3 Ιουνίου 2023

Η Ρωσία δια νόμου απαγορεύει στους γιατρούς να κάνουν εγχειρήσεις αλλαγής φύλου και στα δημοτολόγια να τροποποιούν την ταυτότητα φύλου με βάση ιατρικές βεβαιώσεις..

Η Ρωσία δια νόμου απαγορεύει στους γιατρούς να κάνουν εγχειρήσεις αλλαγής φύλου και στα δημοτολόγια να τροποποιούν την ταυτότητα φύλου με βάση ιατρικές βεβαιώσεις.. 
 
Οι γιατροί στη Ρωσία θα απαγορεύεται να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις για αλλαγή φύλου.
 
Το σχέδιο νόμου προβλέπει επίσης απαγόρευση στα δημοτολόγια να αλλάζουν τα στοιχεία ταυτότητας φύλου πολιτών βάσει ιατρικών βεβαιώσεων! 
 
Υπάρχει κι άλλο μοντέλο το ρώσικο. Έχουμε επιλογή.. Στροφή στη Ρωσία τώρα.. Ανήκουμε στην Ορθοδοξία που αντιστέκεται, στην Ορθοδοξία που επιμένει κι όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.  
#StopWoke Les médecins en #Russie seront interdits de faire des opérations chirurg. pour le changement de sexe. 
 Le #ProjetDeLoi prévoit entre outre l’interdiction aux bureaux d'enregistr. d’états civiles  de changer ses données sur la base de certificats médicaux! #Resistance pic.twitter.com/ZYPMVLPLBN— Katya Lycheva (@karpov16) May 31, 2023 
 
Επιχειρείται μια βίαιη πολιτισμική μετάβαση εδώ στα κατεχόμενα του ΝΑΤΟ στην αποικία της Ευρώπης…
 
Έχουμε πολιτισμική ταυτότητα κι αυτή είναι Ορθόδοξη και κάθε μετάβαση από αυτήν κάθε θεσμική μετακίνηση από αυτήν είναι απλά ΠΡΟΔΟΣΙΑ .. 
 
Η πολιτισμική μας επιλογή είναι η Ορθοδοξία …… αυτή πως προστατεύεται όταν καλούμαστε από το ίδιο το κράτος να ζήσουμε μέσα σε μια κοινωνία αντι-Ορθόδοξη; 
 
Ανοχή στην κάθε είδους διαφορετικότητα απόλυτος σεβασμός στον αυτοκαθορισμό και στην αυτοδιάθεση σώματος του καθένα αλλά άρνηση στην επιχείρηση-εγχείρηση αλλαγής φύλου του κοινωνικού σώματος μέσα από θεσμικές μεταβολές και συστημικές ”langages totalitaires”. 
 
Γίνεται ένα διαρκές πιεστικό ψηστήρι κι ένα ψωνιστήρι παιδιών μέσα από προπαγάνδα, θεσμούς, ΜΜΕ, άνομες νομοθεσίες, πολύχρωμα εκπαιδευτικά προγράμματα Βρυξελλών, ΜΚΟ, ξεπουλημένη εξαγορασμένη βιομηχανία του θεάματος κ.α…Τα παιδιά έχουν εγκαταλειφθεί στις διαθέσεις ενός στρεβλού συστήματος.. 
 
Στο όνομα των παιδιών σκοτώνουν την παιδικότητα, αθωότητα, στο όνομα της ελευθερίας επιβάλουν τον άγριο προσηλυτισμό δια όλων των μέσων που διαθέτουν. Είναι μια σεξουαλική ευγονική όπου το πρότυπο του ανώτερου έρωτα της σύγχρονης Αρείας φυλής είναι οι ομόζευγοι. Οι δήθεν υπερασπιστές της κατάργησης των κοινωνικών στερεότυπων είναι αυτοί που διαμορφώνουν, επιβάλουν τα νέα απόλυτα κοινωνικά στερεότυπα. 
 
Ο πολιτισμικός πόλεμος στοχεύει τη θρησκεία αφού όλο και συχνότερα οι ακτιβιστές των pride επιλέγουν θέματα διασυρμού της θρησκείας. Οι θρησκευτικές ελευθερίες είναι ανύπαρκτες όταν ένα κράτος επιτρέπει το δημόσιο διασυρμό της θρησκείας..κι απαγορεύει κι όποια κριτική σε αυτές τις μεθοδεύσεις.. 
 
Το να υπερασπίζεσαι στο όνομα της προόδου στρατηγικές σαν αυτές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ είναι υποδούλωση και ξεπούλημα.. 
 
Το να υπεραμύνεσαι το πολιτισμικό εξανδραποδισμό της νεολαίας στο βωμό ΝΑΤΟ ΕΕ και παγκόσμιων εξαγορασμένων Οργανισμών είναι αντιλαϊκό και αντιδραστικό.. 
 
Το να θυσιάζεις την τοπική κουλτούρα και τις αξίες του λαού τις ρίζες του στην αποικιοκρατία είναι παράδοση… 
 
Όλη η Ανατολή κι όλος ο Νότος αλλά και τα Βαλκάνια είναι αντίθετα κι ανθίστανται με βάση τις δικές τους θρησκείες και παραδόσεις.. Η Ελλάδα επίσης Νότος, Βαλκάνια και Ανατολή γιατί θα πρέπει στη νέα Πολιτισμική Γιάλτα να υποταχθεί στις διαθέσεις των νέων μισιονάριων της Δύσης εν ονόματι του εκπολιτισμού της; 
 
Το θέμα είναι πολιτικό, πολιτισμικό, πνευματικό…. είναι τριπλή υποδούλωση…σαδιστικού τύπου… 
 
Είναι από τα θέματα που αξίζει να διαφωνήσεις .. κι ας σε διαγράψουν. 
 
dimpenews.com Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΘΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.