8 Ιουνίου 2024

ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΚΕΨΟΥ!

Χριστός Ανέστη!
 
Την προσεχή Κυριακή, 09 Ιουνίου, 2024 (09/06/2024) είναι η διεξαγωγή των
Ευρωεκλογών.
 
ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΣΚΕΨΟΥ:
 
- Τα Τέμπη
- Το Μάτι
- Την Μάνδρα
- Τις φωτιές σε Εύβοια και Αττική
- Τα Μνημόνια
- Οι Κεφαλαιακοί έλεγχοι (Capital controls)
- Το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ
- Τις κλειστές τράπεζες
- Το ΧΑΡΙΣΜΑ της Μακεδονίας
- Τις ηλεκτρονικές ταυτότητες
- Την ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας
- Τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων
- Την καύση των νεκρών
- Το ξεπούλημα σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ
- Τα δώρα που κόπηκαν και από ποιον κόπηκαν
- Τους μισθούς και τις συντάξεις που εξαφανίστηκαν
- Τις απολύσεις και ποιος τους απέλυσε
- Τις κατασχέσεις σε πρώτες κατοικίες και επιχειρήσεις
- Το ενοίκιο για τα σπίτια σας στο κράτος
- Τον ΕΝΦΙΑ
- Τους αγρότες
- Τις αυτοκτονίες
- Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, υποχρεωτικές μάσκες-φίμωτρα, υποχρεωτικό πλύσιμο των χεριών, τα self test και rabbit test
- Τα πρόστιμα για τα εμβόλια
- Τις αναστολές εργασίας εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων (σχεδόν ένα εκατομμύριο εργαζόμενους) για 16,5 μήνες ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ λόγω του μη εμβολιασμού τους
- Οι πολλαπλές και απανωτές περιοριστικές απαγορεύσεις κυκλοφορίας (lockdowns)
- Τα καταστήματά σας που έκλεισαν
- Τα Market Pass, Fuel Pass, Youth Pass, Καλάθι του νοικοκυριού, Καλάθια των Εορτών: Καλάθι των Χριστουγέννων, Καλάθι του Άη Βασίλη, Καλάθι του Πάσχα και Καλάθι του νονού και της νονάς 
- Και πλείστα όσα άλλα ακόμη που έκαναν, κάνουν, και έχουν σκοπό να κάνουν «ὧν οὐκ ἔστιν ἀριθμός» και «ἐπιλήψει γὰρ μὲ διηγούμενον ὁ χρόνος»...
 
ΣΚΕΨΟΥ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ:
- Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα -ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ-, θα ήταν παράνομες!
 
Με εκτίμηση
 
Νικόλας Ζώτος
Δράμα Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.