21 Ιουνίου 2024

Γιατί δεν αντιδρά η Ιεραρχία μας στις παρελάσεις ακολασίας;

 
Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να εκφράσω την ιερή αγανάκτησή μου προς το πρόσωπό σας, για την διεξαγωγή της σκοτεινής, χριστοφοβικής παρέλασης των ομοφυλοφίλων, που θα γίνει από τις 21 έως 29 Ιουνίου 2024, στην Θεσσαλονίκη.  
 
Ποια είναι η δική σας δημόσια τοποθέτηση γι’ αυτό το θεομίσητο φεστιβάλ, το οποίο προσβάλλει βάναυσα τα θρησκευτικά και εθνικά μας σύμβολα, προσβάλλει τη γενετήσια αξιοπρέπεια και προκαλεί αδιάντροπα το Νόμο του Τριαδικού Θεού;
 
Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο κρατάτε σιγή ιχθύος γι’ αυτό το φλέγον ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία μας, η οποία κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν το έχει αποδεχθεί. Απεναντίας αισθάνεται ντροπή και απέχθεια. 
 
Έχετε σκοπό να καταδικάσετε την παρέλαση της διαστροφής και των παρά φύσιν εκτροπών της; Ή θα συνεχίζετε να εμπαίζετε το ποίμνιο σας με οικουμενιστικά κηρύγματα περί »αγάπης» και θα κάνετε τα στραβά μάτια στην αμαρτία αυτή, που ο ίδιος ο Θεός τιμώρησε με φωτιά και έκαψε ολοσχερώς τα Σόδομα και τα Γόμορα…; 
 
Γιατί δεν αναφέρεστε, πέραν της Αγάπης, και στην Δικαιοσύνη του Θεού, που ενώ αγαπά και αγκαλιάζει όλους τους αμαρτωλούς, όμως δε συμβιβάζεται με την αμαρτία, ούτε φυσικά ευλογεί τη νομιμοποίησή της μέσα από παρελάσεις, όχι “υπερηφανίας”, αλλά ακολασίας; Γιατί δεν καλείτε σε μετάνοια αυτές τις ψυχές να σωθούνε και να δούνε Θεού πρόσωπο; Γιατί δεν τις ενημερώνετε, όπως έχετε χρέος να κάνετε, πως χωρίς ειλικρινή εξομολόγηση και αλλαγή τρόπου ζωής δεν θα πάνε στον Παράδεισο; Διότι αυτή είναι η πικρή αλήθεια…όση Αγάπη και να δώσει ο Θεός στο πλάσμα Του, αυτό δεν θα σωθεί, αν το ίδιο δεν θέλει … 
 
Είναι αδιανόητο να σιωπάτε στην προβολή της διαστροφής και της αμαρτίας μέσα στην Ορθόδοξη πατρίδα μας. Δεν μπορείτε να είστε και με τον Χριστό και με το κράτος, αυτό που υπέκυψε στις πιέσεις της ελίτ ατζέντας. Τι είναι αυτό που σας κάνει να μην αντιδράτε σε αυτό το αίσχος; Γιατί δε χτυπάτε πένθιμα όλο το 24ωρο τις καμπάνες όλων των Ιερών Ναών της Θεσσαλονίκης σαν ένδειξη διαμαρτυρίας; Τι είναι αυτό με το οποίο σας κρατάνε; Μήπως τελικά αποδέχεστε και εσείς την ομοφυλοφιλία; Πού είναι το πνευματικό ανάστημα της ιεραρχίας να προστατέψει τα παιδιά της και μέσα από την συγχώρεση και τα παραδείγματα των Αγίων να τα επαναφέρει στον ίσιο, ηθικό δρόμο, όπως τον Άσωτο υιό; Γιατί δε δηλώνετε συμμετοχή ή δεν προτρέπετε το λαό να συμμετέχει σε συλλαλητήρια που θα διεξαχθούν το προσεχές διάστημα υπέρ της οικογένειας; Τι είναι αυτό που φοβάστε και σας κάνει να μην στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων;;; 
 
Εμείς σαν απλοί Χριστιανοί της Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας δηλώνουμε ότι δε συμφωνούμε με το βλάσφημο αυτό φεστιβάλ της ανομίας, και καλούμε όλους τους πιστούς να αντιδράσουν! 
 
Εσείς τι θα κάνετε;;;; Θα ξυπνήσετε επιτέλους από το λήθαργο ή θα συνεχίσετε απροκάλυπτα την ίδια προδοτική, αποχαυνωτική και οικουμενιστική στάση σας;;;
Ελπίζουμε και προσευχόμαστε για το πρώτο. 
 
Μετά φόβου Θεού
Αργυρώ Μπουγατσά 
 



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ….. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΛΕΚΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΛΕΚΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ. ΚΑΠΟΤΕ ΑΞΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΘΙΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ….. ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΠΟΥ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ….. ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΛΟΓΟ, ΣΩΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ….
Βέβαιον είναι ότι γνωρίζετε τα πιο κάτω, αλλά μάλλον και εσάς σας κυρίευσε ο φόβος και δεν τα διδάσκετε…..
Δεν πρέπει να πλαγιάσεις με άντρα όπως πλαγιάζεις με γυναίκα, είναι βδελυρό 8 (Λευιτικό 18:22).
Αν κάποιος συνευρεθεί με άντρα όπως με γυναίκα, διαπράττουν και οι δύο πράξη βδελυρή 9 (Λευιτικό 20:13).
Το σεξ μεταξύ αντρών περιγράφεται στις διατάξεις αυτές ως κοίτη μετ’ άρσενος ή αρσενοκοιτία και χαρακτηρίζεται ως βδέλυγμα και ισχυρό παράδειγμα προς αποφυγή. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια ξεκάθαρη αποδοκιμασία των ομοσεξουαλικών πράξεων, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού ή άλλων παραγόντων.

Ο Χριστός θεωρούσε τις σαρκικές πράξεις και επιθυμίες ως αιτία, που μολύνει τον άνθρωπο.
Μέσα από την καρδιά των ανθρώπων πηγάζουν οι κακές σκέψεις, μοιχείες,ομοφυλοφιλίες, πορνείες, φόνοι, κλοπές, πλεονεξίες, πονηριές, δόλος, ακολασία, φθόνος, βλασφημία, αλαζονεία, αφροσύνη. Όλα αυτά τα κακά πηγάζουν μέσα από τον άνθρωπο και τον κάνουν ακάθαρτο 10 (Μάρκον 7:21-23)

Στη διδασκαλία του, ο Απόστολος Παύλος επίσης ξεκαθαρίζει ότι οι ομοσεξουαλικές πράξεις είναι πράξεις αντίθετες στη φύση και σύμπτωμα της απομάκρυνσής μας από τον Θεό.
Στη θέση της αλήθειας του Θεού έβαλαν το ψέμα. Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, τους παρέδωσε ο Θεός σε επαίσχυντα πάθη: Οι γυναίκες αντικατέστησαν τις φυσικές σχέσεις με αφύσικες· το ίδιο και οι άντρες· άφησαν τη φυσική σχέση με τη γυναίκα και φλογίστηκαν με σφοδρό πάθος ο ένας για τον άλλο, διαπράττοντας ασχήμιες αρσενικοί μ’ αρσενικούς, και πληρώνοντας έτσι με το ίδιο τους το σώμα το τίμημα, που ταίριαζε στην πλάνη τους 12 (Ρωμαίους 1:25-27)
Αυτοτιμωρούνται σήμερα οι ανώμαλοι, αλλά οι διαστροφικές τους ιδέες, τους οδήγησαν σε μαύρο σκοτάδι αμαρτίας ασυγχώρητης. Αφού λοιπόν και εσείς ιεράρχες ανέχεστε αυτά όλα τα επαίσχυντα, τότε και εσείς σε μαύρο σκοτάδι ζείτε και πλάνη σας έχει κυριεύσει …., οπότε επαναλαμβάνω ότι το τίμημα της απάθειας σας θα είναι βαρύ, ασυγχώρητο και ασήκωτο. Καλό θα ήταν από σήμερα να αρχίσετε να κάνετε μετάνοιες και να ακολουθήσετε τον δρόμο του Ευαγγελίου. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα αξίζετε να φοράτε ράσο ιερωμένου, διότι θα μολυνθείτε από το μικρόβιο της ομοφυλοφιλίας, αν δεν έχει ήδη αρχίσει να μολύνει κάποιους από εσάς….., τυχόν υπερασπιστές των επαίσχυντων πράξεων των ανωμάλων, οι οποίοι σήμερα μας έχουν κατακυριεύσει με τις ευλογίες της κυβέρνησης, η οποία με σκληρό φασιστικό νόμο (ομοφοφοβικό δήθεν), απαγορεύει δια ροπάλου στους απλούς ευσεβείς πολίτες να διαμαρτυρηθούν για την κατάντια ακολασίας, που μας έφεραν οι ασύδοτοι και προκλητικοί ΛΟΑΤΚΙ…...
Τέλος προσθέτω ότι μόνο η προσευχή μετάνοιας και κάποιοι ειδικοί ψυχίατροι και ψυχολόγοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν κάποιους ιεράρχες να αποβάλουν τον φόβο της ένοχης σιωπής τους. Μπορεί να είναι λίγοι, αλλά αυτοί κινούν τα νήματα και εκθέτουν ολόκληρη την εκκλησία μας, που με βάση την ιστορία της δεν της αρμόζει.
Α.Τ. Ψυχ.-Εγκληματολόγος - Μητέρα.

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ ήπια τους έψαλε τον εξάψαλμο η Τ.Α. Ελπίζουμε ότι οι ιεράρχες μας θα κατανοήσουν πλέον ότι αν συνεχίσουν να τηρούν αυτή την παθητική στάση, ο ευσεβής λαός θα τους εξοστρακίσει και αφορίσει, διότι δεν θα είναι ικανοί να τον εκπροσωπούν θρησκευτικά. Ο θεός θέλει ιεράρχες, που θα επικοινωνούν μαζί του και όχι ανάξιους του ιερατικού αξιώματος, που επικοινωνούν μόνο με αθέους πολιτικούς και ανώμαλους.
Όταν γίνει η έναρξη της συγκέντρωσης των ΛΟΑΤΚΙ, πάρτε μπόλικο ευλογημένο αγιασμό και ραντίστε τους ... Ίσως αποτάξουν τον σατανά. Δύσκολο έως αδύνατο, αφού και οι ίδιοι σατανιστές είναι.
Κωνσ.

Ανώνυμος είπε...

Απολυτα συμφωνω.
Μ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ;;;....ΛΕΣ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ;;;;;
ΜΠΑ ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΕΙ !

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.