόμενη Bar Street ή “Εξάρχεια”, όπου και η τουρκική αγορά ή αλλιώς Τσαρσί (Carsi - παζάρι) ή Μεϊντάνι (Meydani). Εκεί, στα χρόνια της Οθωμανοκρατίας φτωχά ελληνόπουλα γίνονταν θυσία στην γιορτή “των κεριών” (Mum Söndü Alemi)!

Στις ημέρες μας, αυτή η περιοχή είναι γεμάτη από μπαράκια και γι΄ αυτό θεωρείται το πιο ζωντανό κομμάτι του νησιού!

Όμως, αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος! Η αθώα όψη! Η άλλη, είναι η σκοτεινή όψη του νομίσματος! Που ειδικότερα μετά την πτώση της κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή, τον Οκτώβριο του ΄09, ενώθηκε η κοινή ανθελληνική δράση της ΜΙΤ και της Mossad, αφού – σύμφωνα με την αδιάψευστη και άκρως έγκυρη πηγή μας – η πλειοψηφία των οικημάτων της Bar Street ανήκουν σε Οθωμανούς και Εβραίους!

Γιατί άραγε προβαίνουν σε αγορά όλης αυτής της περιοχής! Εγώ προσωπικά έχω απάντηση, εσείς;; 

Αποκρύβουν την αλήθεια της καταστροφής στο Bodrum… 

Ο σεισμός όμως, παρ΄ ότι το καταστροφικό μέγεθος αποκρύβει από τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας, έπληξε περισσότερο την Αλικαρνασσό (Bodrum) στα Μικρασιατικά παράλια! Εκεί, όπου οι Οθωμανοί Χαριτζήδες – Τζιχαντιστές κατεδάφισαν αυθαίρετα δυο Ορθόδοξους Ναούς! Τον Άγιο Γεώργιο και τον Άγιο Νικόλαο! Τον οποίο Άγιο Νικόλαο τον κατεδάφισαν πριν από 18 μήνες (2015)!

Και αυτή η αναφορά μου στο Bodrum γίνεται καθ΄ ότι το τουρκικό – πρακτορικό στοιχείο της Κω, τεχνηέντως προτρέπει τους επισκέπτες της Κω, να επισκεφτούν και την απέναντι όχθη (αφού η Αλικαρνασσός είναι απέναντι από τη Κω), αφού έχει περισσότερα θέματα για τον ξένο επισκέπτη!

Ο Ερντογάν είναι Χαριτζής – Τζιχαντιστής… 

Έγραφα προσφάτως μεταξύ των άλλων στο άρθρο μου: «Αποκαλύψεις σοκ – υπόγεια “εισβολή” της Τουρκίας»:
«…Ο “Σουλτάνος” της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανήκει στην αδελφότητα – σέκτα των Χαριτζήδων (Haridjiler ή Haridji Meszep). Οι Χαριτζήδες είναι οι γνήσιοι Τζιχαντιστές, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι παγανιστές – σατανιστές!

Το οξύμωρο της κατάστασης είναι – σύμφωνα με την ακριβέστατη και πολύ καλά γνωρίζουσα πηγή μας – ότι στην ίδια σέκτα ανήκουν και οι κρυπτό-Οθωμανοί της Κω και της Ρόδου! Στο νησί της Κω υπάρχει συνεχής ιερατική διαδοχή από το έτος καταλήψεως του νησιού από τους Οθωμανούς το 1522 μ. Χ. μέχρι σήμερα! Κάποιοι επιφανείς Οθωμανοί του νησιού (αγάδες) είναι ταυτοχρόνως και κρυφο – ιερείς της συγκεκριμένης σέχτας! Ο Ερντογάν διείσδυσε στο “Κίνημα των Νουρτζού” του Φετουλάχ Γκιουλέν κατόπιν εντολής των Χαριτζήδων, ώστε να διαβρώσει και να ελέγξει την Αδελφότητα των Νουρτζού και στο τέλος να την εκμηδενίσει! Η Αδελφότητα των Νουρτζού (nur που σημαίνει φως, δηλαδή Αδελφοί του φωτός), είναι από τα πλέον γνωστά ισλαμικά Τάγματα, διά μέσω των οποίων εκφράζονται οι θέσεις πολλών ισλαμικών πυρήνων της σύγχρονης Τουρκίας, από τη στιγμή που εκφράζουν τις ίδιες πολιτικο-ιδεολογικές και φιλοσοφικό-θρησκευτικές τάσεις…»!

Έτσι, ο Χαριτζής – Τζιχαντιστής Ερντογάν, ο οποίος δίνει πολύ μεγάλη σημασία στα “σημεία των καιρών”, ανησυχεί ιδιαίτερα! Ανησυχεί, επειδή κόπηκαν σύριζα οι μιναρέδες στην Κω! Επειδή εκεί έχει ρίξει μεγάλο βάρος της κατασκοπίας του! Επειδή, θεωρεί την Κω ως ένα Ιερό νησί των Ελλήνων!

Γι΄ αυτό η ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να αναγείρει εκ νέου τα κατεδαφισμένα Τζαμιά! Έτσι, θα δώσει ένα ισχυρό μήνυμα στον Χαριτζή – Τζιχαντιστή Ερντογάν! Θα του κόψει …σύριζα τον τσαμπουκά του!

Ο τύραννος Χατζή Αλής ή Χασεκής, ίνδαλμα του Ερντογάν! 

Την περίοδο 1775-1795, Οθωμανός ιδιοκτήτης και διοικητής της Αθήνας ήταν ο Χαριτζής – Τζιχαντιστής, Χατζή Αλής ή Χασεκής! Ο Ερντογάν θαυμάζει τον Χασεκή, επειδή τον χαρακτήριζε υπέρμετρη βαναυσότητα και βαρβαρότητα κατά των Ελλήνων, καθ΄ ότι επί των ημερών του αποδεκατίστηκε ο ελληνικός πληθυσμός της Αθήνας, αλλά κατασχέθηκαν και όλες οι περιουσίες τους!

Ωστόσο, την ίδια περίοδο ξεκινούσε και η Τρίτη περιοδεία διδαχής και αφύπνισης του υπόδουλου ελληνισμού (1774-1777), που περιελάμβανε και τα Δωδεκάνησα, του Εθναπόστολου, Άγιου της Πίστεώς μας Κοσμά του Αιτωλού!

Την ίδια ακριβώς εποχή που η Αθήνα βίωνε τα βασανιστήρια, τον εξευτελισμό, την διαπόμπευση και τον μαρτυρικό θάνατο του “Πατέρα” του Ερντογάν, Χατζή Αλή ή Χασεκή!

Η περιοδεία του πατρο – Κοσμά στην Κω… 

Η περιοδεία του πατρο – Κοσμά είχε ως κύριο στόχο την ενίσχυση του φρονήματος των καταπιεσμένων Ελλήνων, την επίδοση οδηγιών στους κρυφούς πυρήνες της ελληνικής αντίστασης στα νησιά μας και τέλος την ανάσχεση της σατανικής και ανθελληνικής δραστηριότητας των Χαριτζήδων, οι οποίοι είχαν τη νήσο Κω για αρχηγείο τους! Με υπαρχηγείο, τη νήσο Ρόδο!

Όμως, ο πατρο – Κοσμάς δεν ήλθε μόνο σε επαφή με τους πυρήνες της Φιλικής Εταιρείας στην Κω, στη Ρόδο και την Πάτμο, αλλά ήλθε σε επαφή και με τους κρυφούς κατοίκους της Κω! Τους Telfs – Ντελφς – Δελφς – Τελεσφόρους, οι οποίοι απεικονίζονται – από την αρχαία εποχή - με τα παιδικά χαμογελαστά τους πρόσωπα, δίπλα στα αγάλματα του Ασκληπιού και του Ιπποκράτους! Κυρίως όμως του Ασκληπιού (Ο Τελεσφόρος ήταν γνωστός με την επίκληση “Σωτήρας” και προστάτευε όσους ανθρώπους βρίσκονταν στην ανάρρωση από κάποια ασθένεια. Επιπλέον, τον θεωρούσαν ως το “ιερό ενδιάμεσο” του Ασκληπιού)!

Ο Άγιος Κοσμάς, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν υπερβολικά κοντός! Όμως, μόνο στο ανάστημα! Αλλά ήταν γίγαντας στο πνευματικό, ψυχικό, συναισθηματικό, γνωσιολογικό ανάστημα!

Η επιβίωση του ελληνισμού στα Δωδεκάνησα οφείλεται εν πολλοίς σε αυτόν τον σπουδαίο Άγιο της Πίστεώς μας!

Σας είπα και πιο πάνω! Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ως γνήσιος Χαριτζής – Τζιχαντιστής δείχνει υπέρμετρη προσοχή στα σημειολογικά φαινόμενα!

Και ως ένα τέτοιο φαινόμενο εξέλαβε το σεισμό στην Κω και την Αλικαρνασσό!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.