22 Δεκεμβρίου 2022

Ο αυτοτροφοδοτούμενος χαρακτήρας της αχαλίνωτης μετανάστευσης

Άποψη των συμμετεχόντων σε συγκέντρωση κατά της ενσωμάτωσης στα σκαλιά του Καπιτωλίου της Πολιτείας του Αρκάνσας, Λιτλ Ροκ, Αρκάνσας, 20 Αυγούστου 1959. Αρκετοί κρατούν αμερικανικές σημαίες και άλλοι κρατούν πινακίδες που γράφουν "Η ανάμειξη των φυλών είναι κομμουνισμός" και "Σταματήστε την ανάμειξη των φυλών- Πορεία του Αντίχριστου". Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εισαγωγή των "Εννέα του Little Rock" στο Central High School (Φωτογραφία: John T Bledsoe/PhotoQuest/Getty Images).
 
3 Νοεμβρίου 2022 | Fitzpatrick Informer | Διαβάστε το εδώ
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
Από τον Timothy Fitzpatrick, Anno Domini 
 
Οι αριστεροί σήμερα υποστηρίζουν ότι η μετανάστευση είναι απολύτως απαραίτητη λόγω της μαζικής εξάλειψης των baby boomers και της αύξησης της ζήτησης σε εργατικό δυναμικό. 
 
Ο μαζικός θάνατος των boomers δεν θα αποτελούσε πρόβλημα για τη διατήρηση του συνολικού πληθυσμού των δυτικών εθνών, αν η κοινωνική μηχανική δεν είχε διαταράξει τον φυσικό κύκλο της δυτικής αναπαραγωγής (οι γονείς κάνουν δύο ή περισσότερα παιδιά για να αντικαταστήσουν τον εαυτό τους) μέσω των σατανικών σχεδίων τους για τις αμβλώσεις- την αδελφοποίηση και την υπερσεξουαλικοποίηση τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, αλλά κυρίως των ανδρών- τον εκφυλισμό (προώθηση της ανάμειξης των φυλών)- την αύξηση των τεχνητών περιβαλλοντικών στειρωτικών ουσιών- όλα αυτά διαιωνίζουν αφύσικα τον ατελείωτο κύκλο της μαζικής μετανάστευσης. 
 
Η αυξανόμενη ζήτηση εργασίας συσχετίζεται, σε γενικές γραμμές, με την επέκταση του πληθυσμού. Όσο περισσότεροι άνθρωποι υπάρχουν, τόσο μεγαλύτερη είναι η ζήτηση για αγαθά και υπηρεσίες. Κατά συνέπεια, απαιτείται ανάπτυξη της οικονομίας για να ικανοποιήσει την πρόσθετη ζήτηση, καθώς και εργασία για την παραγωγή των επιπλέον αγαθών και υπηρεσιών. 
 
Εάν η αύξηση του πληθυσμού ενός έθνους παραμένει στάσιμη ή αυξάνεται μόνο πολύ μέτρια, η ζήτηση για αγαθά και υπηρεσίες μπορεί εύκολα να ικανοποιηθεί χωρίς την ανάγκη για μεγάλη ή καθόλου μετανάστευση. Στην περίπτωση που μπορεί να υπάρξει άμεση έλλειψη εργατικού δυναμικού, μπορεί να υποστηριχθεί ότι προσωρινό εργατικό δυναμικό θα μπορούσε να αντληθεί από άλλα δυτικά έθνη της ίδιας φυλής υποδοχής ή με την ενθάρρυνση των παντρεμένων ζευγαριών να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά. Ιδανικά, ένας καλά σχεδιασμένος πληθυσμός θα προέβλεπε οποιεσδήποτε σημαντικές δημογραφικές αλλαγές και θα εφάρμοζε μέτρα για την αποφυγή δυνητικά προβληματικών σεναρίων (όχι, δεν εννοώ μια σχεδιασμένη οικονομία). 
 
Αυτά είναι λογικά επιχειρήματα που απουσιάζουν παντελώς από τη συζήτηση για τη μετανάστευση σήμερα, αν αυτή επιτράπηκε ποτέ. Αντ' αυτού, μας λένε ότι πρέπει να ανοίξουμε τα σύνορα και να αφήσουμε να μπουν όλοι, ανεξαρτήτως αποθέματος, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τη ζήτηση εργατικού δυναμικού. Τέλος της συζήτησης. Κάθε αντίλογος απορρίπτεται και χαρακτηρίζεται ρατσιστικός, μισαλλόδοξος και ανόητος. Τα επιχειρήματα από τα ελεγχόμενα αντιπολιτευτικά εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και τα "συντηρητικά" κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, όπως το Fox News, τείνουν να επικεντρώνονται στο ότι το πρόβλημα είναι η "παράνομη μετανάστευση". Όλα αγνοούν τον ελέφαντα στο δωμάτιο που κανείς δεν έχει τα κότσια να αντιμετωπίσει, λόγω δειλίας, εγωισμού (εξαγοράζεται) ή άγνοιας. Η μετανάστευση είναι από μόνη της ένα πρόβλημα. Δεν είναι τόσο αναγκαία όσο την παρουσιάζουν - σίγουρα όχι με τον τρόπο που προτείνουν. 
 
Έτσι, έχουμε ανοίξει τα σύνορα σε όλους (χάρη σε σχέδια εθνοτικής εκτόπισης όπως ο νόμος Hart-Celler, το διαβολικό τέκνο του εβραϊκού σχεδίου Kalergi) και, το μαντέψατε, η ζήτηση έχει αυξηθεί ανάλογα με την επέκταση του πληθυσμού. Αλλά δεν σταματάει, γιατί τα σύνορα δεν κλείνουν ποτέ. Η ζήτηση συνεχίζει να αυξάνεται και να αυξάνεται. Χρειάζεται όλο και περισσότερο εργατικό δυναμικό και δίνεται δικαιολογία για περισσότερη μετανάστευση στις σαστισμένες μάζες, σε σημείο που να γίνεται ένας μη βιώσιμος αυτοτροφοδοτούμενος κύκλος. 
 
Τελικά, το σύστημα θα καταρρεύσει κάτω από το δικό του δυσανάλογο βάρος, και το έθνος θα γίνει δυσλειτουργικό και τελικά θα πεθάνει (και θα κατακτηθεί). Αυτό θα μπορούσε να συμβεί ακόμη και αν η πληθυσμιακή επέκταση διατηρούσε την ομοιογένεια του έθνους υποδοχής. Αλλά η δυσλειτουργία είναι ακόμη πιο πιθανή αν η πληθυσμιακή επέκταση θα έπαιρνε ξένα αποθέματα, καθώς η πολυπολιτισμικότητα δεν έχει λειτουργήσει ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία και δεν θα λειτουργήσει ποτέ. 
 
Ενώ η απεριόριστη οικονομική ανάπτυξη μπορεί να είναι καλή βραχυπρόθεσμα για τις εταιρείες και τους μετόχους τους, πουλώντας τα φτηνά, κινεζικής κατασκευής σκουπίδια τους, τελικά το έθνος υποδοχής θα αρχίσει να καταρρέει και μαζί του και η εταιρεία- αν και θα μπορούσε απλώς να τα μαζέψει και να βρει άλλο έθνος υποδοχής για να εκμεταλλευτεί. Αλλά τελικά, η προσφορά φρέσκων χωρών υποδοχής θα εξαντληθεί (όπως σήμερα) και πού οδηγεί αυτό την τύχη των εταιρειών; Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι αυτό είναι που θα μπορούσε να οδηγήσει την εταιρική τροχιά στην εθνικοποίηση και τον κολεκτιβισμό, όπου φαίνεται να κατευθυνόμαστε τώρα. 
 
Αντίθετα, οι μικρές επιχειρήσεις δεν επικεντρώνονται τόσο στην ανάπτυξη όσο στην εξυπηρέτηση, την καινοτομία και την ποιότητα. Η ανάπτυξη, λοιπόν, είναι ένα μπόνους, όχι ο ίδιος ο σκοπός. Η Δύση χτίστηκε στις πλάτες των μικρών επιχειρήσεων. Οι μικρές επιχειρήσεις συνδέονται περισσότερο με τις κοινότητες που εξυπηρετούν και, ως εκ τούτου, έχουν έννομο συμφέρον για την υγεία των κοινοτήτων αυτών. Ο διεθνής προσανατολισμός των εταιρειών φαίνεται να τις αποσυνδέει από αυτή τη σημαντική ευθύνη, και έτσι, οι εταιρείες αδυνατούν να δουν ή αδιαφορούν για τους κινδύνους της ανεμπόδιστης μετανάστευσης. Απλώς ακολουθούν την ατζέντα, εφόσον τα κέρδη τους συνεχίζουν να αυξάνονται. "Ασχοληθείτε με τις επιπτώσεις αργότερα", λέει το ανεύθυνο ρεφρέν. Ή δεν βλέπουν καθόλου τις επιπτώσεις. 
 
Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, το βασικό στοιχείο για τη διασφάλιση της εφαρμογής και της παγκόσμιας αποδοχής της μονοκοσμικής κομμουνιστικής αντιχριστιανικής κυβέρνησης είναι η δημογραφική αλλαγή. Οι διεθνείς Kahal γνωρίζουν ότι το αμερικανοβρετανικό απόθεμα είναι πολύ ισχυρό για να δεχτεί τη δουλεία μεταμφιεσμένη ως εργατική επανάσταση, άρα η ανάγκη για μαζική μετανάστευση. Η απάντηση δεν είναι η νόμιμη μετανάστευση αλλά ο περιορισμός της μετανάστευσης. Επίσης, οι Δυτικοί πρέπει να βολευτούν ξανά με μια μικρότερη, πιο διαχειρίσιμη οικονομία. Κάποιος μπορεί ακόμα να βγάλει κέρδη και να προοδεύσει σε μια μικρότερη οικονομία που κυριαρχείται από μικρές επιχειρήσεις. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, οι εταιρείες θα συρρικνώνονταν, καθώς οι μέτοχοί τους δεν θα ανέχονταν τα μειούμενα κέρδη και θα έπρεπε να καινοτομήσουν για να βρουν τρόπους να αξιοποιήσουν καλύτερα το κεφάλαιό τους.  
 
---
Δικτυογραφία:
The self-perpetuating nature of unfettered immigration | Fitzpatrick Informer
https://fitzinfo.net/2022/11/03/the-self-perpetuating-nature-of-unfettered-immigration/




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.