Τελευταίες αναρτήσεις

2 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ στην Ελβετία συνεχίζεται το θέατρο των συνομιλιών για το Κυπριακό, με την αφόρητη διεθνή πίεση που θέλει σώνει και καλά να κλείσει με προδοτικό τρόπο το πρόβλημα καθώς επείγει η… «τακτοποίηση» των ενεργειακών κοιτασμάτων σε βάρος του εθνικού θέματος, μας στάλθηκε το παρακάτω αποκαλυπτικό έγγραφο για την κατάσταση: 

«Α) Γνωρίζετε ότι από το τέλος της δεκαετίας του 1990 έχει να αγοραστεί σφαίρα για την εθνική φρουρά. Η μόνη έννοια των εκάστοτε κυβερνήσεων ήταν το σημείο αναφοράς η καρέκλα, οι διάφοροι καρεκλοκένταυροι, προσωπικές φιλοδοξίες, τα βολέματα, κερδοσκοπία εκτός από την άμυνα της εθνικής φρουράς ξοδευτήκανε δισεκατομύρια λίρες και ευρώ με τα γνωστά γεγονότα χρηματιστηρίου και τρόϊκας. Τα λεφτά αυτού του νησιού τα χειρίζονται 40 οικογένειες στην Κύπρο και οι υπόλοιποι τους τα κουβαλούν με φόρους και τραπεζικές απειλές. Προσπαθούν αυτή τη στιγμή να επιλύσουν το κυπριακό ζήτημα με διάφορες διαπραγματεύσεις που στην ουσία δεν βγάζουν πουθενά, απλά μόνο για το θεαθήνε ο Τούρκος το μόνο που θέλει είναι να πάρει και το υπόλοιπο νησί (ο Τούρκος μόνο με τούρκο κάνει), ακόμα να το καταλάβουμε. 

Β) Έχει γίνει πριν λίγες μέρες στο νησί η άσκηση Δήμητρα που διάρκησε 3 ημέρες από εφέδρους και κληρωτούς. Η άσκηση στοίχισε μεταξύ 2-3 εκατομύρια ευρώ και δεν είχε τα στοιχιώδη πράγματα, 2-3 αφοδευτήρια κινητά, οικολογικά παραμόνο χαρουπιές και περιφραγμένες τρύπες στο έδαφος. Όσο για τα αντίσκηνα ήταν ακόμα με τα πασαλάκια και αυτά τρύπια. Υπάρχουν σήμερα φουσκωτά αντίσκηνα ταχίας εγκατάστασης. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στη κρίση σας. 

Γ) Αν αυτό το νησί με τις δυνατότητες που έχει είχε δύο μοίρες αεροπορίας, 5-6 πολεμικά πλοία και σωστή αεράμυνα το κυπριακό θα είχε λυθεί από καιρό με τους δικούς μας όρους, όχι με τους δικούς τους. Δυστυχώς φοβάμαι πάρα πολύ όταν το γεωτρύπανο της total μπεί στο οικόπεδο 11. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Γιατί αυτοί όλοι οι καλοπερασάκιδες στην Κύπρο και Ελλάδα με το πρώτο βόλι θα εξαφανιστούν από τις 2 χώρες και θα την πληρώσει ο φτωχός ο κόσμος τη νύφη. 

Για οτιδήποτε τετελεσμένο γεγονός το οποίο είναι προ των πυλών ευθύνονται οι κυβερνήσεις, οι τραπεζίτες και γενικά όλο το σάπιο σύστημα γιατί μόνο το προσωπικό συμφέρον βλέπουν και όχι το κοινό συμφέρον του Ελληνοκυπριακού έθνους. Δεν πιστεύω Νίκο σε προφητείες και σαχλαμάρες του κάθε προβληματικού. Για μένα προφητεία είναι αυτή που έχει χρόνο, τόπο και ώρα, όχι αλαουρνέζικα, αλαουρνέζικα μπορεί να γράψει όποιος θέλει. Ελπίζω με αυτά που γράφεις κάποτε βάλουμε μυαλό γιατί ο χρόνος παιρνά ενταντίον μας.»

Το Κυπριακό ήταν είναι και μέχρι να λυθεί πραγματικά θα είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής. 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ 
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-ΤουρκολόγοςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.