Τελευταίες αναρτήσεις

14 Ιουλίου 2017

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ

Επιδημία σε νηπιαγωγείο και σε hot spot στο Πυλί της Κω
Απόβαση Τούρκων στην Κω

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Είναι χρέος μας, εμάς των ολίγων, να αναδεικνύουμε όλα εκείνα τα θέματα που δεν παρουσιάζει η πολιτική νομενκλατούρα των Αθηνών και τα Συστημικά ΜΜΕ των εφοπλιστών!

Γι΄ αυτό σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τη δημοσίευση του γραφείου Τύπου του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ”, στην την τοπική εφημερίδα “Το Βήμα της Τουριστικής Κω” της 23ης Ιουνίου 2017, με τίτλο: Άμεσα στην Κω ομάδα ειδικών του ΚΕΕΛΠΝΟ!

Διαβάζοντας αυτές τις καταγγελίες θα τρομάξετε για το πως η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προστατεύει την υγεία των Ελλήνων!

Είναι τα έργα και οι ημέρες του θρασύτατου και λαλίστατου Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη!

Δεν υπάρχουν γιατροί για τεστ Mantoux...
Δεν υπάρχουν έμπειροι νοσηλευτές… 

Στον πυρήνα των αρχών της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω “Ιπποκράτειον” βρίσκεται ο σεβασμός και η συνεργασία με όλους τους φορείς και ιδιαίτερα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού πάντα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Με αυτό το κριτήριο και κατόπιν θετικής εισήγησης των Συντονιστών Διευθυντών του Κέντρου Υγείας κ. Ιωάννη Καμπανή και κ. Μαρίας Φρατζάκη απαντήσαμε τον μήνα Μάρτιο σε σχετικό έγγραφο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ότι το Νοσοκομείο μας θα διαθέσει ιατρούς για την διενέργεια τεστ Mantoux σε όλα τα νηπιαγωγεία του νησιού της Κω όπως γινόταν πάντα (έγγραφό μας με αρ. πρωτ. ΓΠ 1282/22-3-2017).

Στη συνέχεια σε συμπληρωματικό αίτημα της Αρμόδιας Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου απαντήσαμε ότι εκτός από ιατρούς θα διαθέσουμε και έμπειρους νοσηλευτές (έγγραφό μας με αρ. πρωτ. ΓΠ 1958/8-5-2017). Με το τελευταίο έγγραφο είχε ορισθεί η συντονίστρια Διευθύντρια του ΓΝ – ΚΥ Κω γενική ιατρός κ. Μαρία Φρατζάκη ως υπεύθυνη εκ μέρους του νοσοκομείου για τον συντονισμό και τη συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη διενέργεια τεστ Mantoux στους μαθητές όλων των νηπιαγωγείων του νησιού της Κω! 

Εμβόλια που ποτέ δεν παρελήφθησαν και η συνεχιζόμενη κοροϊδία…

Παράλληλα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μας ενημέρωσε ότι στέλνει το απαραίτητο υγειονομικό υλικό το ποίο ποτέ δεν παρελήφθη. Με έκπληξή μας, έπειτα από όλη την παραπάνω αλληλογραφία, λάβαμε στις 24/5 επιστολή του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Δήμου Κω με την οποία μας ενημέρωνε η εξουσιοδοτημένη Δημοτική Σύμβουλος του Τμήματος κ. Πη Βασιλεία ότι “το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Δήμου Κω αναλαμβάνει τη διενέργεια εμβολιασμού Mantoux σε όλα τα νηπιαγωγεία του Δήμου Κω με ημερομηνία έναρξης την 29η Μαίου 2017 και με διάρκεια έως 14 Ιουνίου με τον ιατρό του Δημοτικού Ιατρείου Κω κ. Χούλη Γεώργιο, ο οποίος έχει εμπειρία στη διενέργεια Mantoux. Προκειμένου να συγκροτηθεί το εμβολιαστικό κλιμάκιο, παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο της συνδρομής του Νοσοκομείου με δυο εκ των Νοσηλευτών σας”.

Σημειώνουμε ότι από την καθ΄ ύλην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας δεν είχαμε καμιά έγγραφη ενημέρωση γι΄ αυτήν την αλλαγή. Πριν προλάβει η αρμόδια νοσηλευτική υπηρεσία του Νοσοκομείου να απαντήσει για την διάθεση νοσηλευτή βγήκε ανακοίνωση του Δήμου Κω στα ΜΜΕ ότι θα πραγματοποιηθεί η Διενέργεια Δερμοαντίδρασης με ιατρό και νοσηλευτή υπαλλήλους του Δήμου Κω. 

Αυθαιρεσίες του Δήμου Κω και κρούσματα φυματίωσης σε νηπιαγωγείο… 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου Κω η διενέργεια των Τεστ στο Πυλί πραγματοποιήθηκε στις 30/5/2017 και ο έλεγχος αυτών έγινε μετά από 2 ημέρες. Η ιατρική υπηρεσία και η διοίκηση του Νοσοκομείου πληροφορήθηκε ανεπίσημα και από τρίτους ότι υπήρξαν θετικά τεστ Mantoux μόλις την Δευτέρα 19/6/2017 δηλαδή μετά από σχεδόν 20 ημέρες. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα στο Νοσοκομείο με τους ιατρούς του Κέντρου Υγείας, την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Λοιμώξεων, αποφασίσθηκε αφενός να κληθούν οι υπεύθυνοι του Δήμου να χορηγήσουν το ιστορικό των ελέγχων, να υπάρξει επικοινωνία με την Αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας και να ενημερωθεί ο αρμόδιος φορέας που είναι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Μάλιστα ζητήθηκε από την Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ η αποστολή άμεσα ομάδας ειδικών προκειμένου να αντιμετωπισθεί με υπευθυνότητα και επιστημονική πληρότητα το θέμα που διαπιστώθηκε στο νηπιαγωγείο Πυλίου και επιπλέον να υπάρξει έγκυρη ενημέρωση του πληθυσμού για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας (έ4γγραφό μας με αριθ. πρωτ. ΓΠ 2552/20-6-2017).

Κλείνοντας το γραφείο Τύπου του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ” καθησυχάζει  τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Νησιού, πως όλο το επιστημονικό προσωπικό εργάζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία..

Ωστόσο, το ζητούμενο είναι: πώς είναι δυνατόν να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία μετά από όλες τις παραπάνω καταγγελλόμενες αυθαιρεσίες, πού τρομάζουν όσους τις διαβάσουν;; 

Κρούσματα φυματίωσης και στο hot spot… 

Στο Πυλί της Κω, όπου στο νηπιαγωγείο του είχαμε κρούσμα φυματίωσης, εξακριβωμένη πηγή μας, μας ενημέρωσε πως είχαμε τέσσερα κρούσματα φυματίωσης και στο hot spot που έχει κατασκευασθεί εκεί για να “φιλοξενήσει” πρόσφυγες – μετανάστες, στην ουσία λαθρομετανάστες!

Σε ένα hot spot όπου οι συνθήκες διαβίωσης είναι άθλιες, γι΄ αυτό επανειλημμένως έχουν γίνει επεισόδια! 

Ναρκωτικά, όπλα – πυρομαχικά, διακίνηση λαθρομεταναστών στην Κω… 

Στην πολύπαθη Κω, στην οποία προ λίγων ημερών έγινε εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης εισαγωγής, μεταφοράς και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, όπλων - πυρομαχικών καθώς επίσης έκαναν παράνομη διακίνηση μεταναστών! Αυτή η εγκληματική σπείρα δρούσε στην Αττική, στην Κορινθία και την Κω!

Θα μπορούσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών να μας πει εάν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, πως μεταξύ των συλληφθέντων ξένων και Ελλήνων, είναι και Αστυνομικοί;;

Αναμένονται απαντήσεις από τον “αόρατο” κ. Νίκο Τόσκα!
Γιατί, δεν είναι δυνατόν να μην προβληματίζει κανέναν από τα όσα συμβαίνουν στην Κω!
Είναι τυχαία όλα αυτά;; Ή σκοπό έχουν να μετατρέψουν σε Σικελία την Κω;; 

Απόβαση Τούρκων στην Κω! 

Ή άλλως, έτσι θα μετατραπεί ευκολότερα σε τουρκική παροικία το σαγηνευτικό νησί μας, από τη στιγμή πού παίζει η Κως να συμπεριλαμβάνεται ως ένα από τα τρία νησιά μας στα οποία οι Τούρκοι θα εκδηλώσουν θερμό επεισόδιο;; Εκτός και εάν η κυβέρνηση παρ΄ ότι γνωρίζει αυτά τα σενάρια, δεν έχει το χρόνο για να ασχοληθεί!

Όταν ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει μια τουρκική επιχειρηματική εκστρατεία στην Κω, από τη στιγμή που εμείς εν μέσω κρίσεως βλέπουμε την ανάπτυξη με τα κιάλια και την επιχειρηματική δραστηριότητα ως τρένο που δεν σταματάει στους σταθμούς!

Γιατί βλέπετε, μέσα στον Απρίλιο έγινε απόβαση στην Κω από τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών και Επενδυτών της Τουρκίας! Στην οποία συμμετέχουν 24 ομοσπονδίες, 186 σύλλογοι, 24 χιλιάδες επιχειρήσεις και 40 χιλιάδες επιχειρηματίες!

Μήπως λοιπόν δεν είναι τρελός ο Ερντογάν, όταν αποκαλεί τα νησιά του Αιγαίου ως “νησιά” της Τουρκίας;;

Ακούει τελικά κανείς από την κυβέρνησή μας, την κυβέρνηση των Μπολσεβίκων;;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.