3 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΘΝΗΣΙΓΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ;;;

Το εγχείρημα στηρίζεται από επιχειρηματικά συμφέροντα;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Το 2000 πριν δηλαδή 16 και κάτι χρόνια, “γεννιόταν” ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (14 Σεπτεμβρίου 200) με την συστράτευση στις τάξεις του πολλών ανιδιοτελών Πατριωτών που είχαν την ενόραση να βλέπουν μακριά πριν από τα γεγονότα και οι οποίοι είχαν βαθιά Πίστη στην Ορθοδοξία, θα γίνονταν Μάρτυρες για την Πατρίδα και πίστευαν στα ιδανικά της!

Γεννήθηκε λοιπόν ο ΛΑΟΣ, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τους Νεοέλληνες, από τη στιγμή που το 2000 ο λαός μας ζούσε μέσα σε μια επίπλαστη και ψευδή ευδαιμονία, που πήγαζε από τους υψηλούς μισθούς των εργαζομένων, τις παχυλές συντάξεις των απόμαχων της εργασίας (των 14 μηνιάτικων), τις αδιατάραχτες Συμβάσεις Εργασίας, τις συνεχείς επιδοτήσεις του αγροτικού τομέα, των κοινωνικών παροχών κλπ.

Σε μια εποχή που η ΕΕ γέμιζε με ένα σκασμό λεφτά το ελληνικό κράτος, χωρίς ποτέ να ελέγξει τη διάθεση αυτών των χρημάτων!

Έτσι, το πολιτικό εγχείρημα του ΛΑΟΣ ήταν πάρα μα πάρα πολύ τολμηρό. Πώς να πει και πώς να πείσει μια τέτοια Κοινωνία, ότι επέρχεται με μαθηματική ακρίβεια η καταστροφή;;

Παρ΄ όλα ταύτα, αυτή η επίλεκτη ομάδα του ΛΑΟΣ γυρίζοντας όλη την Ελλάδα, έπειθε μέρος των Ελλήνων, αργά μεν αλλά σταθερά! Γι΄ αυτό απαιτήθηκαν 7 συναπτά έτη για να εισέλθει το κόμμα στην ελληνική Βουλή (2007 – ποσοστό 3,80%). Βέβαια, η άνοδος του κόμματος είχε φανεί από τις ευρωεκλογές του 2004 όπου έλαβε ποσοστό 4,12%!

Γεωργιάδης, Βορίδης, Δούρειοι Ίπποι του Συστήματος!

Ενοχλημένο το πολιτικό Καθεστώς της ανομίας και της παρανομίας της Πατρίδος μας, βλέποντας πως η πορεία του ΛΑΟΣ ήταν ανοδική, μεθόδευσε τη διάλυσή του με την είσοδο στο ΛΑΟΣ, των Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη. Οι οποίοι υποχρέωσαν τον Πρόεδρό να ασπασθεί την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική τους. Μια πολιτική που υπαγόρευσε στην 15μελή Κοινοβουλευτική Ομάδα του, την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου, την στήριξη της Κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, δημιουργού του καταστροφικού PSI.

Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητοι Έλληνες! 

Έτσι, Γεωργιάδης και Βορίδης διέλυσαν ένα Πατριωτικό Κίνημα το οποίο διέβαλλαν εκ των έσω. Να σημειωθεί, ότι από εκείνη την περίφημη Ομάδα Κρούσεως του ΛΑΟΣ, ουδείς έγινε Βουλευτής.

Σε αυτά τα αποκαΐδια, οικοδόμησε η Χρυσή Αυγή και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!
Που δυστυχώς η Χρυσή Αυγή, των τραμπουκισμών, της αμετροέπειας, των Ναζιστικών χαιρετισμών και ιδεοληψιών, αλλά και της παλαιοκομματικής νοοτροπίας του Γραμματέως της, Νίκου Μιχαλολιάκου, κρατούν χαμηλά τα ποσοστά του κόμματος και από ότι φαίνεται η πορεία θα είναι καθοδική.

Όσον αφορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που μόνο Ανεξάρτητοι δεν είναι, αυτοδιαλύθηκαν με τη συμμετοχή του κόμματός τους στην κυβέρνηση των αριστερών Μπολσεβίκων και την καταπάτηση των “κόκκινων γραμμών τους”!

Πανσπερμία κομμάτων στη “δεξιά”! 

Είδαν φως και μπήκαν διάφοροι Μνημονιακοί, παλαιοκομματικοί και άλλοι Συστημικοί, για να αδράξουν της ευκαιρίας και να μας σώσουν και αυτοί. Όπως ακριβώς οι προηγούμενοι. Έτσι, ίδρυσε κόμμα ο Μνημονιακός – πρώην Βουλευτής του ΛΑΟΣ που ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο - Κυριάκος Βελόπουλος. Ίδρυσε κόμμα ο Φαήλος Κρανιδιώτης, το alter ego του Μνημονιακού Αντώνη Σαμαρά και τόσοι άλλοι! Οι οποίοι με τις τελευταίες συναντήσεις τους στην Μητρόπολη Πειραιά εμπλέκουν στα πολιτικά τους παιχνίδια και τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ!

Μετέχει στο πολιτικό παιχνίδι ο Μητροπολίτης Πειραιώς;; 

Ωστόσο, διαβάστε τι ακριβώς έγραψα στην Ελεύθερη Ώρα την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017:
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα πληθαίνουν οι συναντήσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ με πολιτικά πρόσωπα της “δεξιάς”, τα οποία έχουν ιδρύσει κόμματα, ευελπιστώντας πως θα παίξουν κάποιο πολιτικό ρόλο στα δρώμενα της Πατρίδος μας το επόμενο χρονικό διάστημα! Μια τέτοια συνάντηση εκμεταλλεύτηκε ο κ. Νικολόπουλος προκειμένου να βγάλει προς τα έξω, ότι ενδεχομένως ο Μητροπολίτης Πειραιώς θα παίξει μελλοντικά ρόλο στον πολιτικό στίβο της Ελλάδος! Εν τούτοις ο κ. Σεραφείμ, σιωπηρώς δείχνει να αποδέχεται τα όσα τον καλεί να πράξει ο κ. Νικολόπουλος! Δηλαδή, “να αναλάβει ο ίδιος προσωπική δράση, να βγει μπροστά και να εκπροσωπήσει όλους αυτούς τους πολίτες που νιώθουν απομονωμένοι επειδή ακριβώς συνεχίζουν να πιστεύουν στην Πατρίδα και την Ορθοδοξία”! Ωστόσο, μας μπερδεύει ακόμη περισσότερο ο Σεβασμιότατος Σεραφείμ, όταν φέρεται να έχει δηλώσει για τον Πάνο Καμμένο: “Ψήφισα τον Καμμένο και δεν το κρύβω. Τον εκτιμώ και τον αγαπώ. Είναι άνθρωπος με πίστη”!

Βέβαια έχει δικαίωμα να ψηφίζει ότι θέλει ο Δέσποτας του Πειραιά, αλλά δεν έχει – νομίζω - δικαίωμα ως Ιεράρχης να το δηλώνει δημοσίως!

Από εκεί και μετά, από πού προκύπτει ότι έχει πίστη ο κ. Καμμένος;;
Αφού όλοι κρινόμεθα από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας!

Μήπως επειδή συμμετέχει σε μια κυβέρνηση που τα μέλη της, ως λήσταρχοι αφαιρούν από την καρδιά του ελληνικού λαού την Ορθοδοξία και ως δαίμονες δηλητηριάζουν τις καρδούλες των Ελληνόπουλων με ένα σωρό προστυχιές περί γάμου ομοφυλοφίλων, υιοθεσίας παιδιών ομοφυλοφίλων γονέων ή του ιδίου φύλου γονέων κ.α.;; 

Όσον αφορά την εκτίμηση και την αγάπη του Μητροπολίτη Πειραιώς για τον Πάνο Καμμένο, από πού προκύπτουν αυτές;; Μήπως από το γεγονός του ξεπουλήματος της Πατρίδος σε τρίτους και την φτωχοποίηση ενός ολόκληρου λαού;;»!

Τι έγραφα στην Ελεύθερη Ώρα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016…

…δηλαδή πριν ένα χρόνο όταν το επιχειρηματικό λόμπυ της Πατρίδος μας ήθελε να μας “κατσικώσει στο σβέρκο” ως Σωτήρα μας του Φράγκο Φραγκούλη:

«Στο νέο κόμμα, εμπλέκουν ακόμη και τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, αφήνοντας στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα να διαφανεί η σιωπηρή στήριξή του. Έτσι, πιστεύουν πως θα έχουν μαζί τους και ένα μεγάλο αριθμό πιστών, οι οποίοι αποδέχονται με θέρμη την ηγετική μορφή του Μητροπολίτη Πειραιώς.

Άλλωστε, δεν είναι κρυφό πως ο Σεβασμιότατος Πειραιώς στήριξε στις Δημοτικές εκλογές του 2014 την εκλογή στον δημαρχιακό θώκο του εκλεκτού του Κόκκαλη και του Μαρινάκη, Γιάννη Μώραλη. O οποίος δεν δίστασε τον Ιούνιο του 2015 να γίνει συνήγορος του Βαγγέλη Μαρινάκη και να εκδώσει απόφαση αθώωσής του, αποστέλλοντας στην δημοσιότητα την παρακάτω επιστολή:

“Από την ενασχόληση με ανακριτικά καθήκοντα αρκετά χρόνια στην Εκκλησιαστική Δικαιοσύνη, έχω τη δυνατότητα να εκφράσω δημόσια τη γνώμη μου αναφορικά με την παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση του Αντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών καθ’ ό μέρος αφορά αυτή στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς και εκλεγέντα πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιώς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρων ότι είναι ατεκμηρίωτη και χωρίς ουσιώδη στοιχειοθέτηση και κατά ταύτα αποβαίνει έωλος, αβάσιμος και ανεπέρειστος. Όσον αφορά στους δημοσιοποιηθέντες διαλόγους πού φέρονται δήθεν εμπλέκοντας τον κ. Μαρινάκη δεν έχουν καμία ποινική αξιολόγηση.

Επομένως όλη αυτή η απαράδεκτη υπόθεση αναφορικά με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πομφόλυγα η οποία εντός ολίγου χρόνου θα διαρραγεί μετά κρότου». Ωστόσο, οφείλουμε από πλευράς μας να διατυπώσουμε την αφάνταστη έκπληξή μας γι΄ αυτή την ατυχή και βιαστική τοποθέτηση. Τι ακριβώς εξυπηρετούσε;;;

Επιχειρηματικά συμφέροντα στηρίζουν το εγχείρημα Σεραφείμ;; 

Σε εκείνο το δημοσίευμα – το τονίζω πριν ένα χρόνο - ανέφερα πως χρηματοδότης (σύμφωνα με πληροφορίες μας) του εγχειρήματος του κόμματος Φραγκούλη θα ήταν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Άλλωστε, ο “Ναύαρχος”, όπως έκανε τον κολλητό του, Δήμαρχο Πειραιά, έτσι, μπορεί να κάνει και Πρωθυπουργό, άνθρωπο της αρεσκείας του. Σε εκείνο το εγχείρημα “έπαιζε” και ο Τάκης Μπαλτάκος, σημερινός Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Πρώην Αντιπρόεδρος της “πράσινης” ΚΑΕ, εποχής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Γι΄ αυτό κατέληγα πως: “Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στέλνουν αθλητικό μήνυμα διά μέσω του νέου πολιτικού φορέα;;; Άραγε, τι σατανικά παιχνίδια παίζονται με τους οπαδικούς στρατούς;;”!!

Διά ταύτα! 

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά, εάν έχει πραγματική ανησυχία για την Ελλάδα μας, ας αναζητήσει στον Πατριωτικό χώρο, υγιή στοιχεία Πατριωτών που θα τον πλαισιώσουν στο όποιο πολιτικό εγχείρημα διάσωσης της Ελλάδος. Που ως μοναδική δυναμική έχουν τη φλόγα της αγάπης τους για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα. Που δεν “χρηματοδοτούνται” από “μαύρα” ταμεία, ούτε στηρίζονται από άνομα συμφέροντα επιχειρηματιών! Τότε και μόνο, ο Σεβασμιότατος θα μας πείσει για τα αγνά του αισθήματα!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.