7 Ιουνίου 2024

Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΣΜΩΤΗΡΙΟ

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos
 
Κι ενόσω στο προσκήνιο της επικαιρότητας επικρατεί μια ακόμα έκφραση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αυτή τη φορά και στα πλαίσια των θεσμών που είναι ήδη υπεράνω της χώρας μας πόσο μάλλον των πολιτών της, στο φόντο επικρατεί αυτό το προκαθορισμένο μέλλον που πολλάκις μας έχουν ξεκαθαρίσει προσπαθώντας έτσι από τη μια να μας κάνουν να τους πιστέψουμε όσο χρειάζεται ότι κάτι θα αλλάξουν για να παραμείνουμε υπνωτισμένοι και από την άλλη να μην αμελήσουμε πως τα όρια του κοπαδιού είναι κι αυτά προκαθορισμένα. Βλέπεις τα σχέδια είναι γνωστοποιημένα και οποιαδήποτε παρεκβολή προφανώς αποτελεί θανάσιμο αμάρτημα για τους συμμετέχοντες στην κοινότητα και οικονομικά εξαρτώμενους από τον κεντρικό παραγωγό χρήματος.  
 
Ο οποίος κεντρικός παραγωγός της ευρωπαϊκής ένωσης εν μέσω της Λαγκάρντ μας γνωστοποίησε ότι για κλιματικούς λόγους θα διαφοροποιηθεί η χρηματοοικονομική πολιτική μεταξύ άλλων σταματώντας να εκτυπώνουν χαρτονομίσματα για να πάμε σε πιο βιώσιμα-ψηφιακά μοντέλα ενώ και η ψηφιακή ταυτότητα που έχει εξαγγελθεί για το 2026 επίσης είναι πολύτιμη και για την κλιματική αλλαγή και για το καλό μας καθώς μέσω όλων των αναλυτικών στοιχείων που θα έχουν για εμάς θα είναι σε ετοιμότητα να μας προστατέψουν από τις επερχόμενες φυσικές καταστροφές.
 
Άλλωστε η προστατευτικότητα τους φάνηκε με τα μπόλια για τα οποία όλοι πλέον γνωρίζουν και σε πολλές χώρες μιλούν ανοιχτά όμως όπως πάντα με την κατάλληλη χρονοκαθυστέρηση καθώς ακόμα και σ’αυτό το παιχνίδι είμαστε ήδη σε άλλη πίστα με την γρίπη των πτηνών που εκτός από το ότι έχει προκαλέσει θανατώσεις σχεδόν 100 εκατομμυρίων πτηνών στις ΗΠΑ, η ψευτοκυβέρνηση τους έχει ήδη συμφωνήσει με τη moderna και μιλάει με τη pfizer για να παραγγείλει γονιδιακές θεραπείες αντίστοιχες με τα γνωστά φαρμάκια ξανά για λόγους ταχύτητας. 
 
Και η διέξοδος για ζητήματα όπως τα παραπάνω παρουσιάζεται στο διεθνές οικονομικό φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης που διεξάγεται αυτές τις μέρες με είσοδο να επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδείξουν θετικό pcr όπου για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε η σύγκλιση τους στα ζητήματα του κλίματος και της συμφωνίας του Παρισιού, στη συλλογή και χρήση βιομετρικών δεδομένων και στη γενικευμένη ψηφιοποίηση τους Ρωσικού κράτους στα πλαίσια των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης ώστε και πάλι να χάσουμε από τα μάτια μας τον πραγματικό εχθρό της ανθρωπότητας που ορίζει ποιός θα έχει ισχύ σε οποιονδήποτε τομέα απλά υποδυόμενος αυτό το ρόλο σε αυτό το σιριαλ στις οθόνες μας κι έτσι να αγνοήσουμε πως ο αγώνας είναι πάνω απ’όλα πνευματικός ενάντια στην υπερβολή και στο κακό διακρίνοντας μ’αυτόν τον τρόπο πιο ελεύθερα και πιο ξεκάθαρα το δρόμο προς την Αλήθεια του Κυρίου. 
 
Η Εκπομπή στο Rumble: https://rumble.com/v5047b5-302526977.html   
Η Εκπομπή στο Bitchute: https://www.bitchute.com/video/rGIOxse2iJRz/  
Η Εκπομπή για απ'ευθείας κατέβασμα: https://odysee.com/$/download/o-tehnologikos-ypnotismos-...
 
Δείτε ένα σύντομο βίντεο με τα θέματα της νέας εκπομπής του Αγγελου ΕΔΩ 
 
Δείτε την νέα εκπομπή του Αγγελου στον ιστότοπό του ΕΔΩ Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.