10 Ιουνίου 2024

Η ΝΙΚΗ είναι στην Ευρωβουλή!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΝΙΚΗ είναι στην Ευρωβουλή!

 
Με ποσοστό 4,4% στις πρώτες ευρωεκλογές που συμμετείχε, η ΝΙΚΗ καθίσταται η έκτη ισχυρότερη προτίμηση του ελληνικού λαού, και θα ξεκινήσει να δίνει πλέον αγώνες και από τα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η ΝΙΚΗ εξέρχεται από αυτήν την εκλογική αναμέτρηση με αυξημένη δύναμη σχεδόν σε κάθε εκλογική περιφέρεια, και με ένα πολύτιμο κέρδος: τα 42 αξιολογότατα πρόσωπα του ευρωψηφοδελτίου της, που αποτελούν ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για το μέλλον.
 
Στην προεκλογική περίοδο, αλλά και στο σύνολο της χρονιάς που πέρασε από τις τελευταίες εθνικές εκλογές, η ΝΙΚΗ αντιμετωπίσθηκε με ανοίκειες επιθέσεις και υβρισμό από την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ στα μεγάλα ΜΜΕ υπήρξε φίμωση των απόψεων και του έργου της. Υπό αυτές τις συνθήκες, η ψήφος στη ΝΙΚΗ δεν ήταν ευκαιριακή ψήφος διαμαρτυρίας, αλλά ψήφος συνειδητής επιλογής. Αυτό είναι δείκτης υγείας, μας οπλίζει με αισιοδοξία και εγγυάται την συμπαγή και σταθερή άνοδο στο μέλλον. 
 
Αξιοσημείωτο εκλογικό αποτέλεσμα είναι η πρωτόγνωρη αποχή, που αποκαλύπτει το έλλειμμα δημοκρατίας και την απογοήτευση του απλού πολίτη για την δυνατότητα να επηρεάσει το μέλλον του, αλλά και η τεράστια καταδίκη της κυβέρνησης, που απώλεσε ένα εκατομμύριο ψήφους συγκριτικά με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου. Ο λόγος είναι ότι νομοθέτησε αντίθετα από τις ηθικές αξίες του ελληνικού λαού, συγκάλυψε εγκλήματα, απέτυχε καθολικά στις εθνικές διεκδικήσεις, αδιαφορεί για τα νοικοκυριά που υποφέρουν από την ακρίβεια.
 
Η ΝΙΚΗ αποτελεί μία εντελώς ξεχωριστή πρόταση, χωρίς κομματικά βαρίδια, χωρίς χρηματοδότες, χωρίς πολιτική εμπειρία. Στελεχωμένη από τα σπλάγχνα του απλού ελληνικού λαού, με συλλογική διοίκηση, και χωρίς αριστερές η δεξιές ιδεοληψίες, παράγει πολιτική σκέψη με αφετηρία τις αξίες της Ρωμιοσύνης, και γνώμονα το καλό του ελληνικού λαού και του έθνους, σε συνθήκες πραγματικής δημοκρατίας.
 
Ευχαριστούμε τους 42 υποψηφίους ευρωβουλευτές μας και τους συγχαίρουμε για τον έντιμο αγώνα που έδωσαν για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.
 
Ευχαριστούμε όλα τα στελέχη μας που με ενθουσιασμό και αυταπάρνηση κόπιασαν για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία. Ευχαριστούμε, κυρίως, τους συμπολίτες μας σε Ελλάδα και εξωτερικό που εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους στη ΝΙΚΗ και τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τιμήσουμε και να αξιοποιήσουμε αυτή την ψήφο.
 
Χριστός Ανέστη!
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ
2310 232999 Press@NIKH.grShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.