31 Ιουλίου 2014

Το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ θα ακούγεται πάντα στην Μέση Ανατολή ¨ότι και να γίνει…¨

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας


ΦΩΤΟ ekdoseisxrysopigi.blogspot.com 

¨τα αίματα των Νεομαρτύρων της Συρίας, Ιράκ , Μεσοποταμίας κα δορυφορούν στην διακοπή της Παγκοσμιοποίησης¨ 

1 Μαΐου 2011 
Η Μέση Ανατολή προετοιμάζεται για το μαρτύριο και ψέλνει…

Το «Χριστός ἀνέστη» σε ένα εμπορικό κέντρο στον Λίβανο! http://youtu.be/gDtXMj6Twz8 xristos anesti.flvhttps://www.youtube.com/user/athanasiosb 

Τα σημερινά μαρτύρια της Μέσης Ανατολής προελέχθησαν 30 χρόνια πρίν από τον ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ¨ . Γήπεδο θάναι η Παλαιστίνη.¨ ¨Τάφος θάναι η Νεκρά Θάλασσα.¨ 

ΝΕΟΣ: - Γέροντα, θα διαρκέσει για πολύ αυτό το κακό;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: - Μπόρες, μπόρες θάναι. Θα δώσουμε εξετάσεις.
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: - Θα οικονομήσει ο Θεός. Σ’ αυτό τον πόλεμο Όλοι θα γυρίσουν ηττημένοι. Ο ελληνικός στρατός θα είναι Θεατής. Δεν θα γυρίσει κανένας νικητής. Γήπεδο θάναι η
Παλαιστίνη. ……
Μετά θα επιτεθεί η Ανατολή προς Δύση. 

Τάφος θάναι η Νεκρά Θάλασσα. Αυτό, θα είναι το πρώτο ημιχρόνιο.
Υπάρχει και δεύτερο ημιχρόνιο. Μετά από αυτά τα γεγονότα, ο άνθρωπος Θα φθάσει σε αδιέξοδο και τότε, όλοι θα ζητούν να μάθουν για το Ευαγγέλιο, Τον Χριστό και την Παναγία. Ο κόσμος θα συγκλονισθεί Πάρα πολύ. Ο Χριστός  θα λυπηθεί υπερβολικά τους ανθρώπους Και θα φανερωθεί για να τον πιστέψουν. Τότε, θα ψάχνουμε να βρούμε
Άπίστους. Δεν θα είναι αυτή, όμως, η Δευτέρα Παρουσία. 
Δεν διαβάζετε στους Προφήτες, στον Ιωήλ (216), στο Ζαχαρία (217), στον Ιεζεκιήλ
(218), στο Δανιήλ (219); Τα λένε όλα. Για εφτά χρόνια (220) στην Παλαιστίνη, δεν θα καίνε Ξύλα, αλλά μπαστούνια. Έσεις, τώρα έχετε καλοριφέρ, (χαμογελώντας) ενώ εγώ καίω ξύλα.
πηγη: agiotokos-kappadokia.gr  http://www.alh8eia.gr/index.html 

¨ΚΑΙ εἶπέ μοι · οὗτοί εἰσιν οἱ ἐρχόμενοι ἐκ τῆς θλίψεως τῆς μεγάλης ,ΚΑΙ ἔπλυναν τας στολὰς αὐτῶν ΚΑΙ ἐλεύκαναν αὐτὰς έν τῷ αἵματι ΤΟΥ ... ¨ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ


Και αν αμφιβάλλετε για το ποιοι θα ψέλνουν ενώπιον του θρόνου του ΘΕΟΥ για να δοθεί τέλος στην δαιμονική καταιγίδα των ημερών μας τότε, ευφρανθείτε το ψαλμικό του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ από  Μαρτυρικά Επισκοπικά Χείλη.

Συγκλονιστικό βίντεο: O απαχθείς από ισλαμοφασίστες π.Παύλος, μητροπολίτης Χαλεπίου, ψάλλει στα Ελληνικά! 

Ο δικός μας π.Παύλος Γιαζίγκι, έλληνας υπήκοος, ρωμηός μητροπολίτης Χαλεπίου και αδελφός του πατριάρχη Αντιοχείας ψάλλει στα ελληνικά τον Άξιον Εστί σε ήχο πλ. Β’. Posted by olympia spyr στο Οκτωβρίου 10, 2013


▶ بواجب الاستئهال اللحن السادس Άξιον Εστίν ήχος πλ β Μητροπολιτης Χαλεπιου Παυλος Γιαζιγκι


Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.