29 Ιουλίου 2014

Ωμή παρέμβαση του State Department κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας.

Το State Department βάζει στο στόχαστρο του την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία και εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί της παρέχει προνόμια σε βάρος, άκουσον άκουσον άλλων θρησκευτικών ομάδων. Ποιων δηλαδή; Της μουσουλμανικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη, που η Άγκυρα θέλει να την μετατρέψει σε «τουρκική» με τη βοήθεια βέβαια της κυβέρνησης που ολιγωρεί και εγκληματεί σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα αφήνοντας το προξενείο της Κομοτηνής να λύνει και να δένει. 

Στην ετήσια έκθεση του για τις «Θρησκευτικές Ελευθερίες» το State Department παρεμβαίνει ωμά σε βάρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και υποστηρίζει πως, «η κυβέρνηση χορήγησε προνόμια και νομικά προνόμια στην Ορθόδοξη Εκκλησία -ό,τι δεν παρέχει σε άλλες θρησκευτικές ομάδες- όπως η προνομιακή φορολογία και η θεσμοθετημένη σύνδεση με το κράτος». 

Προσθέτει ότι, «γενικά η κυβέρνηση σέβεται τη θρησκευτική ελευθερία, αλλά επέβαλε περιορισμούς που επηρεάζουν μέλη μη ελληνορθόδοξων θρησκευτικών ομάδων».

Και βέβαια δεν αφήνει αναπάντητο το ερώτημα ποιες θρησκευτικές ομάδες εννοεί. «Τον Ιανουάριο, η κυβέρνηση τροποποίησε το νόμο για να προσληφθούν 240 θρησκευτικοί ισλαμιστές εκπαιδευτικοί για να διδάξουν το Κοράνι στα ελληνικά δημόσια σχολεία της Θράκης, ως εναλλακτική λύση για την ελληνική ορθόδοξη διδασκαλία». 

«Τον Αύγουστο, η κυβέρνηση ψήφισε ένα νόμο που προβλέπει εξαιρέσεις για τα παράνομα κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των οίκων προσευχής και λατρείας στη Θράκη, που στερούνται τίτλους ιδιοκτησίας και δεν είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς, επιτρέποντας έτσι την έκδοση των αδειών για την ανακαίνιση και την ανοικοδόμηση, ενώ συνεχίστηκε ο σχεδιασμός για το τζαμί στην Αθήνα». 

Το State Department δηλαδή τάσσεται κατά της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τον ορθοδόξων στην Ελλάδα που είναι το 98-99% του πληθυσμού και υποστηρίζει τους ισλαμιστές στη Δυτική Θράκη και τους λαθρομετανάστες που έρχονται «καραβιές» μέσω της Τουρκίας. Αυτούς που υποστηρίζουν και οι κ.κ. Μπουτάρης και Καμίνης σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. 

«Υπήρξαν αναφορές για κοινωνικές καταχρήσεις ή διακρίσεις με βάση το θρήσκευμα και τις πεποιθήσεις», επισημαίνει στην έκθεση του το State Department σημειώνοντας ότι «η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία ασκεί σημαντική κοινωνική, πολιτική και οικονομική επιρροή, που συχνά έχει ως αποτέλεσμα την υποτίμηση των άλλων θρησκειών».

Το πιο σημαντικό όμως για τις ΗΠΑ είναι πώς «ορισμένοι μη Ορθόδοξοι πολίτες εξέφρασαν παράπονα ότι αντιμετωπίζονται με καχυποψία ή πως δεν ήταν γνήσιοι Έλληνες όταν αποκάλυψαν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις σε άλλους Έλληνες πολίτες» και «μέλη μη ορθόδοξων θρησκευτικών ομάδων ανέφεραν περιστατικά κοινωνικών διακρίσεων». 

Επίσης, υποστηρίζεται στην έκθεση ότι «υπήρξαν αναφορές για παρενόχληση και για όλο πιο βίαιες σωματικές επιθέσεις εναντίον ατόμων που εκλαμβάνονταν ως μετανάστες και πρόσφυγες, η πλειοψηφία των οποίων ήταν μουσουλμάνοι». 

Δεν υποδεχθήκαμε μετά βαΐων και κλάδων τους λαθρομετανάστες που μπαίνουν παράνομα, σκοτώνουν, βιάζουν και κλέβουν τους Έλληνες στην ίδια τους τη χώρα. Αυτό θέλουν οι Αμερικανοί, αλλά, δυστυχώς, αυτό προωθούν και πολλοί πολιτικοί της Ελλάδας, υποσχόμενοι τζαμιά και ασυλία στους ισλαμιστές που σφάζουν σε Συρία, Ιράκ και Ουκρανία χριστιανούς ορθόδοξους.

Στην έκθεση γίνεται αναφορά και στη Χρυσή Αυγή, τα στελέχη της οποίας εμφανίζονται ως αντισημιτιστές και ρατσιστές. 

«Η κυβέρνηση καταδίκασε τις πράξεις βίας εναντίον των μεταναστών με μια σειρά από ενέργειες και μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής με την αιτιολογία ότι είναι εγκληματική οργάνωση», αναφέρεται και γίνεται επισήμανση στην άρση της ασυλίας βουλευτών της Χ.Α. που οδήγησε στη φυλάκιση τους, όπως επίσης και στην αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης για το κόμμα. 

Πρόκειται για μία ακόμη επιβεβαίωση του ποιος υπαγόρευσε στην κυβέρνηση τις ποινικές διώξεις και τη φυλάκιση των μελών της Χρυσής Αυγής, ενός κοινοβουλευτικού κόμματος το οποίο ψηφίζεται από το 10% των Ελλήνων. 

Καταλήγει η έκθεση του State Department πώς «επειδή η θρησκεία και η εθνικότητα συχνά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, ήταν δύσκολο να ταξινομηθούν πολλά περιστατικά ως ειδικά εθνοτικής ή θρησκευτικής μισαλλοδοξίας».

Η έκθεση αυτή είναι ενδεικτική για το τι επιδιώκουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα. Μετά τα περιουσιακά στοιχεία, την ιδιοκατοίκηση, που στη χώρα μας κατέχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά, επόμενος στόχος είναι η θρησκεία, η οποία επίσης δεσπόζει στην Ελλάδα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Δεν βγάζουν τον σκασμό λέω εγώ.....

Εδώ δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο στην χώρα τους που κάθε τόσο κάποιος ψυχασθενής μπαίνει σε ένα σχολείο και εκτελεί εν ψυχρώ τους μαθητές και τους καθηγητές....

Απορώ γιατί δεν βγάζει και το δικό μας Υπουργείο Εξωτερικών κάθε χρόνο μια έκθεση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ή την εγκληματικότητα στις ΗΠΑ....

Αλλά τι λέω τώρα....
Ολα γίνονται "ελέω προδοτών"...

Πάντως για ένα να είστε βέβαιοι οι Αμερικανοί δεν νοιάζονται για το αν έχουν δικαιώματα οι μουσουλμάνοι Ελληνες πολίτες....
Ασχετα από το αν δείχνουν και καλά ενδιαφέρον γι αυτούς... με τον όρο ΜΗ Ορθόδοξοι εννοούν τους εβραίους...
Γι αυτούς κόπτονται... Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.