7 Δεκεμβρίου 2022

Σφοδρή επίθεση του Γ.Ιωαννίδη στην κυβέρνηση για την διαχείριση του Covid-19: «Είπε στους Έλληνες ακραία ψεύδη»!

Ο κορυφαίος καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Stanford, Γιάννης Ιωαννίδης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Βομβάρδισε τους Έλληνες με ακραία ψεύδη»!
 
Κατηγορεί μάλιστα την κυβέρνηση ότι έκλεισε την χώρα με αποτέλεσμα να μην παράγει τίποτε και να μην δουλεύει τίποτε και να ρίξει τα «πυρομαχικά της» στο «σκοτάδι» χωρίς λόγο! 
 
Τώρα πλέον η χώρα έχει μείνει χωρίς «πυρομαχικά» και χωρίς δυνατότητες να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έρχονται. 
 
Σε ότι αφορά τους νεκρούς από τον κορωνοϊό, όπως λέει ο διάσημος καθηγητής, ξαφνικά δεν ασχολείται κανένα ΜΜΕ, σε αντίθεση με ότι γινόταν πριν από λίγους μήνες. 
Δεν ακούμε για νεκρούς και φυσικά ούτε για αριθμούς των νεκρών. 
 
«Οι νεκροί αυτή τη στιγμή έχουν πέσει μεταξύ της επίσκεψης κάποιου φωτομοντέλου στη Μύκονο και της επένδυσης που έκανε κάποιος για να αγοράσει ένα κότερο, κάπου εκεί ανάμεσα υπάρχει μία σημείωση… 28 νεκροί, νομίζω ότι σε λίγο θα είναι ακόμα πιο κάτω, θα είναι στα παπούτσια του φωτομοντέλου». 
 
Αναλυτικά όσα είπε ο διάσημος Έλληνας γιατρός: 
 
«Η Ελλάδα βρέθηκε στην παγκόσμια κορυφή (αναφέρεται στους θανάτους από κορωνοϊό), εξακολουθεί να βρίσκεται στην παγκόσμια κορυφή, γιατί είχε ένα σύστημα υγείας καταπονημένο, ένα σύστημα υγείας το οποίο δεν διέθετε καθόλου πρωτοβάθμια φροντίδα. 
 
Και ένα πρόβλημα υγείας το αντιμετωπίζεις στην πρώτη γραμμή, αν χάσεις αυτή τη μάχη είναι πλέον πολύ αργά, είναι σαν να έχει μπει ο εχθρός την πόλη, έχει πάρει και την ακρόπολη κι εσύ προσπαθείς να κρατήσεις την σημαία στο τελευταίο προπύργιο. 
 
Η επικοινωνιακή στρατηγική διαμόρφωσε στην ουσία σκέψεις, προτεραιότητες, αντιλήψεις, του γενικού πληθυσμού, με έναν τρόπο ειδεχθή, με έναν τρόπο επιθετικό, με έναν τρόπο αντιεπιστημονικό. 
 
Ουσιαστικά έγινε ένας βομβαρδισμός του πληθυσμού με ψέματα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στην Ελλάδα ειδικότερα ήταν μία ακραία μορφή ψεύδους. 
 
Φανταστείτε ένα οχυρό στην άγρια Δύση, σκεφτείτε τις χώρες σαν οχυρά, και να διακινούνται φήμες ότι κυκλοφορούν Ινδιάνοι στα άλλα οχυρά και εμείς να κλείσουμε τις πύλες στο δικό μας οχυρό και να αδειάσουμε όλα μας τα πυρομαχικά πυροβολώντας στο σκοτάδι, γιατί υπάρχουν Ινδιάνοι κάπου στην περιοχή.  
 
Ξεμένουμε από πυρομαχικά, κλεινόμαστε όλοι μέσα, δεν παράγουμε τίποτα, Ο αρχι-καουμπόις λέει ότι θα σας δώσω τώρα και επιδόματα, για να μην έχετε και πρόβλημα. 
 
Σταματάει η εκπαίδευση, σταματάει οτιδήποτε άλλο, οι άνθρωποι βγαίνουν στις ταράτσες για να χειροκροτήσουν τον αρχι-καουμπόι, μετά κάποια στιγμή, μετά από αυτήν την δοξολογική κατάσταση έρχονται πραγματικά Ινδιάνοι. 
 
Το οχυρό είναι τελείως ξεχαρβαλωμένο, δεν δουλεύει τίποτα, δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχουν πυρομαχικά, δεν υπάρχουν άνθρωποι να φροντίσουν τους άλλους, ποια είναι η λύση λοιπόν; 
 
Φταίνε οι διπλανοί μας. Να δημιουργήσουν αντίληψη όχλου, να δημιουργήσουν αντίληψη φατρίας.  
Φυλής κανιβάλων, όπου ο κάθε κανίβαλος πρέπει να σκοτώσει τον άλλον γιατί αυτός είναι ο εχθρός.» 
 
Ο #Μητσοτακης και η κυβερνησή του έχουν την απόλυτη ευθύνη για τους 30.000 και πλέον νεκρούς από τον κορωνοιό. 
 
Δριμύ κατηγορώ από το Γιάννη Ιωαννίδη,MD, DSc, Καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. pic.twitter.com/rfTulkzjpK
— Marka2 (@Marka2_) December 4, 2022 
 
«Η προσπάθεια της κυβέρνησης, σήμερα,για τον κορωνοιο είναι: σβήστε το από το μυαλό σας. Οι νεκροι είναι γραμμένοι στα παπούτσια κάποιου κομματικού φωτομοντέλου»
Ο Γιάννης Ιωαννίδης, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ μιλά για το μέλλον της πανδημίας στην Ελλάδα. pic.twitter.com/HVivTwcwnX
— Marka2 (@Marka2_) December 4, 2022




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.