26 Ιουλίου 2014

Τα απάνθρωπα αίσχη συνεχίζονται στο Ισλάμ.... Ο βιαστής μικρού παιδιού θέλει να το παντρευτεί και οι γονείς του να το σκοτώσουν!!!!

AFGHANISTAN-ELECTION Ο όρος “Μουλλάχ”, ο τίτλος, που δίνεται στον ισλαμικό κλήρο, προέρχεται από την αραβική λέξη “Mawla”, που σημαίνει «κύριος» και «κηδεμόνας.” 

‘Ενας μουλλάχ στο Αφγανιστάν βίασε ένα κοριτσάκι ηλικίας 10 χρονών, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για συνουσία ΜΕ την συναίνεση του παιδιού. Τώρα η οικογένεια του κοριτσιού θέλει να το δολοφονήσει στα πλαίσια των “εγκλημάτων τιμής”.

Ο βιασμός έλαβε χώρα στην ιερότητα του τεμένους και ο κατηγορούμενος που ήταν ένας αξιοσέβαστος μουσουλμάνος σύμφωνα με τα κριτήρια του Ισλάμ, επέμενε πως επρόκειτο για συναινετικό σεξ. 

Όμως, το θύμα ήταν μόνο 10 ετών. Και μια ακόμη πληροφορία: Οι αρχές ανέφεραν ότι μέλη της οικογένειας του παιδιού σχεδίαζαν φανερά να διαπράξουν έγκλημα τιμής κατά της νεαρής κοπέλας. Με αυτή τη δικαιολογία ο βιαστής του παιδιού προσφέρθηκε να παντρευτεί το θύμα του για να το “σώσει”! 

Αυτή την τελευταία εβδομάδα, το απίστευτο αυτό θέμα έγινε ακόμη χειρότερο. Την Τρίτη, οι τοπικές αστυνομικές αρχές πήραν τη νεαρή ανήλικη από το καταφύγιο που της είχε δοθεί και την επέστρεψαν στην οικογένειά της, παρά τις ενστάσεις από διάφορα σωματεία γυναικών ότι ήταν πιθανό να σκοτωθεί. 

Η υπόθεση πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Η επικεφαλής των Γυναικείων Σωματείων του Αφγανιστάν που είχε προσφέρει κατάλυμα στο κορίτσι, η Δρ Hassina Sarwari, αναγκάστηκε να κρυφτεί εφόσον η οικογένεια του θύματος και άλλοι μουλλάχ, απειλούσαν ότι θα την δολοφονήσουν. Επίσης οι συγγενείς της κοπέλας προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την σοβαρότητα του εγκλήματος υποστηρίζοντας ότι το θύμα ήταν πολύ μεγαλύτερο από 10 ετών. Η γιατρός που προστάτευε το παιδί είπε ότι ήθελε να φύγει από το Αφγανιστάν φοβούμενη για την σωματική της ακεραιότητα. 

Ο επικεφαλής του γραφείου των γυναικών που χειρίζεται τέτοιου είδους υποθέσεις, ο Nederah Geyah, ο οποίος αγωνίστηκε ενεργά για να είναι ασφαλές το νεαρό κορίτσι και μακριά από την οικογένειά του, παραιτήθηκε στις 21 Μαΐου και μεταφέρθηκε σε άλλο μέρος της χώρας. 

Δυστυχώς το συγκεκριμένο κρούσμα βίας δεν αποτελεί απλά μια παρεκκλίνουσα θηριωδία, αλλά ένα περιστατικό από τα πολλά που συμβαίνουν καθημερινά στο Αφγανιστάν. Ίσως τελικά “η θρησκεία της ειρήνης” να μην λειτουργεί με τόσο ειρηνικό τρόπο αλλά το αντίθετο… 

Πηγή: Rightwing News
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ
Οταν στην χώρα επικρατήσει το ισλάμ θα γίνει της ανωμαλίας....  
Δεν υπάρχει έλεος για την ανθρώπινη ζωή...
Μιλάμε ολόκληρη η ιστορία είναι να τρελένεσαι...
Ο τύπος (σεβαστός μουσουλμάνος) βίασε το μικρό κοριτσάκι...
Αλλα ισχυρίζεται ότι έγινε με την συναίνεσή του!!! Λες και το μικρό κορίτσι έχει επίγνωση της κατάστασης...
Η οικογένεια αντί να θέλει να σφάξει τον βιαστή- παιδεραστή θέλει να σφάξει το ανήλικο παιδί της!!!!!!
Μετά ο παιδο-βιαστής μας βγήκε σωτήρας του παιδιού και ζητάει να το παντρευθεί για να το σώσει από τα νύχια της οικογένειάς του και να το "απολαμβάνει" όποτε του αρέσει...

Και θα μου πείτε καλά όλα αυτά αλλά τουλάχιστον το κράτος λογικά θα έχει τους δικούς του νόμους και θα προστατεύει την ζωή του μικρού παιδιού...
Αμ δε...
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ισλαμικά κράτη...
Το μικρό κορίτσι παραδόθηκε από την αστυνομία στην οικογένειά του για τα περαιτέρω...
Δηλαδή ή παντρεύεσαι από 10 ετών των βιαστή σου ή σε καθαρίζουμε... Share

1 σχόλιο:

Ali Al-Yunani είπε...

Αυτό είναι ένα από τα πολλά δυστυχώς περιστατικά. Λοιπόν, στο Ισλάμ όμως τα λεγόμενα "εγκλήματα τιμής" απαγορεύονται. Το κοριτσάκι δεν φταίει σε τίποτα. Ο ιμάμης είναι ένοχος, του αξίζει μόνο ένας αργός θάνατος.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.