7 Δεκεμβρίου 2022

Δυστοπία – Πρόβα τζενεράλε: Αυτό είναι το κράτος – πρότυπο του Great Reset

Που πραγματοποιείται η «κλινική δοκιμή» του κόσμου που θέλει η Νέα Παγκόσμια Τάξη 
 
Στην Νέα Παγκόσμια Τάξη όπως την ονειρεύεται η Μεγάλη Επαναφορά (Great Reset) ένα μοντέλο θεωρείται ιδανικό και αυτό ήδη εφαρμόζεται σαν πρόβα – τζενεράλε, ή «κλινική δοκιμή» για να μετρήσουν τις αντοχές και την υπακοή των «πειραματόζωων» – πολιτών, κι αυτό δεν είναι άλλο από το κινεζικό μοντέλο διακυβέρνησης.
 
Ως έχει, η Κίνα συνεχίζει να αντιπροσωπεύει ένα μοντέλο αυταρχικών ονείρων, μια ερευνητική μελέτη για τα μαζικά ψυχολογικά βασανιστήρια.
Πέρα από το να είναι αντίστιξη στους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης, είναι στην πραγματικότητα ένα παγκοσμιοποιητικό έργο σε εξέλιξη.
Ό,τι συμβαίνει εκεί, αργά ή γρήγορα θα εφαρμοστεί και στη Δύση.
 
Η Κίνα ως παράγοντας και «συνδαιτημόνας» στο τραπέζι της Νέας Τάξης Πραγμάτων
 
Για πάνω από μια δεκαετία υπάρχει μια «ερωτική» σχέση μεταξύ παγκοσμιοποίησης με το κινεζικό κυβερνητικό μοντέλο, που πολλοί κορυφαίοι υποστηρικτές του παγκόσμιου συγκεντρωτισμού, όπως ο Henry Kissinger και ο George Soros, έχουν επαινέσει. 
 
Μάλιστα έχουν υπαινιχθεί στο παρελθόν, πως η κομμουνιστική Κίνα εξελίσσεται σε σημαντικό παράγοντα στη Νέα Παγκόσμια Τάξη. 
 
Ο Soros εξέφρασε αυτό ακριβώς το συναίσθημα το 2009, περίπου την εποχή που η Κίνα άρχισε να φλερτάρει το ΔΝΤ και να εκδίδει τρισεκατομμύρια χρέη δημοσίου με βάση το γιουάν, προκειμένου να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία της για το παγκόσμιο νόμισμα.
 
Αρκετά χρόνια αργότερα, η Κίνα εντάχθηκε στο καλάθι των Ειδικών Τραβηκτικών Δικαιωμάτων του ΔΝΤ. 
 
Το ΚΚΚ υποστηρίζει τώρα ένθερμα τη δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου νομισματικού συστήματος με το ΔΝΤ να έχει τον έλεγχο. 
 
Αυτή είναι μια πραγματικότητα: η Κίνα ΔΕΝ αντιτίθεται στον παγκόσμιο συγκεντρωτισμό υπό τον έλεγχο των δυτικών ολιγαρχών. 
 
Το μόνο που θέλει είναι μια περίοπτη θέση στο τραπέζι όταν ξεκινήσει η «Μεγάλη Επαναφορά» και η πλήρης συγκέντρωση. 
Θέλει να είναι παρούσα και να έχει ρόλο.
 
Είναι η σχέση Κίνας – παγκοσμιοποιητών μόνο οικονομική; – Προχωρεί η συμμαχία ακόμη παραπέρα; Σαφώς.
 
Πρόσφατα, ο Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ έδωσε μια συνέντευξη στο CGTN που ελέγχεται από την κινεζική κυβέρνηση στη Σύνοδο Κορυφής της APEC. 
 
Στην συνέντευξη, ο Schwab επαινεί την Κίνα ως πρότυπο για πολλά άλλα έθνη. (Ότι είπε παρατίθεται στο τέλος) 
 
Αυτό μπορεί να σοκάρει μερικούς ανθρώπους που θεωρούν ότι η οικονομία της Κίνας παραπαίει, με τις παγκόσμιες εξαγωγές τους να βυθίζονται το 2022 και την αγορά κατοικίας τους να «γκρεμίζεται» σε ερείπια. 
 
Αυτή η πτώση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον παγκόσμιο στασιμοπληθωρισμό, αλλά και λόγω της παράφορης πολιτικής τους «μηδενικού Covid» που έχει κρατήσει το έθνος υπό πανδημικό lockdown για χρόνια. 
 
Η οικονομία της Κίνας βρίσκεται τώρα σε ελεύθερη πτώση με την παραγωγική της βάση υπό ακραία πίεση από τα lockdown.  
 
Η εξέγερση των Κινέζων και η καταστολή
 
Όμως, ο κινεζικός λαός έχει βαρεθεί τα δρακόντεια μέτρα και ξεσηκώνεται. 
Η κινεζική κυβέρνηση έστειλε στρατεύματα ντυμένα με hazmat για να καταπνίξουν την εξέγερση, ενώ χτυπούσε τους διαδηλωτές στο έδαφος. 
Κατεστάλη επίσης διαμαρτυρία στο εργοστάσιο της Apple λόγω του lockdown και ότι επέφερε στη ζωή των εκεί εργαζομένων. 
 
Η Apple αγαπά τον αυταρχισμό, όπως και όλες οι εταιρείες που διοικούνται από την παγκοσμιοποίηση και αυτό εξηγεί και την εχθρότητα της Apple προς τις πολιτικές ελευθερίας του λόγου του Elon Musk στο Twitter. 
 
Η Κίνα συνεχίζει να τρομοκρατεί τους πολίτες με επισκέψεις της μυστικής αστυνομίας σε διαφωνούντες και στόλους drones να αιωρούνται πάνω από τους δρόμους της πόλης παρακολουθώντας την κυκλοφορία των πεζών και φωνάζοντας μηνύματα προπαγάνδας. 
 
Μερικά drones ψεκάζουν ακόμη και άγνωστα χημικά σε ολόκληρα τετράγωνα της πόλης. 
Στο μεταξύ, η Κίνα έχει εφαρμόσει πλήρως συστήματα ψηφιακών πιστοποιητικών εμβολίων συνδεδεμένα με δημόσιους χώρους και καταστήματα λιανικής. 
 
Δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι πολίτες (να κουνηθούν καν) σε μια μεγάλη πόλη της Κίνας χωρίς ένα ενημερωμένο πιστοποιητικό εμβολίου ή ένα αρνητικό τεστ Covid που πραγματοποιείται κάθε δύο εβδομάδες.  
 
ΓΙΑΤΙ;  
 
Όλα αυτά τα συμβάντα και καταστάσεις συχνά αντιμετωπίζονται ως αποσυνδεδεμένα ή τυχαία και δυστυχώς κανείς δεν κάνει τις σωστές ερωτήσεις. 
 
Το μεγάλο ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ; 
Γιατί η κινεζική κυβέρνηση σαμποτάρει την οικονομία της με lockdown και καταπιέζει τον πληθυσμό σε σημείο ανοιχτής εξέγερσης (σπάνιο φαινόμενο μεταξύ του συνήθως υποτελούς κινεζικού λαού);. 
 
Γιατί να συνεχίζονται τα lockdown όταν είναι σαφές στον υπόλοιπο κόσμο ότι η πανδημία έχει τελειώσει ή βαίνει προς το τέλος της και ότι τα lockdown και οι μάσκες δεν λειτούργησαν ποτέ από την αρχή; 
 
Εάν τα εμβόλια λειτουργούν, γιατί να επιβάλλονται περιορισμοί και lockdown; 
Αν είναι επειδή τα εμβόλια δεν λειτουργούν, τότε γιατί να εξαναγκάζεται ο κόσμος σε εμβολιασμό; 
 
Και παραπέρα, εάν οι μάσκες και τα lockdown λειτουργούν, τότε γιατί η Κίνα αντιμετωπίζει ένα ακόμη υποτιθέμενο κύμα μόλυνσης από τον Covid; 
 
Προφανώς το ΚΚΚ δεν ενδιαφέρεται για την ευημερία του μέσου Κινέζου πολίτη. 
 
Δεν υπάρχει λογική σε οτιδήποτε κάνουν, όπως δεν υπήρχε λογική σε τίποτα που έκαναν ο Biden, ο Fauci και το CDC στις ΗΠΑ. 
 
Η διαφορά είναι ότι οι Αμερικανοί μπόρεσαν να αναγκάσουν τις ΗΠΑ να εγκαταλείψουν την ατζέντα της υποχρεωτικότητας, κυρίως λόγω μη-συμμόρφωσης. 
 
Στην Κίνα η κουλτούρα που επιβάλλεται βολεύει την ηγεσία.  
 
ΓΙΑΤΙ…  
 
Η χώρα ήταν μια δυστοπία πριν, τώρα είναι κάτι διαφορετικό: Είναι ένα πείραμα τεχνοκρατικής τυραννίας που φτάνει στα άκρα. 
 
Η ηγεσία της Κίνας είναι πρόθυμη να λιμοκτονήσει, να συλλάβει, να χτυπήσει και ακόμη και να σκοτώσει ανθρώπους που ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να προστατεύσει από τον ιό. 
 
Δεν είναι λάθος ότι σχεδόν κάθε πολιτική που εφαρμόζει η Κίνα είναι ένα άμεσο αντίγραφο πολιτικών που προτείνονται από το WEF και ιδρύματα όπως το Imperial College του Λονδίνου το 2020 στην αρχή της επιδημίας. 
 
Οι παγκοσμιοποιητές υποστήριξαν ότι «δεν επιστρέφουμε στην κανονικότητα» και ότι το κοινό θα πρέπει να θυσιάσει πολλές από τις ελευθερίες του για να σταματήσει η πανδημία. Στην πραγματικότητα, καμία από τις πολιτικές τους δεν ήταν αποτελεσματική για να σταματήσει την εξάπλωση, αλλά ήταν πολύ αποτελεσματική στην καταστολή του πληθυσμού. 
Και στην περίπτωση της Κίνας, τίποτα δεν επέστρεψε στο φυσιολογικό. 
 
Το σκεπτικό της Κίνας συνδέεται άμεσα και άρρηκτα με τη μακροχρόνια σχέση της χώρας με τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης και την επιθυμία της κινέζικης ηγεσίας να είναι μέρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που αναφέρεται επίσης ως «πολυπολική παγκόσμια τάξη», η 4η Βιομηχανική Επανάσταση, η Μεγάλη Επαναφορά και μια ντουζίνα άλλα ονόματα. 
 
Η εικόνα της δείχνει το πραγματικό όραμα της παγκοσμιοποίησης για το μέλλον, με πολλαπλασια την καταπίεση και την ταλαιπωρία.  
 
Η Κίνα είναι μια δοκιμή beta (beta test)
 
Μια δοκιμασία για να δουν όσοι επιδιώνουν έναν άλλο κόσμο κεντρικά ελεγχόμενο, ποιο επίπεδο τυραννίας είναι διατεθειμένοι να αντέξουν οι άνθρωποι. 
 
Ίσως μια δοκιμή της λειτουργικότητας διαφορετικών συστημάτων επιτήρησης και μηχανισμών ελέγχου. 
Ίσως μια πρακτική για τις αναπόφευκτες ταραχές και εξέγερση που θα συνέβαιναν σε πολλές χώρες και ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισής τους. 
 
Υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης όπως ο Klaus Schwab δεν ενδιαφέρονται μόνο για την Κίνα ως οικονομικό πρότυπο, αλλά βλέπει την Κίνα ως κοινωνικό πρότυπο για μεγάλο μέρος της Δύσης, με κάποιες τροποποιήσεις εδώ και εκεί. 
 
Το πρόβλημα για το κατεστημένο είναι ότι εάν υπάρχουν ορατά παραδείγματα ελευθερίας παρά τον Covid, τότε άλλα έθνη θα αρχίσουν να αμφισβητούν την αναγκαιότητα των δικών τους lockdown. 
Ακόμη και ο κινεζικός λαός αρχίζει να αντεπιτίθεται. 
Δεν μπορούν να εφαρμόσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων τους σε μία χώρα τη φορά, θα πρέπει να καταπιέσουν πολλές χώρες ταυτόχρονα. 
 
Όσοι αντιτάχθηκαν στα lockdown στη Δύση έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα ακόμη κι αν οι λόγοι ήταν ψυχολογικοί και οικονομικοί. 
 
Ίσως η οικονομία έσωσε από την πολιτική τυραννία, αλλά χρειάζεται εγρήγορση. ωστόσο παραμένει πως αν οι οπαδοί του great reset είχαν πάρει αυτό που πραγματικά ήθελαν, θα πλησίαζε ο κόσμος περισσότερο με την Κίνα αυτή τη στιγμή.
 
Klaus Schwab (Ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF): Το ολοκληρωτικό μοντέλο της Κίνας είναι το καταλληλότερο για τον κόσμο
 
Σε συνέντευξή του σε κινεζικό μέσο ενημέρωσης διακήρυξε ότι η Κίνα αποτελεί «πρότυπο» για τα άλλα έθνη. 
 
Ο Schwab, 84 ετών, έκανε αυτά τα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Tian Wei του CGTN στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της APEC την περασμένη εβδομάδα στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. 
 
Ο Schwab είπε ότι σέβεται τα «τεράστια» επιτεύγματα της Κίνας στον εκσυγχρονισμό της οικονομίας της τα τελευταία 40 χρόνια. 
 
«Νομίζω ότι είναι ένα πρότυπο για πολλές χώρες», είπε ο Schwab, προτού επιβεβαιώσει ότι πιστεύει ότι κάθε χώρα πρέπει να πάρει τις δικές της αποφάσεις σχετικά με το σύστημα που θέλει να προσαρμοστεί.  
 
Μηδενικές ελευθερίες για το μέλλον
 
«Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιβολή συστημάτων. 
Αλλά το κινεζικό μοντέλο είναι σίγουρα ένα πολύ ελκυστικό μοντέλο για αρκετές χώρες» δήλωσε ο Schwab αναφερόμενος σε μία χώρα με μηδενικές ελευθερίες, σύστημα κοινωνικής πίστωσης και συνεχούς κρατικής επιτήρησης. 
 
Είναι ένα μοντέλο το οποίο έχουν υιοθετήσει οι μεγάλες οικονομικές ελίτ του πλανήτη καθώς θεωρούν πως υπάρχει πλεονάζον εργατικό δυναμικό το οποίο δεν χρειάζεται πια λόγω της τεχνολογικής εξέλιξης και θα πρέπει οι άνθρωποι αυτοί να τεθούν υπό έλεγχο και να έχουν μόλις τα απαραίτητα για να επιβιώνουν. 
 
Το 2019, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ίδιας της Κίνας, 11 εκατομμύρια έχουν φύγει και μετακόμισαν σε άλλες χώρες απλώς για να ξεφύγουν από αυτό, με περίπου το ένα τρίτο να έρχεται στις ΗΠΑ.
Η Κίνα έχει το τρίτο υψηλότερο ποσοστό παγκόσμιας μετανάστευσης μετά την Ινδία και το Μεξικό.  
 
Great Reset
 
Ο οργανισμός του Schwab έχει διεισδύσει στη βιομηχανία, μερικές φορές με πραγματικά νομισματικά συμφέροντα και επηρέασε πολλούς άλλους να προσαρμόσουν τον «καπιταλισμό των ενδιαφερομένων μερών». 
 
Επίσης επηρέασε πολλούς να προσαρμοστούν σε αυτό που ονομάζεται παγκόσμια «επαναφορά» Great Reset, αναφέρει το Summit News. 
 
Όλοι τους βέβαια αντιμετωπίζουν τον κυβερνητικό έλεγχο που προκαλεί η «απειλή» της υπερθέρμανσης του πλανήτη, που δεν βασίζεται σε πραγματικά επιστημονικά δεδομένα.  
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!! ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΤΟΥ ΦΡΕΝΤΟ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Κ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.