29 Ιουλίου 2015

Η συμμορία της δραχμής, προπαγανδίζει φανατικά το ευρώ!!!!!

Του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Έχουν τρελαθεί σύσσωμα τα σταγονίδια της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, επειδή τάχα μου ο πρώην υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης «χάκαρε» τα ΑΦΜ των Ελλήνων, υπηρετώντας υποτίθεται κάποιο κρυφό σχέδιο, το οποίο θα μας οδηγούσε στον όλεθρο!!!!!!!! Λες και αυτό που βιώνουμε, εδώ και 5 χρόνια δεν είναι όλεθρος…

Και αναρωτιέμαι ειλικρινά για πόσο αμνοερίφια μας περνάνε οι γιδοβοσκοί της χρεοκοπίας; Όταν τα ΑΦΜ μας, τα έχουν μοιράσει σε κάθε απίθανο δικηγορικό γραφείο, κάθε απίθανη εισπρακτική εταιρεία, (από πίσω βρίσκεται συνήθως κάποιος επιτήδειος πολιτικός που κερδοσκοπεί) μην πω και για άλλου είδους εταιρείες, το «χακάρισμα» του Βαρουφάκη (δηλαδή του Υπουργού Οικονομικών) τους πείραξε...

Τα ΑΦΜ των Ελλήνων, ΜΟΝΟ το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας, δικαιούται να τα έχει και να κάνει τους ελέγχους και τις διασταυρώσεις που χρειάζονται... Οι υπόλοιποι είναι απλοί γιδοβοσκοί απατεώνες, που κατέκλεψαν την Ελλάδα και θέλουν να συνεχίσουν να την ξεζουμίζουν...

Βέβαια όλος αυτός ο «αποκαλυπτικός» ορυμαγδός των κουκουλοφόρων με γραβάτες, γίνεται για να αποκρυφτεί η τεράστια αποκάλυψη που έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης, η οποία αποσιωπήθηκε, επιμελώς ατημέλητα…. Δηλαδή ότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ελέγχεται πλήρως από τις Βρυξέλλες. Εμμέσως πλην σαφώς ο πρώην Υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε ότι η χώρα τελεί υπό οικονομική κατοχή από το «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και τα προσωπικά στοιχεία και οι περιουσίες των Ελλήνων, δεν είναι προσωπικά δεδομένα, όπως αρέσκεται να λέγεται ως δικαιολογία στο εσωτερικό προκειμένου να μην μαθαίνει ο λαός τις λαμογιές των λίγων εκλεκτών του συστήματος, αλλά έχουν παραδοθεί πλήρως και λεπτομερώς στα χέρια του Σόιμπλε, του Ντράγκι, του Γιούνγκερ και των τραπεζιτών στις Βρυξέλλες.

Άραγε, κανείς δεν διάβασε την συγκεκριμένη είδηση; Ότι δηλαδή η χώρα έχει απολέσει την εθνική της κυριαρχία όταν ξένες δυνάμεις έχουν εισβάλλει και ελέγχουν το λογισμικό με τα οικονομικά και τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων; Αυτό δηλαδή το θεωρούν φυσιολογικό!!!

Ειλικρινά δεν γνωρίζω, ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του Βαρουφάκη. Αν όντως υπηρετεί σχέδια ξένων κερδοσκόπων, όπως τον κατηγορεί ο αντεθνικός μας βιβλιοπώλης, που μέχρι πρότινος έκανε τον Υπουργό. Δεν μπορώ να αποδείξω, αν ο πρώην Υπουργός Οικονομικών είναι ένα σκοτεινό πρόσωπο, που θέλει να μας οδηγήσει στην δραχμή, για να κονομήσουν ο ίδιος και οι φίλοι του, μερικά δις ευρώ…

Δεν ξέρω καν, αν όλες αυτές οι επιθέσεις εναντίον του από τα συστημικά ΜΜΕ είναι στημένες και αποσκοπούν σε μια ακόμα παραπλάνηση των Ελλήνων…

Διαβάζω τις επίσημες δηλώσεις του και βγάζω τα συμπεράσματα μου. Και σύμφωνα μ’ αυτές ΚΑΙ το χρέος δεν είναι βιώσιμο ΚΑΙ πρέπει να κουρευτεί ΚΑΙ η συμφωνία είναι καταστρεπτική ΚΑΙ τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, βρίσκονται στα χέρια των δανειστών ΚΑΙ η Ελλάδα θα πρέπει να προετοιμάσει ένα plan B, σε περίπτωση «ατυχήματος»… Όλα τα παραπάνω, είναι αντικειμενικές αλήθειες, τις οποίες δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς…

Κι επειδή κάποιοι αμετανόητοι με παχυλότατες καταθέσεις στο εξωτερικό, μιλούν για εσχάτη προδοσία, επειδή τάχα μου ο Βαρουφάκης δεν είχε εντολή να οδηγήσει τη χώρα εκτός ευρώ, θα τους θυμίσω πολύ απλά… 
Πως ούτε ο Σημίτης είχε εντολή να μας βάλει στο ευρώ με μαγειρεμένα στοιχεία… 
Ούτε ο Παπανδρέου είχε εντολή να μας βάλει στα μνημόνια, πάλι με μαγειρεμένα στοιχεία… 
Ούτε οι Σαμαράς-Βενιζέλος είχαν εντολή να υπογράψουν Βρετανικό δίκαιο και PSI…
Ούτε βέβαια ο Τσίπρας είχε εντολή να υπογράψει μη βιώσιμη συμφωνία…

Μπορεί η Ελλάδα, να παρέμεινε «πάση θυσία» στο Ευρώ και το GREXIT να περιμένει μέχρι νεοτέρας, δηλαδή μέχρι την επόμενη μεγάλη κρίση στις σχέσεις ανάμεσα στην χώρα μας και τους δανειστές, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει συσταθεί η λεγόμενη «συμμορία της δραχμής», η οποία κάνει τα πάντα, ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα.

Μια έξοδος από το Ευρώ όχι συντεταγμένα όπως θα επιβαλλόταν, αλλά ανεξέλεγκτα,  θα εξυπηρετούσε τις επιδιώξεις των μεγαλοκαρχαριών εκείνων, που έχουν βγάλει τα χρήματα που έχουν αποκτήσει από παράνομες δραστηριότητες, στο εξωτερικό. Αυτούς που θέλουν να καλύψουν τις πομπές τους και να πολλαπλασιάσουν τις περιουσίες τους. Αυτούς που θέλουν να ξεπλύνουν τις αμαρτίες και το μαύρο χρήμα τους, μέσω της δραχμής.

Μόνο που εδώ έχει στηθεί ένα τεράστιο επικοινωνιακό παιχνίδι. Αυτοί που μετέχουν στην συμμορία της δραχμής, είναι φανατικοί υποστηρικτές του Ευρώ!!!! Είναι οι ίδιοι οι αρχιερείς της κλεπτοκρατίας και της χρεοκοπίας… Είναι οι γνωστοί-άγνωστοι λαομίσητοι.

Γι’ αυτό υποστηρίζουν φανατικά το ευρώ… Για να το σιχαθεί (όπως έχει ήδη γίνει) ο λαός και να έρθει η δραχμή… Χωρίς να φανούν πουθενά τα παιχνίδια τους και η κερδοσκοπία σε βάρος των αμνοεριφίων…

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.