Τελευταίες αναρτήσεις

2 Μαρτίου 2017

ΟΛΟΙ ¨δουλεύουν¨ την Ελλάδα και στο τέλος όλοι τους θα δουλεύουν για την ΕΛΛΑΔΑ.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ας το καταλάβουν επιτέλους οι φίλοι και οι εχθροί μας
Η ΕΛΛΑΔΑ σαν έννοια δεν είναι μεγαλοϊδεατισμός.. είναι σκέτο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
Τώρα μας δουλεύουν, αύριο επιθυμούν να μας τσαλαπατήσουν, αλλά δεν προλαβαίνουν γιατί άλλαξαν άρδην οι γεωπολιτικοί συσχετισμοί και οι προτεραιότητες καθότι η περιβόητη επιχείρηση ¨ασπίδα του Ευφράτη¨ θα μετατραπεί σε ¨τσουνάμι του Ευφράτη¨ άμα τη ανακοινώσει νόμιμης Κουρδικής οντότητας.

Το ¨δούλεμα όμως σε εμάς πάει σύννεφο¨. Φυσικά βρήκαν και τα κάνουν σε ένα Λαό που φρόντισαν μεθοδευμένα να το ξεγυμνώσουν.
Μας ¨καλο-δουλεύουν¨ σε δυο μεγάλα μέτωπα.
Το ένα είναι το ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ 

ΠΟΥ εκτείνεται από την Σαμοθράκη βλ ΣΤΕΝΑ μέχρι την Ενεργειακή Κυπριακή υφαλοκρηπίδα. 
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΣΤΕΝΑ: «Οι Τούρκοι με ΝΟΤΑΜ αμφισβητούν την Ελληνική κυριαρχία στην Σαμοθράκη! 

Επέστρεψαν δριμύτεροι οι Τούρκοι στις προκλήσεις και με ΝΟΤΑΜ  αμφισβητούν την ελληνικότητα της Σαμοθράκης καθώς την αναφέρουν σε ΝΟΤΑΜ παρανόμως με τουρκική και μόνο ονομασία Semadirek και απαιτούν από την Ελλάδα να μην την συμπεριλαμβάνουν στον σχεδιασμό ασκήσεων «ως αποστρατικοποιημένο.

Η τουρκική ΝΟΤΑΜ κατήγγειλε την Ελλάδα ότι παραβιάζει τις Συνθήκες, για το καθεστώς αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου βάσει της απόφασης των «Έξι Δυνάμεων του 1914» και της Συνθήκης της Λωζάννης του 1923, με το παράρτημα της Συνθήκης που σχετίζεται με το καθεστώς των Στενών, καθώς και με την Συνθήκη των Παρισίων του 1947 http://www.pronews.gr/portal 2 Μαρτίου 2017 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ: «Τουρκική «σφήνα» σε άσκηση πυραυλάκατων του ΠΝ στην Πάτμο! - Πτήση αναγνωριστικού RF-4E στα Ιμια 01/03/2017» 

ΚΥΠΡΟΣ : «Μπαράζ τουρκικών προκλήσεων στο FIR Λευκωσίας, με παραβιάσεις/παραβάσεις και παράνομες ασκήσεις, καθώς οι συνομιλίες οδηγούνται σε βαθύ τέλμα, με πολλούς να συσχετίζουν τα δύο γεγονότα. Χθες (1/3) περί τις 10 το πρωί, σχηματισμός πέντε τουρκικών μαχητικών σε σχηματισμό, προερχόμενα από Τουρκία, εισήλθαν στο FIR Λευκωσίας από την περιοχή του Ακρωτηρίου του Αποστόλου Αντρέα.» http://www.onalert.gr/

Το άλλο ταυτόχρονο μεγάλο μέτωπο του Ελληνισμού είναι το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. 

«Τον Απρίλιο αναθεωρεί εκτιμήσεις το ΔΝΤ – Η διαπραγμάτευση διασπάται σε αξιολόγηση 7/4 και τελική συμφωνία ίσως 22 Μαΐου

Οι δανειστές απορρίπτουν τα «θετικά αντίμετρα» - Το Euroworking Group στις 9/3 θα κρίνει το Eurogroup 20/3

Eurasia Group για Ελλάδα: Όσο διατηρείται το αδιέξοδο τόσο ζημιώνονται οι Ελληνικές τράπεζες»  
http://www.bankingnews.gr/02/03/2017 

Η όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θυμίζει ΑΔΙΕΞΟΔΟ και φυσικά αυτό εξυπηρετεί σκοπιμότητες και ανθρώπινα σχέδια.

Πως μπορούμε από την «Θεωρία του Χάους» να βρεθούμε στην «ΘΩΡΙΑ –ματιά του ΘΕΟΥ»;

Και  όμως ήδη βρισκόμαστε γιατί επιβεβαιώνονται επακριβώς πράγματα που προειπώθηκαν πριν τριάντα χρόνια. 
«Ήτανε απόγευμα και συζητούσαμε οι δυο μας στην αυλή της Παναγούδας για διάφορα θέματα. Πρέπει να ήταν γύρω στο 1991 ..

Μου λέει μια στιγμή ο Γέροντας.
- Σε μερικούς δεν συμφέρει να υπάρχει η Ελλάδα.
- Οι εχθροί μας θέλουν να μας ξεσκίσουν και οι φίλοι μας να μας τσαλακώσουν.
- Δεν πειράζει όμως, έχουν οι άνθρωποι τα σχέδιά τους έχει και ο Θεός τα δικά Του.
- Στο τέλος, θα φέρει έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων που θα αναγκαστούν να μας βοηθήσουν.
- Όχι από φιλία ή δικαιοσύνη αλλά γιατί θα φέρει έτσι ο Θεός τα συμφέροντά τους.
- Θα πολεμούν μεταξύ τους και δεν θα μπορεί να νικήσει ο ένας τον άλλον και θα πουν: την Πόλη (την Κωνσταντινούπολη δηλαδή) ούτε εμείς θα την πάρουμε ούτε εσείς· θα τη δώσουμε στους Έλληνες.
- Και θα μπει Ελληνικός στρατός στην Πόλη χωρίς να πολεμήσει.
- Η Τουρκία θα διαλυθεί. Θα κάνουν κράτος και οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι.

Αυτά τα είπε φανταστείτε το ’91 -πόσα χρόνια πριν, Τότε, δεν υπήρχε τίποτα στον ορίζοντα.

Θυμήθηκα τότε που μας έλεγε ότι θα διαλυθεί η Σοβιετική Ένωση. Έλεγε, σάπισαν τα δίχτυα που κρατούσαν τον λαό, δεν μπορούν να τον κουμαντάρουν. Θα διαλυθεί, θα πέσει ο Kομμουνισμός.» 

ομιλεί ο Αθανάσιος Ρακοβαλής [1:03:35 – 1:12:33] Έχουν οι άνθρωποι τα σχέδιά τους, έχει και ο Θεός τα δικά Του.  
14 Μαΐου 2016 https://averoph.wordpress.com 

Ας το καταλάβουν επιτέλους οι φίλοι και οι εχθροί μας
Η ΕΛΛΑΔΑ σαν έννοια δεν είναι μεγαλοϊδεατισμός.. είναι σκέτο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.