28 Ιουλίου 2014

24 Ιουλίου 1974 -2014. Ο ευτελισμός της Δημοκρατίας και ο εκμαυλισμός του λαού... (μέρος 2ο)

συνέχεια από 1ο μέρος

Παράρτημα: Για να μην καταστεί η α-λήθεια λήθη....

Α) Τι είπαν και έγραψαν Πολιτικοί Εφημερίδες Ιστορικοί  

1. Κ. Καραμανλής (πρωθυπουργός, τ Πρόεδρος Δημοκρατίας..) «Oυδείς είναι εις θέσιν να ανατρέψη ενα υγιές καθεστώς. Δύναται τις να είπη ότι η Δημοκρατία εδολοφονήθη εν Ελλάδι υπο ελεύθερον καθεστώς και οτι οι συνταγματάρχαι δεν έκαμαν άλλο παρά να της δώσουν την χαριστική βολή... Ενα άλλος κίνδυνος καραδοκούσε . Η πολιτική και ηθική αναρχία... Γνωρίζω επίσης οτι η χώρα συγκλονιζομένη απο άγρια πολιτικά πάθη ωδηγείτο προς αδελφοκτόνο σπαραγμό. Υπήρξε κίνδυνος να καταλήξωμεν εις τον κομμουνισμόν. Και ο κίνδυνος αυτός δεν ειναι θεωρητικός, εάν ληφθή υπ όψιν οτι η Ελλάς υπήρξε δύο φορές το Βιετνάμ της Ευρώπης..»

(Συνεντευξις στην “Le Monde” την 29/11/1967 , 

η οποία αναδημοσιεύθη στην Ελλάδα στις 5/12/1967. 

2. Μ.Θεοδωρακης «..Κι εδώ η απορία; Γιατί κρύβονται επιμελώς τα ιστορικά γεγονότα από τον Λαο; Η απάντησι είναι ότι τα γεγονότα αυτά δεν συμφέρουν αυτούς που μονοπώλησαν την ιδεολογική πλύσι εγκεφάλου του Λαού από το 1974 έως σήμερα. Όταν έπεσε η χούντα συνέβη η μεγαλύτερη ιστορική απάτη στα χρονικά όλων των λαών. Χιλιάδες επώνυμοι... έγιναν ή μάλλον δήλωσαν αντιστασιακοί…»
( «Ευτυχώς που δεν νικήσαμε σύντροφοι!» σελίς 40, σελίς 72) 

3. Παν.Κανελοποπουλος Καθηγητής ,ακαδημαϊκός πρωθυπουργός
«…Η κρίσις του καθεστώτος της ελευθερίας είναι βαρύτατη... Εις τα περισσότερα χωριά της Ελλάδος, αν όχι εις ολόκληρον την ύπαιθρο υπάρχουν οργανωμένα συνεργεία Λαμπράκηδων (Οργανωσι νεολαιας ΚΚΕ ΕΔΑ) .. Τα συνεργεία αυτά εκφοβίζουν και απειλούν τους κατοίκους.. Η ύπαρξις και το κύρος του κράτους έχει εκμηδενισθή..» (Πρακτικά Συμβουλίου Στέμματος 2ας Σεπτεμβρίου 1965,σελ. 32-90) 4.Π.Πιπινελης πρωθυπουργός.«.. Ευρισκόμεθα προ μιας τεραστίας επεκτάσεως της οργανώσεως του ανατρεπτικού δικτύου του κομμουνισμού.. Το κομμουνιστικό κόμμα , αφού επέτυχε να διάβρωση το κράτος και να πραγματοποίηση το λαϊκό μέτωπο, ευρίσκεται στα πρόθυρα ό,τι κατά την κομμουνιστική ορολογία καλείται το ‘’ διαλεκτικόν πήδημα’’.. δηλαδή την δυναμική αναμέτρησι..» 

(Πρακτικά Συμβουλίου Στέμματος 

2ας Σεπτεμβρίου 1965,σελ. 32-90) 

4. Γ.Μαύρος Αρχηγός ΕΔΗΚ, στέλεχος της Ενώσεως Κέντρου.
«..Το κράτος ευρίσκεται εις κατάστασιν διαλύσεως και αποσυνθέσεως. Η χώρα αναρχείται απ άκρου εις άκρον.. Έχουν εξευτελισθεί όλοι οι θεσμοί και αλλοιωθεί οι βάσεις του Πολιτεύματος... Κράτος δεν υπάρχει.. Μέσα εις το χάος αυτό, εις το οποίον περιέπεσαν όλοι οι θεσμοί καμιά πολιτική δεν μπορεί να ασκηθεί..»
( Άρθρο στο Βήμα , 19ης και 20ης Ιουνίου 1966) 

5. Καθημερινή «…Το λαϊκό μέτωπο στρέφεται κατά της Δημοκρατίας και έχει ήδη επιτύχει σπουδαία αποτελέσματα διαβρώσεως όλων των θεσμών.» (12-Ιανουαριου 1966). Ο Τόπος εισήλθε πλέον εις την ζώνη του μεγάλου κινδυνου. Η μεγάλη μάζα του λαού αγωνιά.. Ο πλέον αδιάφορος πολίτης διερωτάται. Πού πάμε, πού μας πάνε;» (23 Ιανουαρίου 1966). «.. Είναι καιρός να κατανοήσουν οι πολιτικοί μας ότι πρέπει να εξουθενωθεί ο μηχανισμός, ο εικονικώς νόμιμος και σαφώς παράνομος μηχανισμούς του ΚΚΕ ο οποίος είναι σε θέσι να κινή σήμερον εντός του λεκανοπέδιου μια συγκροτημένη δύναμη 40.000 ατόμων ανα πάσαν ώραν της ημέρας και της νυκτός..» 
(26 Μαρτίου 1966) 

6.Μπορις Πονομαριεφ Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Σοβιετικού Κομμουνιστικού Κόμματος. «..Ο Λένιν έγραφε το 1913 για την Ρωσία. ‘’ Η πολιτική κρίσι πανεθνικής κλίμακας θίγει ακριβώς τις βάσεις της κρατικής διάρθρωσης..Θίγει το θεμέλια του οικοδομήματος, όχι τον ένα ή άλλο όροφο.. Τα γεγονότα στην Ελλάδα εξελίσσονται προς την κατεύθυνση μιας πολίτικης κρίσης αυτού ακριβούς του τύπου.’’ .»

7. Βήμα, άρθρο του Π Παλαιολογου.«.. Ελάχιστοι οι αντιστασιακοί. Είναι ο κανένας. Τους πολλούς θα τους συναντήσετε την επομένη της ανατροπής της χούντας Β΄, ...να ζητούν αποκατάσταση ζημιών που δεν έπαθαν» (19.11.1978)»

9. Καθημερινή της Ελένης Βλάχου. «Αλήθειες» « .. Σκύψτε να σας θυμίσω μια αλήθεια, που ζήσαμε όλοι μας και κανείς δεν τολμά τώρα ούτε να ψιθυρίσει. Εκεί τέλος του εξήντα οι περισσότεροι Έλληνες θαυμάζανε τον στρατιωτικό αρχηγό, τον παρακολουθούσανε εντυπωσιασμένοι και χειροκροτούσαν ελεύθερα τις ρητορείες του. Ο ίδιος και οι σύντροφοι του γύριζαν την Ελλάδα και υπήρχε ένα πλήθος κόσμου, που τους υπεδέχετο με ζητωκραυγές...» (16.06.1985,)

10. Καθημερινή της Ελένης Βλάχου. «Η φυγή»
«…Πόσες φορές δεν διάβασα γραμμένο σοβαρά, από σοβαρούς ανθρώπους, σε σοβαρά έντυπα για την “ολοκληρωμένη αντίσταση του Ελληνικού λαού εναντίον της στρατιωτικής δικτατορίας”. Μεγαλύτερο ψέμα, πιο φανταστικό παραμύθι μπορούσε ποτέ να λεχθή; Τα κρύψαμε όλα κάτω από ένα χρυσοκέντητο βέλο με φανταστικές απεικονίσεις ηρωικών εκδηλώσεων…» ((11.1.1987)

Β) Η αξιολόγησις της Οικονομίας μας τότε:

1. Ετήσια έκθεσι του ΔΝΤ που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 1975, δηλαδή μόνο 38 χρόνια πριν καταλήξουμε εδώ:

 • Κατά την περίοδο 1968-1973 η βιομηχανική παραγωγή αυξήθηκε με ετήσιο ρυθμό 13,5% ο όποιος ήταν ο υψηλότερος εκείνου όλων των χωρών μελών του ΟΟΣΑ πλην Ιαπωνίας ( σελίς 9 της εκθέσεως)
 • Κατά την ίδια χρονική περίοδο 1968-1973 σημειώθηκε αύξησι των επενδύσεων παγίου κεφαλαίου στην βιομηχανία 14,5% και σε ολόκληρη την οικονομία αύξησι 12%.( σελίς 76 και 81 της εκθέσεως)
 • Ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων μειώθηκε στις 27.000( είκοσι-επτά χιλιάδες!!!) άτομα ( σελίς 24,25 της εκθέσεως) 
2. Οι Οικονομικοί Τάιμς του Λονδίνου απένειμαν δυο φορές το όσκαρ της οικονομίας στην Ελλάδα, το 1971 και το 1972. Με το ακόλουθο δικαιολογητικό βραβεύσεως:
«Για την καλλίτερη γενική επίδοσι. Το βραβείο των χωρών υψηλής αυξήσεως του εισοδήματος» απονέμεται στην Ελλαδα για την επίτευξι ρυθμού αναπτύξεως 8,5% και την ισχυρή θέσι ως προς τις εξωτερικές της πληρωμές και εξαιρετική προσέγγισι για νομισματική σταθερότητα» 


3. Αλλα οικονομικά μεγέθη:

 • Προϋπολογισμός: 29δις το 1967, 109 δις το 1973
 • Συναλλαγματικό αποθεμα: 200 εκατομμύρια δολάρια 1967 , 1 δισεκατομμύριο δολάρια το 1973
 • Δαπάνες παιδείας : 2 δις τετρακόσια εκατομμύρια το1967 , 1 5 δισεκατομμύρια το 1973,
 • Καθιέρωσις φοιτητικών δανείων και
 • Δωρεάν Συγγραμμάτων
Γ) Δωρεάν Παιδεία Μόνον επι Επταετίας 

Καθηγητής Πανεπιστημίου Φαίδων Βεγλερής Πρύτανης συνταγματολόγων, μάρτυς κατηγορίας στην δίκη των πρωταίτιων της 21ης Απριλίου 1967, (αφιέρωσε τη ζωή του καταγγέλοντας την στρατιωτική δικτατορία των Αθηνών με κορυφαία στιγμή την κατάθεσή του ως μάρτυρας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στην εκδίκαση προσφυγής κατά της δικτατορίας.) 

" Λυπούμαι που θα το πώ, αλλά οι φοιτητές είχαν δωρεάν Παιδεία μόνον επί δικτατορίας.. Με τον νόμο του 1982"οι φοιτητές σε τίποτε δεν ωφελήθηκαν. Με τον νόμο αυτό ωφελήθηκαν μόνοι οι διάφοροι βοηθοί επιμελητές, οι οποίοι έγιναν όλοι διδάσκοντες. Τα κόμματα, είναι ένοχα για την διάβρωση και κομματικοποίηση του φοιτητικού κόσμου..» ( δήλωσις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Αθηναίων)
Δ) Προκαλει εντροπή, θλίψι αηδία και απελπισία η σύγκρισις.. Η αποτυχια -όχι της δημοκρατιας -αλλα των ανικανων πολιτικων και των απατεώνων πολιτών στην Ελλάδα.

Δηλαδή τι πρωτοθυμηθούμε και τι ν’αφησομε! Σκάνδαλα, βανδαλισμούς, νοοτροπία λόγων και εργων... ΤΙ????


 • Την Τράπεζα Κρήτης και τα 32 δις που εκλαπησαν με τοση «κομψοτητα». Τα παμπερς με τα πεντοχίλιαρα.Τον πασοκικης ευρεσιτεχνιας «κουτσονομο» του Κουτσόγιωργα, που «ετιμολογηθη» τοτε 2 εκατομμύρια δολλαρια για την «προστασια» του Κοσκωτά.
 • Τα 35 τρις δραχμων που κατεληστευθησαν στο Χρηματιστήριο. Αληθεια σε ποια ευρωπαικη ή εστω αφρικανικη, χωρα ο υφυπουργος οικονομικων «παιζει»στο χρηματιστηριο 300 εκατομ. δραχμες και δεν συγκινειται ΟΥΔΕΙΣ?
 • Το κτηματολογιο, οπου η αρμοδια επιτροπη της Ευρωπαικης Ενωσεως επεβαλε προστιμο αξιας 20 δις δραχμων ( αυτο δηλαδη που πληρωνουμε τωρα εμεις με τις δηλωσεις μας των 35 και 20 ευρω ανα δικαιωμα ιδιοκτησιας) διαψευδουσα τον τοτε ΥΠΕΧΩΔΕ κο Λαλιωτη για τα ανυπαρκτα «επιτευγματα» του.
 • Τις Ελληνοποιήσεις, για να κερδισει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογες της 9ης Απριλιου 2000 με διαφορά ολιγων (70 μολις, χιλιαδων ψήφων). Ενω ο εισαγγελευς Ισιδωρος Ντογιακος δια του σχετικου του πορισματος, απεδιδε ευθυνες για τις παρανομες Ελληνοποιησεις των 150 χιλιαδων ομογενων που ηλθαν απο την Μοσχα, στους υπουργους Εσωτερικων, Εξωτερικων και Δημοσιας ταξεως.
 • Την παράδοσι του Οτσαλάν στους Τουρκους.
 • Την Εθνικη ταπεινωσι και την υποστολη της Ελληνικης Σημαιας στα Ιμια.
 • Tο φιάσκο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Εργων και τον παρ’ ολιγον εξευτελισμο της χώρας μας.
 • Τις χιλιαδες πεθαμενων συνταξιουχων που επαιρναν συνταξι..
 • Τους «τυφλούς» ανοικτομάτηδες συνταξιούχους Τον υπερ-τεραπλασιασμο των δημοσιων υπαλληλων που από 250 χιλαδες της επαρατης χουντας σήμερα υπερβαινουν το 1 εκατομμυριο.
 • Την γελοιοποιηση κάθε εννοίας πανεπιστημιου και παιδείας από τις καθημερινές καταλήψεις, τις «συλλήψεις» ομήρων καθηγητών μεχρι ουροπληξιας, τις καταστροφές αιθουσών και οργάνων υπολογιστών για να παρεμποδισθή η ελευθέρα εκλογή πρυτανικών αρχών και διοικητών.
 • την μετατροπή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε σκουπιδόπολι - χυτά, αρκεί να μην απολυθούν υπάλληλοι, εμετικές οι εικόνες των απορριμμάτων και οι διάδρομοι- μονοπάτια, στο φαράγγι των σκουπιδιών.
 • Την εφιαλτική πραγματικότητα όπου βάνδαλοι με σιδερό-γροθιές επιβάλλουν τον νόμο της ζούγκλας, Θρασείς ύπουλοι " διαδηλωτές" βιαιοπραγούν «θαρραλέα», πίσω από την πλάτη του προξένου της Γερμανίας, ενώ βουλευτής στη βουλή των ελλήνων προτρέπει κα-δικαιολογεί το λιντσάρισμα..
 • Ότι το κράτος έχει καταλυθεί από την αναρχία.. Οτι, Ούτε εισαγγελέας ούτε αστυνομία ούτε πρυτάνεις, ούτε υπουργοί εχουν το σθενος να επιβάλλουν τον νόμο παρα μόνο φόρους φόρους φόρους. Σε μια χώρα όπου η ανοχή των "υπευθύνων" αλλά και η «κατανόηση" κυρίως της κοινωνίας προς τους παρανόμους, οδηγεί στην ανατίναξι κυριολεκτικώς των δικαστικών μέσα στα σπίτια τους, όταν τολμούν ακόμη, όσοι αποτολμούν να λειτουργούν ως δικαστές.
 • Την επίθεσι κουκουλοφόρων αναρχοβανδαλων νέο-αριστερών με κοντάρια στον Νομπελίστα Ιατρικής και Φυσιολογίας καθηγητή κ. Τζέιμς Γουότσον, κατά την έναρξι της Ομιλίας του ως προεκεκλημένου στο Πολυτεχνείο Πατρών.
 • Τις καθημερινές επιθέσεις ληστείες με καλάσνικοφ μέρα μεσημέρι κατά αστυνομικών και πολιτών,
 • Οτι ο επι 23 χρόνια υπερυπουργός (Αναπτύξεως, Εθνικής Αμύνης, Εσωτερικών, Μεταφορών & Επικοινωνιών, Δημοσίας Τάξεως, Πρεδρίας της Κυβερνήσεως, Εργασίας, Δημοσίων έργων και παρ ολίιγον αντικαταστάτης του Ανδρέα, παρ ολιγον Πρωθυπουργός,) του Πρασινέρυθρου ΠΑΣΟΚ, Σοσιαληστης ς Ακης Τζοχατζοπουλος οδηγείται σιδηρόδεσμος στο δικαστήριο για αμύθητες μιζες εκατομμύριων ευρώ.
 • Οτι ο νυν Πρόεδρος Δημοκρατίας της Ελλάδος Κος Παπούλιας, ανήκε στους «δανειστές« του Ανδρέα για να δικαιολογηθεί το πόθεν έσχες της βιλλας του Αδρεα που «αγορασθηκε»με δηλωθεν ποσον 170 εκατομμυρίων δραχμων την εποχη εκεινη?
 • οτι στο ιδιο αξιοθρηνητο και ψευδεστατο «πόθεν έσχες» ανεφέρετο ότι ο Α. Παπανδρέου για την αγορά του σπιτιού είχε δανειστεί χρήματα από έξι άτομα του στενού του φιλικού του περιβάλλοντος μεταξύ των οποίων (Γιάννη Αλεξίου 10 εκατ, Τον μαιευτήρα Θέμη Λαμπρινόπουλο 20 εκατ., τον επιχειρηματία Τζορτζ Χάλαγκ 65 εκατ., τον Κάρολο) τον Παπούλια 10 εκατ., τον Γιώργο Κατσιφάρα 20 εκατ. και τον Αντώνη Λιβάνη 30 εκατ. ??
 • Ότι ολοι οι πρωταίτιοι της 21ης Απριλίου 1967 πέθαναν ή ακόμη ζούν πένητες χωρίς καν την σύνταξι τους ή μια μόνο μία δική τους κατοικία??
 • Ότι η λιστα Λαγκαρντ δεν εχει ακομη διερυνηθει!!!

Επίμετρον
Δυστυχώς δυστυχέστατα για όλους μας και για την Δημοκρατία μας για τους πολιτικούς μας, για την νεοελληνική κοινωνία , και την ανύπαρκτη ηγεσία κάθε μορφής τάξεως και επιπέδου.. Αν κάποιος θα ήθελε να χαρακτηρίσει εν συντομία τις δυο εποχές, Μεταπολιτευσι και Στρατιωτικό καθεστώς, αρκεί να ανατρέξει στο βιβλίο του Θ,Παγκαλου ετέρου υπέρ-υπουργού του ΠΑΣΟΚ που ο ίδιος χαρακτήρισε την μεταπολίτευσι ως την εποχή του: «Όλοι Μαζί τα φαγαμε…» με σκάνδαλα »
Ενώ αντιθέτως ο σκεπτόμενος ελληνικός λαός θυμάται καλώς ότι το Καθεστώς Συνταγματαρχών υπήρξε η εποχή του: «Όλοι Μαζί δημιουργήσαμε..» με εργασία.
Αληθώς. Χρειάζονται τόμοι για να καταγραφούν τα σημερινά χαλιά , η κατάντια , η κατάπτωσις η διαφθορά, ο παραλογισμός ο ασύλληπτος λαϊκισμός της ελληνικής κοινωνίας πολιτών και πολιτικών ώστε να εξηγηθεί το φαινόμενο της γενικής κρίσεως και καταρρεύσεως της Ελλάδος μέσα σε 40 χρόνια. Οι ψυχίατροι του μέλλοντος θα κληθούν να εξηγήσουν τα φαινόμενα της ενσυνείδητης ηθελημένης αντιστροφής της πραγματικότητος και των ψυχωτικών εμμονών των νεοελλήνων.

πηγή

(ευχαριστώ τον φίλο Διόνυσο)Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.