6 Ιουνίου 2024

Τούρκο Γ.Γ του ΟΑΣΕ υποστηρίζει η Ελλάδα – “Δεν έχουν σταματημό οι υποκλίσεις στον κατακτητή της Κύπρου”

Δεν έχουν σταματημό οι υποκλίσεις της Αθήνας στην Άγκυρα, με την Ελλάδα να δίδει απανωτά άλλοθι στον Τούρκο εισβολέα της Κύπρου.
 
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Γεραπετρίτης, συμφώνησε στην υποστήριξη της υποψηφιότητας του Τούρκου Σινιρίογλου για τη θέση – κλειδί του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού για Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη. 
 
Με αντάλλαγμα την υποστήριξη των Αττίλων σε ελληνική υποψηφιότητα για θέση εμφανώς χαμηλότερης επιρροής στον Οργανισμό.
Θέλει να βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα η Αθήνα.
 
Σε μια κίνηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ύψιστη πολιτική αφέλεια, συμφώνησε με τους Αττίλες την υποστήριξη του Τούρκου πρέσβη και πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, Φεριντούν Σινιρίογλου, για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.
 
Αντάλλαγμα;
Η υποστήριξη του κατακτητή της μισής Κύπρου στην υποψηφιότητα της πρώην επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, Μάνιας Τελαλιάν, για τη θέση της διευθύντριας του Γραφείου Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων του ΟΑΣΕ.
 
Γεραπετρίτης και Φιντάν έστειλαν ήδη σχετικές επιστολές αλληλοϋποστήριξης των υποψηφίων τους στον ΟΑΣΕ.
 
Ποιος είναι όμως ο Φεριντούν Σινιρίογλου;
Πρόκειται για έναν έμπειρο και ισχυρότατο στο βαθύ τουρκικό κράτος διπλωμάτη, ο οποίος ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Τουρκίας στον ΟΗΕ, έχει βάλει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του σε σειρά επιστολών στον ΟΗΕ που αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία.
=-=-===
 
ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
 
13 Ιουλίου 2021: Υπέγραψε επιστολή της Τουρκίας στον ΟΗΕ με την οποία για πρώτη φορά, επικαλούμενη τη δήθεν υποχρέωση αποστρατικοποίησης των νησιών, «γκρίζαρε» τα Δωδεκάνησα και όλο το ανατολικό Αιγαίο.
 
18 Μαρτίου 2023: Υπέγραψε επιστολή της Τουρκίας στον ΟΗΕ που ανακήρυττε και με χάρτη τη «Γαλάζια Πατρίδα».
 
Μόλις την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα “Σημερινή” στο κύριο της άρθρο με τίτλο “Πριν από την 3η Εθνική Συμφορά” ανέφερε:
 
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ”
“Ο Μητσοτάκης κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό. Παρέδωσε την Κύπρο. Υποτάσσεται. Παραδίδει σταδιακά και στα κρυφά την Κυριαρχία της Ελλάδας. Η Μητέρα και Εγγυήτρια της πολύπαθης και ημιτουρκοκρατούμενης Κύπρου εδώ και 50 χρόνια, δυστυχώς αυτοαναιρείται. Η Κύπρος προδόθηκε. Παραδόθηκε με εθνικό αυτοεξευτελισμό. Η Ελλάς παραδίδεται. Η νέα Εσχάτη Προδοσία κατά νεκρών και ζωντανών Ελλήνων έρχεται. Ποιοι, πότε και πώς θα μιλήσουν στον προδομένο Ελληνισμό; Οι αυτοεξευτελισμένοι, ανιστόρητοι και χαμαιλέοντες πολιτικοί, οι οποίοι νομίζουν ότι θα κατευνάσουν τον Τούρκο με την υποτακτική, εξευμενιστική τους πολιτική;
 
Όπως αναφέρεται στο άρθρο, μετά την 1η Εθνική καταστροφή στη Σμύρνη το 1922, την 2η το 1974 στην Κύπρο, χτυπούν καμπάνες μέχρι το 2029 για το Αιγαίο, την Κύπρο και τη Θράκη.
 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.