18 Ιουνίου 2024

Athens Traitor Pride 2024

Δελτίο Τύπου
Athens Traitor Pride 2024  
 
17 και 18 Ιουνίου 2024, επί ημερών δηλαδή Μητσοτάκη, η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών γιόρτασε τα γενέθλιά της, με όλους τους προ εξαετίας δράστες επί σκηνής: Στο Ωδείο Αθηνών, ο Τσίπρας, ο Ζάεφ και οι φίλοι τους σε ένα ψευτοσυνέδριο με αλληλοβραβεύσεις, προσβάλλουν την ιστορία και τη μνήμη όλων μας.
 
Ως κρυφός συνεργάτης του Τσίπρα, το καθεστώς της κυβέρνησης Μητσοτάκη έβαλε την Αστυνομία να απαγορεύσει, για λόγους «δημόσιας ασφάλειας», συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων έξω από το Ωδείο Αθηνών.
 
Αν και οι αρχές γνώριζαν την εκδήλωση εδώ και μία εβδομάδα, σκανδαλωδώς ανακοίνωσαν την απαγόρευση μόλις το απόγευμα της προηγουμένης, για να αποθαρρύνουν την συμμετοχή και να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης. Αφού απέρριψαν τρία εναλλακτικά σημεία συγκέντρωσης, ενέκριναν τελικώς το βράδυ της προηγουμένης το Σύνταγμα, πάνω από ένα χιλιόμετρο μακρυά, ώστε η προσέλευση να περιοριστεί σε μερικές εκατοντάδες Ελλήνων.
 
Εκπροσώπησαν τους διοργανωτές ο κ. Ι. Γκέκας (Παμμακεδονική Ένωση Γερμανίας) και ο κ. Μπαλτατζής (Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής).
 
Η ΝΙΚΗ ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κοινοβουλευτικό κόμμα που έδωσε το "παρών", και μάλιστα με τέσσερις (4) βουλευτές (κ. Ρούντας, κ. Οικονομόπουλος, κ. Βρεττός, κ. Αποστολάκης) που απηύθυναν χαιρετισμό. Οι ...προεκλογικοί πάσης φύσεως «πατριώτες», οι «Λύσεις» εντός Βουλής και οι φίλοι τους εκτός Βουλής, ΑΦΑΝΤΟΙ! Μάλλον συνέχισαν τις σκληρές μάχες με το πληκτρολόγιο, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Το «δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας», ας το ανακαλύψουν κοιτάζοντας στον καθρέπτη.
 
Η ΝΙΚΗ έκανε και θα συνεχίσει να πράττει το καθήκον της απέναντι στην Ιστορία, δίχως συγχωροχάρτια για τους αμετανόητους μειοδότες.
 
Με Εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ
2310 232999 Press@NIKH.grShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.