30 Ιουλίου 2015

ΦΟΡΟΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

Γράφει ο Χρίστος Γούδης

Η εικόνα του τσιπραίϊκου σύριζα («τσύπριζα») αποτελεί εν πολλοίς την εικόνα της σημερινής κοινωνίας μας, αν οι δημοσκοπήσεις που συνεχίζουν να του δίνουν σαφές προβάδισμα έναντι των λοιπών κομματικών δυνάμεων (αδυναμιών θα ήταν η καταλληλότερη λέξη) είναι όντως αληθείς. Το ρεντίκολο, το ρεζίλι και τα σούργελα την στιγμή της αποθέωσής τους από μια κοινωνία με αντανακλαστικά βοδιού, αργά νωχελικά, νωθρά. Μέχρις ότου σημάνουν οι καμπάνες (της εφορίας, των απολύσεων, της ανεργίας, των περικοπών). Έχει ο Θεός των ζωντανών μέχρι τότε. 

Πιστοί στην αρχή της αδρανείας και της αυτοδικαίωσης, έτσι και ξαναγίνουν εκλογές πριν το μήνυμα φθάσει στους εγκεφάλους των βοοειδών, πριν δηλαδή παρέλθει ένα τρίμηνο από τώρα, η αγέλη θα εξακολουθεί να βόσκει μουγκανίζοντας στα φαντασιακά «πράσινα λειβάδια με τα κόκκινα άλογα» του τσύπριζα. Αναμένοντας μακαρίως (και ματαίως), όπως οι χιλιαστές, τις παραισθησιογόνες και ψυχεδελικές υποσχέσεις από την «δευτέρα παρουσία» τής για πρώτη φορά αριστερής διακυβέρνησης της χώρας. Μιας διακυβέρνησης απαλλαγμένης αυτή τη φορά από τα πρόθυμα υπάκουα τετράποδα (ΝΑΙ σε όλα και με τη γλώσσα έξω), μια και το ελευθέρας βοσκής (χάϊ-χάϊ καλέ μου κυρ Μέντιε) και ελλαδίτικης ανεξαρτησίας κόμμα των τελευταίων (τελευταίων από πάσης απόψεως) θα το ’χουν κάνει Κούγκι! 

Στο μεταξύ, οι επιχειρηματίες παντός είδους σκούζουν για την κατάντια τους, ξεχνώντας ότι μεγάλο μέρος από αυτούς ψήφισαν σύριζα για να τους απαλλάξει από τον ένφια, τους φόρους και ότι άλλο είχαν στο κερδοσκοπικό μυαλό τους. Είναι και κάποιοι πάντως που την βγάζουν μια χαρά, όπως την έβγαζαν πάντοτε, καθότι η χώρα μας στην οικονομική της πραγματικότητα είναι δύο χώρες σε συσκευασία της μιας. 

Η μικρή χώρα των «κορόϊδων» που πληρώνουν, και η μεγάλη χώρα των «έξυπνων» της μαύρης εργασίας των λαθραίων, που ζούσαν και ζουν (και θα ζουν εσαεί, όσο δεν υπάρχει δικτατορία) πίνοντας εις υγείαν των «κορόϊδων». Τους «έξυπνους» δεν τους αφορούν οι φόροι και το φπα, ποτέ τους δεν δήλωναν τα εισοδήματά τους και ποτέ δεν πλήρωναν το κράτος, όλοι τους, οι λίγοι μεγαλοκαρχαρίες, τα πολλά σκυλόψαρα, και το απέραντο βασίλειο της μαρίδας. Ψηφίζουν όμως όλοι αυτοί οι «ευφυέστατοι», δυστυχώς για μας τα «κορόϊδα». 

Ο «τσύπριζα» είναι μια χαρά γι’ αυτούς, ως ο κατ’ εξοχήν πάροχος της φτηνής και αδήλωτης μαύρης εργασίας των λάθρο στους οποίους άνοιξε διάπλατα τις πύλες της εισόδου. Όλοι αυτοί που ζούνε στο παράλληλο ελληνικό σύμπαν του «δεν πληρώνω», δεν νοιάζονται για το αν οι τσυπριζαίοι ψεύδονταν προεκλογικά, για το αν άλλα έλεγαν και άλλα κάνουν, για την ασυνέπεια, την έλλειψη εθνικής αξιοπρέπειας, το ξεδιάντροπο της κωλοτούμπας τους, παρέα στα τέσσερα με τους ανέλους. Όχι μόνον δεν νοιάζονται, αλλά τα επικροτούν, γιατί έτσι συμπεριφέρονται και αυτοί οι ίδιοι στην προσωπική τους ζωή. 

Είτε μας αρέσει είτε όχι, η χώρα της αναξιοπιστίας, της ρεμούλας, της εξάχνωσης, της παπαρολογίας, των καταλήψεων, του ξεσαλώματος, του ετσιθελισμού, των μπάφων, και της πολιτικής επιληψίας, ψηφίζει «τσύπριζα». Και οι «κουτόφραγκοι» κάθε φορά που βλέπουν τις μούρες των τσιπραίων που ζητιανεύουν με τουπέ, κι ακούνε το απύλωτο στόμα τους να δικαιολογείται στο δικό του πόπολο ότι «μας εκβιάζουν οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι», προσθέτουν και από μία επί πλέον ποινή, και από ένα ακόμη πρόστιμο, και από έναν επιπρόσθετο «φόρο τσυπριζαίϊκης βλακείας», που οι ευφυείς τσιπραίοι μετακυλούν στις πλάτες όλων ημών των «κορόϊδων». Και καλούμεθα να πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα τους, τους παχυλούς μισθούς τους, τα αρχοντικά τους προνόμια και τα κοινοβο(υ)λευτικά τους αυτοκίνητα. Εις δόξαν της ελλαδίτικης σαπροφυτικής «δημοκρατίας» τους. Και τα πληρώνουμε. Ως πότε όμως; 

Χρίστος Γούδης 
Δημοτικός Σύμβουλος 
με την «Ελληνική Αυγή» 
στο Δήμο ΑθηναίωνShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.