25 Ιουλίου 2014

Χαμός στους Σταθμούς του Προαστιακού – Εισιτήρια τέλος… Ένοχη σιωπή από τον Χρυσοχοϊδη.

Αναδημοσίευση από το Hellasforce

Της… ανάπτυξης το κάγκελο, με την κυβέρνηση να μην προλαβαίνει να πανηγυρίζει για τις επιτυχίες της!!! 

Το Hellasforce παρακολουθεί τις εξελίξεις με το θέμα των εισιτηρίων στους Σταθμούς του Προαστιακού και σας ενημερώνει αποκλειστικά για τις καταιγιστικές εξελίξεις. Με τις τελευταίες να έρχονται σε… μορφή χιονοστιβάδας. 

Πάμε λοιπόν να φέρουμε στο φως τις τελευταίες πληροφορίες, που θέλουν τον ΟΑΣΑ να… κλείνει την κάνουλα παράδοσης εισιτηρίων στους ιδιωτικούς σταθμούς του Προαστιακού.

Κοινώς εισιτήρια τέλος. Αυτά του 1.40 δεν υπάρχουν πλέον ενώ αυτά των 70 λεπτών αποτελούν πλέον είδος προς εξαφάνιση, αφού οι σταθμοί δίνουν από τα αποθεματικά.

«Εισιτήρια του 1.40 τέλος εδώ και αρκετές ημέρες», είναι η απάντηση που δίνουν οι υπάλληλοι στο κοινό που ζητά το πιο κοινό εισιτήριο για να πάει στη δουλειά του και στο σπίτι του. Και τις περισσότερες φορές ο κόσμος δεν δέχεται και τόσο ευχάριστα αυτή την απάντηση με αποτέλεσμα τα παρατράγουδα, για τα οποία σας έχουμε ενημερώσει, να αυξάνονται. Γκρίνια, εντάσεις, επεισόδια είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στους σταθμούς του Προαστιακού, με τους υπαλλήλους να μην έχουν απαντήσεις και το κοινό αγανακτισμένο από την ταλαιπωρία να ψάχνει άδικα το δίκιο του…

Την ίδια ώρα που ο ΟΑΣΑ δεν δίνει την παραμικρή εξήγηση για το… φρένο στην παράδοση των εισιτηρίων και το μόνο που βγαίνει προς τα έξω είναι πως δεν πρόκειται να υπάρξει λύση για το μεγάλο αυτό πρόβλημα στο εγγύς μέλλον. Και η ταλαιπωρία του κόσμου μεγαλώνει και μεγαλώνει. Και αξίζει να σημειωθεί πως πλέον τίθεται ζήτημα και με την έκδοση των μηνιαίων καρτών, οι οποίες από τον Αύγουστο κι όλα δεν θα μπορούν να διατίθενται στους σταθμούς του Προαστιακού.

Όσο για το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη; Σιωπή και τίποτε περισσότερο… Από τον αρμόδιο υπουργό δεν αναφέρεται το παραμικρό για το ζήτημα, το οποίο έχει θάψει σαν να πρόκειται πως έχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό του (λέτε να υπάρχει έτοιμη κάποια έτοιμη Πολυεθνική για να αγοράσει πακέτο όλους τους σταθμούς;). Σε όσες επιστολές και αν έχουν σταλεί πάντως μέχρι στιγμής από τους ιδιώτες ιδιοκτήτες των σταθμών, δεν έχει υπάρξει απάντηση.

Το Hellasforce πληροφορεί το επιβατικό κοινό για την αποφυγή της ταλαιπωρίας (όσο είναι δυνατόν) του πως δεν υπάρχουν εισιτήρια στους εξής σταθμούς:

ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΟΡΩΠΙΟΥ
ΚΑΝΤΖΑΣ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ
ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΣΚΑ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΜΑΓΟΥΛΑΣ
 


Να σημειωθεί πως και τα αυτόματα μηχανήματα εισιτηρίων που διαθέτουν οι περισσότεροι από αυτούς του σταθμούς είναι εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Αυτή είναι η ανάπτυξη της «Νέας Ελλάδας» κύριοι της Κυβέρνησης; Εσείς να πανηγυρίζετε για τον… κοπανιστό αέρα και ο κόσμος να νιώθει καθημερινά την ταλαιπωρία στο πετσί του; 
Σας αξίζουν… συγχαρητήρια!!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.