15 Ιουνίου 2024

Επίκειται σύντομα η μάχη Ελληνισμού – σκοταδισμού;

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης 
 
Έχει γίνει παράδοση πλέον στα μεγάλα γεγονότα παγκοσμίου ενδιαφέροντος να δίδονται στα πλήθη μέσω τηλεοράσεων, και άλλων οθονών, πολλά κρυφά μηνύματα. Ανάμεσα σ’ όλ’ αυτά που μας δείχνουν, αρκετά είναι προφητικά. Μας δείχνουν τα επερχόμενα. Εφέτος οι Ολυμπιακοί Αγώνες («παιγνίδια», για τους λεξιπένητες αγγλοσάξονες) διοργανώνονται στο Παρίσι, στην πόλη του φωτός. Φυσικά κανένα πνευματικό φως δεν υπήρξε ούτε προήλθε από το Παρίσι που έκτισαν οι απόγονοι του Τρώα Πάριδος προς τιμήν του, απλώς ήταν η πρώτη πόλη που τοποθέτησε φώτα στους δρόμους.
 
Ειδικά στις τελετές ενάρξεως των Ολυμπιακών Αγώνων, όταν μας δείχνουν επιδερμικά την Ιστορία της διοργανώτριας χώρας, κατά την ροή των δρωμένων μας δείχνουν και κάποια από τα μελλούμενα και εφόσον δεν αντιδρούμε, σημαίνει ότι τα αποδεχόμαστε. Π.χ. στην τελετή ενάρξεως των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012 μας είχαν δείξει την επικείμενη πανδημία και τους μαζικούς θανατηφόρους (;) εμβολιασμούς. Μας έδειξαν τον χάρο, έναν γιγάντιο χάρο στην μέση του σταδίου, με σύριγγα. Στην τελετή ενάρξεως των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο το 2016, μας έδειξαν τον επικείμενο για τότε πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας και την δραματική εξέλιξή του. Στο Τόκυο δεν μας έδειξαν τίποτα διότι έγιναν τυπικά οι αγώνες το 2021 αντί του 2020.
 
Εφέτος οι Ολυμπιακοί Αγώνες πρόκειται να γίνουν στο Παρίσι και ήδη άρχισαν να δημοσιεύονται αποκρυφιστικές και αμφιλεγόμενες παραστάσεις. Η Γαλλική Δημοκρατία τύπωσε και κυκλοφόρησε, επί τη ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων, αναμνηστικά μεταλλικά νομίσματα των 2 ευρώ. Στα κέρματα αυτά αναπαριστώνται διάφορα αγωνίσματα όπως π.χ. δρόμος, δισκοβολία, πυγμαχία κ.α. Το πιο ενδιαφέρον νόμισμα είναι αυτό στο οποίο υπάρχει παράσταση της πάλης. Η συγκεκριμένη παράσταση είναι άκρως ενδιαφέρουσα αλλά μάλλον κάτι άλλο θέλουν να μας δείξουν οι γάλλοι και αυτό διότι δεν έχει καμία συναφή σχέση με τις άλλες παραστάσεις της συλλογής. 
 
Στην μια όψη του γαλλικού 2ευρου απεικονίζονται δύο παλαιστές.
 
Ο ένας είναι ο Έλλην Ηρακλής. Ο μέγιστος των ελλήνων ηρώων. Εικονίζεται με αποφασιστικότητα και αγωνιστικό φρόνημα. Το ότι είναι Έλλην φαίνεται από την ελληνική κατατομή του σώματος. Το μυϊκό σύστημα και τις αναλογίες. Το αρμονικό σώμα. Φαίνεται κυρίως από το ελληνικού τύπου πόδι (το δεύτερο δάκτυλο είναι μεγαλύτερο από το μεγάλο) και από την ελληνική ίσια μύτη. Το ότι είναι ο Ηρακλής φαίνεται διότι φορά την λεοντή. Φορά το δέρας του λέοντος της Νεμέας. 
 
Ο συναγωνιζόμενος του Ηρακλέους είναι ένα αλλόκοτο ον, κατωτέρας σωματικής διαπλάσεως και πιθηκοκέφαλο. Έχει χαρακτηριστικό μαϊμουδίσιο κεφάλι. Με τέτοια εξωτερική εμφάνιση είναι πασιφανές ότι δεν έχει καμία σχέση με το «κατ’ εικόνα και ομοίωση». Στο πιθηκίσιο κεφάλι του υπάρχουν δύο κέρατα! Τα κέρατα μας δείχνουν ότι ο δημιουργός του όντος αυτού δεν είναι ο Θεός μας, αλλά άλλος. Με δύο κέρατα έχει παραστήσει τον Μωυσή και ο Μιχαήλ Άγγελος σε άγαλμα που υπάρχει στον τάφο του Πάπα Ιουλίου του Β’ στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου στην Ρώμη. Κάτι παραπάνω ήξεραν όλοι αυτοί από ‘μας. 
 
Το σώμα του αντιπάλου του Ηρακλέους όντος είναι μικρότερο σε όγκο, με όχι τόσο δυνατό μυϊκό σύστημα, χωρίς αρμονικές αναλογίες, και με τα δάκτυλα των χεριών αρκούντως επιμηκυμένα. Τα δάκτυλα των χεριών του ομοιάζουν με τα δάκτυλα που υπάρχουν σε παραστάσεις εξωγήινων όντων (π.χ. ο Ε.Τ. – Extra Terrestrial), δηλαδή μακρυά με εξογκωμένες τις αρθρώσεις των φαλάγγων των δακτύλων. Επίσης η κυριότερη διαφορά μεταξύ των δύο «αθλητών» είναι το ότι ο πιθηκομούρης έχει φτερά. Προφανώς ζει σε άλλους τόπους και τα χρειάζεται διότι κινείται σε χώρο όπου δεν υπάρχει κάτι σταθερό. Π.χ. η άβυσσος, η οποία δεν έχει βυθό, οπότε για να κινηθεί στον χώρο το ον αυτό χρειάζεται φτερά. Τα φτερά επίσης τα χρειάζεται για να ξεγλυτρά σε ασφαλή μέρη όπου δεν μπορεί να πάει ο άνθρωπος. Αερικό. Δολιότης. Επίσης, το εξωπραγματικό ον φορά υποδήματα που σημαίνει ότι μας κρύβει τις άκρες των ποδιών του. Αυτό σημαίνει ότι μας κρύβει μέρος της ταυτότητός του. 
 
Τέτοιο αθλητικό ζεύγος είναι απίθανο να δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αντίπαλος του Ηρακλέους είναι ένα όν που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στον κόσμο μας, άρα σημασία έχει ο γενικός συμβολισμός. Βλέπουμε τον Έλληνα, το φως, το κάλλος, την αρμονία, την ανδρεία και τον ηρωισμό να παλεύει με το σκότος, την ασχήμια, το υπάνθρωπο, την μετάλλαξη και την δολιότητα. 
 
Πάντοτε αυτό συνέβαινε στον πλανήτη. Η Ελλάς και οι Έλληνες ήταν ο εξισορροπητικός παράγων στην Γη. Το φως που μετριάζει το σκότος. Προς το παρόν και μέχρι τώρα, στο τέλος νικούσε πάντοτε η φιλάνθρωπος Ελλάς. Τώρα όμως, αφού νομίζουν ότι αποδυνάμωσαν επαρκώς την Ελλάδα, τι πρόκειται να συμβεί; Σημασία έχει ότι στο τέλος πάλι θα μπλέξουμε και θα αγωνιστούμε για το καλό όλων. 
 
Αυτήν τη στιγμή στην Ουκρανία υπάρχει η σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, διότι περί αυτού πρόκειται. Είναι ένας πόλεμος που θα μας οδηγήσει στον γενικό πόλεμο. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι ένας κρυφός πόλεμος μεταξύ δύο ομοεθνών παρατάξεων, εμφύλιος, με έπαθλο την Γη. Συμβαίνει δηλαδή αυτό ακριβώς που συνέβαινε επί Στάλιν. Τότε ο Στάλιν ηγείτο της Ρωσίας και πήρε το μέρος των αντιπάλων αυτών που ηγούντο των ΗΠΑ. Έτσι μας προέκυψε ο ψυχρός πόλεμος. Βλέπουμε λοιπόν ότι και η απόκρυφη Ιστορία επαναλαμβάνεται. Όχι μόνον αυτή που μας μαθαίνουν.
 
Επίσης, επειδή οι ορθόδοξες δυνάμεις στην Ρωσία είναι τώρα φανερές και δυνατές, υφίστανται πόλεμο εκ των έσω. Συμβαίνει στην Ρωσία ότι συμβαίνει και στην Ελλάδα. Η ορθοδοξία δέχεται επίθεση εκ των έσω, αλλά εκεί στην Ρωσία μας ξεπέρασαν λίγο. Φτιάχνουν ορθόδοξες εικόνες που αντιστρέφουν την ορθόδοξο πραγματικότητα. Μια τέτοια εικόνα δημοσιεύεται εδώ και αναπαριστά το «άγιο, φίδι, δράκο», να σκοτώνει τον Άγιο Γεώργιο! 
 
Έγινε εκτενέστερη ανάλυση του θέματος αλλά, εκ των πραγμάτων, όλα είναι αλληλένδετα. Επειδή πριν καν μπούμε σε προολυμπιακή περίοδο άρχισαν οι δημοσιεύσεις συμβολικών ή και προφητικών, αν θέλετε, παραστάσεων αυτό αποτελεί προειδοποίηση ότι πρόκειται να δούμε πολλά. Μην ξεχνάμε ότι η επανάσταση της δημοκρατίας αντιδημοκρατικού τύπου είναι Γαλλική και ότι η Γαλλία είναι υπέρ του πολέμου της Ευρώπης με την Ρωσία. 
 
Η Γη εισέρχεται σε δύσκολη περίοδο και η τελική λύση θα προέλθει από την μάχη ελληνισμού – σκοταδισμού. Τα πράγματα θα πάρουν τέτοια τροπή που πάλι θα καταλήξουν στην ίδια πάλη. Στην πάλη της Ελλάδος με το σκότος, αλλά για ακόμη μια φορά θα υποστούμε τις συνέπειες της νίκης μας. 
 
Εκτιμάται ότι κατά την τελετή ενάρξεως των Ολυμπιακών Αγώνων θα μας δείξουν πολλά για το μέλλον. Τελούμε εν αναμονή με ερευνητική διάθεση. 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.