7 Δεκεμβρίου 2022

Gary D. Barnett: Φαίνεται τώρα πιθανή η μαζική αντίσταση; θα έπρεπε!

1 Δεκεμβρίου 2022 | Gary D. Barnett | Διαβάστε το εδώ 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν σήμερα, αλλά ακόμα λίγοι δίνουν προσοχή. Αυτό είναι μια παρωδία, διότι η σημασία κάθε αντίστασης στο κράτος, σε οποιοδήποτε κράτος, αν αγκαλιαστεί, μπορεί να οδηγήσει μόνο σε έναν πιο ελεύθερο κόσμο. Αυτή η χώρα και ο κόσμος, έχουν πέσει στη δουλεία οικειοθελώς, και ως εκ τούτου έχουν αποδεχθεί το status quo που είναι η δουλοπαροικία, αντί να προσκολλώνται και να υποστηρίζουν κάθε είδους διαφωνία ως απαραίτητη για την επιβίωση του ανθρώπου. Αυτή η αλήθεια αποφεύγεται από τους περισσότερους προκειμένου να τα βγάλουν δήθεν πέρα χωρίς συγκρούσεις, αλλά οι συγκρούσεις μόνο αυξάνονται σε αυτό το περιβάλλον παθητικότητας. Όταν η σύγκρουση μεγαλώνει λόγω της έλλειψης θάρρους και της αδιαφορίας των μαζών, ανοίγει ο δρόμος για την καταστροφή της ελευθερίας. 
 
Σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, εκείνοι που έχουν επιλέξει να κυβερνούν κερδίζουν στην προσπάθεια να κατέχουν και να ελέγχουν τη γη, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια νύχτα. Το μοντέλο της Κίνας που υποστηρίχθηκε, χρηματοδοτήθηκε και οικοδομήθηκε από τις ΗΠΑ και τα δυτικά έθνη, και το οποίο μιμήθηκε η Δύση τα τελευταία χρόνια, αρχίζει να καταρρέει. Αυτό μπορεί να είναι το πιο σημαντικό γεγονός που λαμβάνει χώρα στον κόσμο μας σήμερα, αλλά πόσοι δίνουν προσοχή; Πόσοι ξεγελιούνται και υφίστανται πλύση εγκεφάλου για να αγνοήσουν ή να καταδικάσουν, αντί να χειροκροτήσουν, τις προσπάθειες των Κινέζων πολιτών, οι οποίοι δείχνουν πολύ περισσότερο θάρρος κάτω από ακραίες απειλές από ό,τι αυτή η απαθής αμερικανική πολιτεία έχει καν σκεφτεί; 
 
Θυμηθείτε τις φυλακίσεις με λουκέτο εδώ και σε όλο τον κόσμο. Θυμηθείτε την απώλεια της δυνατότητας να συντηρήσετε τους εαυτούς σας και τις οικογένειές σας. Θυμηθείτε τις μάσκες που κλέβουν οξυγόνο και την απομάκρυνση από αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και γείτονες. Θυμηθείτε τις εντολές που αφορούν τις πιο σημαντικές πτυχές της ζωής. Θυμηθείτε το κλείσιμο της οικονομίας και την ακόλουθη εγκληματική κλοπή που είναι ο πληθωρισμός. Θυμηθείτε τη μαζική ώθηση για την ένεση κρατικά επιβεβλημένου δηλητηρίου βιολογικών όπλων σε όλους. Θυμηθείτε τον ψυχολογικό τρόμο που διαπράχθηκε από το κράτος για μια απατηλή "πανδημία" που δεν υπήρξε ποτέ. Θυμηθείτε όλα τα ψέματα, την προπαγάνδα, τις αυτοκτονίες και όλους τους θανάτους που οφείλονται στο τοξικό δηλητήριο που σκόπιμα επιβλήθηκε σε αυτόν και σε άλλους πληθυσμούς. Θυμηθείτε όλα αυτά και πολλά άλλα, και μην ξεχνάτε ποτέ. 
 
Ποτέ δεν πίστεψα ότι η διαμαρτυρία από μόνη της ήταν ένας τρόπος για να κερδίσεις την ελευθερία, γιατί στην ουσία, η διαμαρτυρία είναι συνήθως ένας τρόπος να παρακαλάς τον αφέντη σου για ανακούφιση, αντί να παίρνεις και να κρατάς την ελευθερία σου. Με αυτό το δεδομένο, ένα μεγάλο μέρος του κινεζικού πληθυσμού των κανονικών εργαζόμενων ανθρώπων, είναι μαζικά έξω προσπαθώντας να εκδιώξουν την άρχουσα τάξη προκειμένου να κερδίσουν την ελευθερία τους από μια τέτοια μαζική καταπίεση. Σκεφτείτε ότι οι πολιτικοί και εκτελεστικοί βραχίονες αυτής της κυβέρνησης είναι κακοί και πολύ πιο επικίνδυνοι για τους πολίτες τους από ό,τι είναι η κυβέρνηση αυτής της χώρας, (τουλάχιστον προς το παρόν), ωστόσο αυτοί οι γενναίοι άνθρωποι παίρνουν μεγάλο ρίσκο για να σταματήσουν την παραφροσύνη που είναι το κράτος, ενώ ο πληθυσμός των ΗΠΑ κάθεται στα πόδια του και κάνει ελάχιστα ή τίποτα για να βοηθήσει τον εαυτό του. 
 
Πλήρης και απόλυτη υποστήριξη, και δυνατά θα μπορούσα να προσθέσω, θα πρέπει να δοθεί σε αυτούς τους γενναίους ανθρώπους στην Κίνα που προσπαθούν να ανατρέψουν το κυρίαρχο κομμουνιστικό σύστημα που χτίστηκε κυρίως από τις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν κακοποιήσει το λαό τους με τον ίδιο περίπου τρόπο. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος της Δύσης έχει επαινέσει τους Κινέζους ηγέτες για τα τρομοκρατικά λουκέτα τους, και ισχυρίστηκε ότι θα έπρεπε να είναι το πρότυπο του κόσμου κατά τη διάρκεια της ψεύτικης κατασκευασμένης απάτης του "κοβιδισμού" που χρησιμοποιήθηκε για να υποτάξει αυτόν τον κόσμο. Σκεφτείτε τα ολοκληρωτικά καθεστώτα στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ευρώπη, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Η.Π.Α. και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα μέρη του πλανήτη. που κακοποίησαν βάναυσα τους ίδιους τους πολίτες τους απλά και μόνο για να αποκτήσουν εξουσία και έλεγχο πάνω τους. 
 
Οι πόρνες των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης αγνόησαν όλες τις διαμαρτυρίες στην Ευρώπη και σε άλλα μέρη του κόσμου, ενώ απέκρυψαν την πραγματική πρόθεση που ήταν ένας αγώνας για την ελευθερία και την ατομική κυριαρχία. Όλες οι διαφωνίες έχουν σκόπιμα περιθωριοποιηθεί, κρυφτεί, καλυφθεί, ειπωθεί ψέματα ή παραποιηθεί, προκειμένου να καταπνίξουν κάθε αντίσταση στις ίδιες τους τις χώρες. Αλλά τώρα αυτοί (οι κυβερνώντες) φοβούνται, και είναι ο κινεζικός λαός που έχει ενσταλάξει αυτόν τον φόβο στους διεκδικητές, στην ισχυρή κυβερνώσα "ελίτ" και στις κυβερνήσεις παντού. Αυτό είναι ένα θαρραλέο επίτευγμα που θα πρέπει να επαινεθεί και να αντιγραφεί, προκειμένου να προκαλέσει πολύ περισσότερο φόβο στην πολιτική τάξη των τεράτων που κατοικούν στις προστατευμένες αίθουσες των κυβερνήσεων παντού. Το θάρρος και το πάθος της αντίστασης ζει και αναπνέει σήμερα στην Κίνα, και όλοι θα πρέπει όχι μόνο να δώσουν προσοχή, αλλά και να εκδιώξουν και τις δικές τους κυβερνήσεις. 
 
Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Κίνα σχετικά με την επιθυμία του λαού της να σταματήσει αυτή την εξωφρενική τυραννία, είναι, κατά τη γνώμη μου, το πιο σημαντικό γεγονός μέχρι σήμερα σχετικά με τη βίαιη κατάληψη του ίδιου του λαού της από κάθε κυβέρνηση στη γη. Η τεράστια σημασία αυτής της μαζικής αντίστασης είναι ανυπολόγιστη, και αξίζει να γίνει αποδεκτή και να συζητηθεί ανοιχτά, όχι να κρυφτεί από τα πιόνια του κράτους στα ελεγχόμενα από τη CIA μέσα ενημέρωσης. 
 
Το μοντέλο της Κίνας είναι επιθυμητό από όλα τα άλλα κράτη, και πρέπει να εκτεθεί. Η Κίνα έχει οικοδομήσει το μεγαλύτερο και πιο προηγμένο κράτος επιτήρησης στην ιστορία, και υπάρχει μόνο ένας λόγος για ένα τόσο αποτρόπαιο σύστημα όπως αυτό- είναι η σύλληψη και ο πλήρης έλεγχος κάθε ατόμου και κοινωνίας σε αυτή τη χώρα. Οι παγκόσμιοι ηγέτες παρακολουθούν στενά, επειδή όλοι επιθυμούν το ίδιο σύστημα. Η Δύση ακολουθεί την Κίνα στο ότι θέλει να αντικατοπτρίσει την τυραννία εκεί, ισχυριζόμενη ότι η εξουσία και ο έλεγχος οδηγούν στην "ασφάλεια" των μαζών. Αυτό είναι φυσικά ένα παράλογο ψέμα, αλλά αυτή είναι η ουσία της συνωμοσίας για την απόκτηση του απόλυτου ελέγχου. 
 
Πόσοι έχουν υποστεί βάναυση κακοποίηση λόγω των κρατικών προσπαθειών να κλειδώσουν και να φυλακίσουν τους πληθυσμούς τους. Πόσοι έχουν υποκύψει στα ψυχολογικά και διανοητικά βασανιστήρια που δημιούργησε και εφάρμοσε το κράτος; Πόσοι έχουν πεθάνει λόγω της ολοκληρωτικής αντίδρασης σε μια σχεδιασμένη ψεύτικη "έκτακτη ανάγκη" και πόσοι έχουν δολοφονηθεί; Πόσοι έχουν χάσει κάθε επαφή με τις οικογένειες και τους φίλους τους; Πόσοι λιμοκτονούν ή βρίσκονται στο κατώφλι της απώλειας όλων όσων έχουν αποκτήσει; Πόσοι ακόμη θα πεθάνουν αυτόν τον χειμώνα εξαιτίας των σατανικών συστημάτων διακυβέρνησης που έχουν σκόπιμα ενορχηστρώσει ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας σε όλο τον κόσμο; Πόσοι άνθρωποι θα αποτελειωθούν όταν το νομισματικό σύστημα καταληφθεί πλήρως, τα μετρητά εξαλειφθούν και όλες οι συναλλαγές θα ελέγχονται από τους τεχνοκράτες; 
 
Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία εδώ να δούμε τι μπορεί να καταφέρει η μαζική αντίσταση. Ο κινεζικός λαός, όχι η κυβέρνησή του, θα πρέπει να υποστηριχθεί, οι προσπάθειές του θα πρέπει να αναγνωριστούν, και η κατάστασή του θα πρέπει να φωνάξει από τις ταράτσες, έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να δουν γιατί η διαφωνία είναι τόσο ζωτικής σημασίας για την ελευθερία. Οι ισχυροί τρέχουν φοβισμένοι, και θα πρέπει να γνωρίσουν τον πλήρη τρόμο του φόβου που τόσο συνειδητά και ανάλγητα προκάλεσαν στους υπόλοιπους από εμάς. Δεν τους αξίζει τίποτα λιγότερο! 
 
Η ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας είναι προφανής. Αποφύγετε αυτή την αποτρόπαια κυβέρνηση και όλους τους υποστηρικτές της, μην συμμορφώνεστε, μην υποκύπτετε σε διαταγές και εντολές, μην επιτρέπετε άλλους περιορισμούς και αποκτήστε το θάρρος να αντισταθείτε σε αυτό το κακό κράτος αντί να ψηφίζετε και να παρακαλάτε αυτούς τους τυράννους που σας εξουσιάζουν για ανακούφιση. 
 
***
Δικτυογραφία:
Does Mass Resistance Now Seem Possible? It Damn Well Should! - garydbarnett.com
https://www.garydbarnett.com/does-mass-resistance-now-seem-possible-it-damn-well-should/




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.