7 Ιουλίου 2015

ΟΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ» ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

Μια από τις καταφανείς συνέπειες του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος με το τρανταχτό ΟΧΙ του ελληνικού λαού, ήταν ότι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα κάποιοι υποτίθεται πατριωτικοί «σωτήρες» της χώρας, που όλα αυτά τα χρόνια απολαμβάνουν τις εύνοιες αυτού του ίδιου συστήματος που έριξε την χώρα στον γκρεμό.

Οι δηλώσεις τους και οι σαφείς τοποθετήσεις τους υπέρ του μειοδοτικού ΝΑΙ, τους απαξίωσαν τελείως και έδειξαν ποιοι είναι οι αυτοί οι περίφημοι «σωτήρες» μας που κάθε φορά μας σώζουν για να μας χώσουν πιο βαθειά στο βάραθρο της συμφοράς.

Ιδιαίτερα ο κύριος στρατηγός, που όλα αυτά τα χρόνια το παίζει σαν η μεγάλη εφεδρεία της σωτηρίας της πατρίδας μας και ο οποίος υπέκλεψε τον τίτλο ενός βιβλίου για να παρουσιάσει μια υποτιθέμενη δική του τουρκολογική μελέτη, χωρίς ποτέ να επικοινωνήσει με τον συγγραφέα του για να ζητήσει έστω κάποια συναίνεση, με την τελευταία του δήλωση να ταχτεί αναφανδόν υπέρ του ΝΑΙ, έδειξε την πραγματική του ταυτότητα.

Η κόρη αυτού του «εθνοσωτήρα» κυρίου που το… παίζει και Τουρκολόγος κλεβοντας στοιχεία και μελέτες από γνωστό Τουρκολόγο, επί ένα ολόκληρο χρόνο από την κρατική τηλεόραση έπαιρνε παχυλές αμοιβές για να κάνει εκπομπές υπέρ των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών!

Τέτοιους «εθνοσωτήρες πατριώτες» τους χαρίζουμε στην λαϊκή κρίση!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



Share

2 σχόλια:

mic2bach είπε...

mic2bach.....

Μου αρέσει ο Χειλαδάκης, αλλά μήπως και με το φανατικό ΟΧΙ (ναι εγώ ήμουν με το ΝΑΙ, αλλά ΟΚ δεν έγινε και τίποτα, χωρίς πάθος και με διάθεση συγκαταβατική, άλλωστε ούτε το ΟΧΙ είναι ΟΧΙ, ούτε το ΝΑΙ είναι ΝΑΙ) και με αυτήν την επίθεση σε κάποιον που έχει καλή έξωθεν μαρτυρία το παρακάνει ;;;; Δεν θα ήθελα να δω ανθρώπους του πατριωτικού χώρου να τρώγονται μεταξύ τους... Δεν είναι κρίμα ;;;;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου Μιχαλη η συντριπτικη πλειοψηφία του πατριωτικου χωρου ταχθηκε με το ΟΧΙ οχι πειδη το είπε ο Τσιπρας αλλά για λόγους ιστορικους, συνειδησιακούς και πατριωτικους...
Ολοκληρος ο πατριωτικος χωρος στο ιντερνετ εδω και 5 χρόνια κατηγορεί για εσχατη προδοσια οσους εφεραν στην πατριδα μας τα μνημονια και την τεχνητή κρίση...

Δεν θα μπορουσε λοιπον να γινει διαφορετικα και να ψηφισουμε οι πατριωτες ΝΑΙ δίνοντας άφεση αμαρτιών και μετατρεποντας από προδότες σε ήρωες και σωτηρες όλον αυτόν τον σιχαμερό προδοτικό συρφετό που μεχρι τωρα κατηγορούσαμε...

Ολοι οι προδότες μνημονιακοι πολιτικοί ταχθηκαν μετα μανίας υπερ του ΝΑΙ ....
Κλέφτες απατεωνες και καλοβολεμενοι συντάχθηκαν με το ΝΑΙ...
Μέχρι κι ο Τσοχατζόπουλος από την φυλακή κραύγαζε υπερ του ΝΑΙ...
Μπουταρης και Καμινης οι ξεπουλημενοι δημαρχοι που χρονια τωρα τους κατηγορουμε για εσχατη προδοσία το ίδιο...

Το "βδελυγμα της ερημωσεως του Γενους" μας όπως συνηθιζω να τον αποκαλω στα άρθρα μου ο ΓΑΠ ο μεγαλυτερος προδοτης της νεότερης ιστορίας μας λυσσαξε υπερ του ΝΑΙ...
Ο ξενοδουλος Θεοδωρακης, ο Παπακωνσταντίνου ο Σαμαράς και ο Σημιτης που εφερε το τριακαταρατο ευρω έβγαζαν κραυγες υπερ του ΝΑΙ...
Ο μεγαλυτερος ψευτης Βενιζελος ηταν υπερ του ΝΑΙ...

Ο Κων Μητσοτακης δηλωσε χωρις να ντεπεται σε αυτην την ηλικια ότι ειναι υπερ του ΝΑΙ γιατί ειναι Ευρωπαίος Δημοκρατης Ελληνας....
Εβαλε το Ελληνας τελευταίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι από πανω είχαμε συνεχεια παρεμβασεις τρομου και προπαγανδας από τους ξενους δανειστες και τα φερεφωνά τους τα μεγαλα κανάλια και ΜΜΕ...

Οπότε καταλαβαίνεις ολοι οι πατριωτες αισθανθηκαμε οτι καλυτερα να μας κοβόταν το χερι παρα να ψηφίζαμε ΝΑΙ....

Τις αποψεις μου τις εξεθεσα αναλυτικα υπερ του ΟΧΙ σε δυο αρθρα μου:

http://koukfamily.blogspot.gr/2015/06/blog-post_271.html

http://koukfamily.blogspot.gr/2015/07/blog-post_96.html

Αλλά και μετα το δημοψήφισμα είπα την γνωμη μου:

http://koukfamily.blogspot.gr/2015/07/blog-post_86.html

Συμφωνώ μαζί σου παντως οτι τωρα δεν χρειαζεται πλεον να σχολουμαστε με το τι εκανε το διπλανός μας κι αν ψηφισε ΝΑΙ ή ΟΧΙ..
Τωρα προεχει η πατριδα μας.
Δεν εχει κανενα νοημα να γυρναμε και να ξαναγυρναμε στα ιδια και στα ιδια και να σπερνουμε τον διχασμό.
Εφόσον καποιος ψηφισε ΝΑΙ ενω εγω ΟΧΙ και είναι διατεθειμενος να προχωρησει μαζι μου θα τον δεχτω...

Αλλωστε τελικά ο πολεμος τωρα αρχιζει...
Κι ο πολεμος θα αρχιζε και με ΝΑΙ και με ΟΧΙ ...
Απλα με το ΝΑΙ θα τον ξεκινουσαμε προσκυνημενοι και απαλλάσοντας οπως προειπα τους προδοτες μνημονιακους που εδω και 5 χρόνια μας εξαθλιώνουν...

Τωρα αν ο Τσιπρας μας δουλεψε και φερει νεο μνημονιο με ιδιους ορους με τα προηγουμενα θα μας βρει και παλι απεναντί του και θα εχει αποδειξει ότι δεν σεβαστηκε το περηφανο ελληνικο ΟΧΙ...

Σε ευχαριστω για το σχόλιο σου.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.