31 Ιουλίου 2015

Γιατι δεν είναι φανερό;


Είναι φανερό πια ότι η γενοκτονία των Ελλήνων και των άλλων Ευρωπαίων Χριστιανών είναι ο τελικός σκοπός των υποχθόνιων εχθρών που χρησιμοποιούν την μαζική διείσδυση-επιδρομή εκατομμυρίων μωαμεθανών “μεταναστών”, δηλαδη κεκαλυμμένων τρομοκρατών. Έχει ήδη προετοιμαστεί το έδαφος με την κατάλληλη ψυχολογική “προπαγάντα” (κατηγοριες “ρατσισμού”) και με τις κατάλληλες Ευρωπαϊκές νομοθεσίες. 

Είναι τωρα φανερό ότι όλα αυτά γίνονται για την κάλυψη και την νομιμοποίηση των επιδρομέων οι οποίοι προωθούνται από τις χώρες προέλευσης τους με ψευδείς προθέσεις. Βέβαια τους διατίθεται κάθε οικονομική υποστήριξη από τα απύθμενα χρηματοκιβώτια των Τραπεζιτών που προσδοκούν να επικρατήσουν των πάντων… Από μόνος του, ο οικονομικός πόλεμος δεν φαίνεται ότι θα ικανοποιήσει τα σχέδια τους γιατί οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα αντιδράσουν γρήγορα όταν σύντομα θα ανακαλύψουν την μεγάλη Χρηματιστική απάτη. Αλλά πως θα μπορέσει κάποιος να εξαφανίσει η να εκδιωξει εκατομμύρια ανεπιθύμητων ανθρώπων χωρίς φυσική εκδίωξη η εξόντωση; Για κάτι τέτοιο, και προς αποφυγή της μαθηματικά αναπόφευκτου αντικατάστασης των Ευρωπαίων Χριστιανών, χρειάζεται ριζική πολιτική αλλαγή το συντομότερον. Και βέβαια μια μεγάλη προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος στις χώρες προέλευσης από όπου προωθούνται οι λεγόμενοι “μετανάστες”. 

Και παρατηρώντας την συμπεριφορά του “αριστερού” και “φιλάνθρωπου” ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια μεγάλη αμβιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο φορέας της εκπλήρωσης της αντικατάστασης των Ελλήνων στην ίδια τους τη χωρα, μια ενέργεια που φαίνεται να είναι πολύ πιο επικίνδυνη από τον οικονομικό πόλεμο. Και το θέμα είναι πρωταρχικό και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση. Ο οικονομικός πόλεμος φαίνεται τώρα να είναι μέθοδος για αποπρασανατολισμό της προσοχής του λαού από τον κύριο κίνδυνο που είναι η πολιτική και φυσική του ασφυξία. Μιλάμε για ενα αναπόφευκτο φυσικό πόλεμο που κάθε μέρα οι πιθανότητες να επιζήσουν οι Χριστιανοί χειροτερεουν. Με οποιαδήποτε αποτελεσματική αντίδραση, είτε τώρα η μετά, δεν φαίνεται ότι θα αποφευχθεί το χύσιμο αίματος. 

Μιλάμε για ένα ζήτημα Ζωής και Θανάτου. Δεν επιτρέπεται σε καιρό τέτοιου σοβαρού Πολέμου να κρατούνται οι συνήθεις “πολιτικές ευαισθησίες” που ουσιαστικά ισοδυναμούν με έλλειψη κοινής λογικής και απόδειξη γελοιότητας που ασφαλώς είναι επίρρεια της αποτελεσματικής και πολύπλευρης προπαγάνδας. Δηλαδή, από πότε ο δολοφόνος έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίζει το θύμα “ρατσιστή”; Δεν είναι λίγο παράδοξο; Εδω βλέπει κανείς ποση δύναμη έχει η προπαγάντα μέσω τηλεόρασης: Σε κάνει χαζό στη σκέψη και στην αντίδραση. Κάποιος συγγραφέας είπε κάποτε ότι “στον πόλεμο (και στην αγάπη) όλα επιτρέπονται”. Ακόμα και η χαζομάρα;;; Και όταν θα πεθαίνεις με το μαχαίρι πισώπλατα, τουλάχιστον θα τα τινάξεις ικανοποιημένος, ξέροντας ότι δεν ήσουν “ρατσιστής”.

ΑναγνώστηςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.